Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 640
  • 749
  •   1
Отговори
# 150

Здравей! Ани, предполагам, че става въпрос за Анелия Лечева? Може ли да ми дадеш малко повече информация-хороскоп ли ти прави или ти 'гледа' по друг начин?
[/quote]

Здравей,
Да, Анелия Лечева. Прави ми хороскоп- за живота ми, годишен и отговор на въпроси. За съжаление нищо от прогнозираното преди 2 години не се е случило.

# 151
Здравейте,четох и мислих много преди да  посетя точно три жени,не с надежда да правя дяволии за да си върна любим човек а да разбера какво ме очаква как да постъпя дали да се боря или примеря с положението? Първата жена която посетих беше Харие и не бих повторила,срещата трае около пет минути таксата и беше двадесет лева и с нищо казано от нея не ме впечатли задава много въпроси в един момент не знаех на психолок или ясновидка бях? прогнозата и беше три седмици и той ще се върне.Втората беше Деси от Казанлък впечатляваща среща.А третата е Керанка от Русокастро нямам думи според мен аз бях като отворена книга не ме попита нито един въпрос не каза нито едно грешно нещо.Срещата беше достатъчно дълга,дори някой да си помисли,че и правя реклама ще кажа само,че не това ми е целта а да помогна на хората да не ходят да си дават парите на случайни ясновидки.Тя гледа на рожденни данни когато говори не позволява да я прекъсват въпросите си зададох след като приключи.Каза ми,че преди усмивката ми не е слизала от лицето ми а сега това е само фарс за пред хората(правя се на щастлива а всъщност съм нещастна)което беше точно така и още много др.неща ми каза но няма как да ги споделя Изумена съм от способностите на тази жена освен всичко е Човек определено спирам да търся др. Пожелавам на всеки да открие своя човек но с главно Ч

Аз ли нещо бъркам... Деси не е ли мъж?

# 152
Не е мъж.Това е жена-ромка.Да не я бъркаш с Деси -от Пелово мошеника?

# 153
Не е мъж.Това е жена-ромка.Да не я бъркаш с Деси -от Пелово мошеника?

да, вероятно с него, един дето полицията се занимаваше с него

# 154
Някой да има номера на Величка от Плевен тя е с червена коса и сини очи и до колкото знам е заминала за чужбина?

# 155
Момичета,може ли някой да ми каже нещо повече за рейки и може ли да се въздейства върху човек чрез този метод/имам впредвид върху мен самата/?  bouquet

# 156
не го мисли изобщо, това е едно нещо базирано само на чисто самовнушение, наскоро имах глупостта да се инициирам. Чисти фантасмагории, остави това ами и платих... И въпреки това продължавам да пробвам дали изпитвам нещо по различно от обикновено и да наблюдавам какво става с мен и около мен. Безкрайни са само вселената и човешката глупост, но за второто не е сигурно. Няма нищо в рейки извън собственото ти въображение.

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 14:59 от Gracey

# 157
здравейте аз искам да ви попитам за мнение от този сайт : http://charm-bg.com
дали е надежден ???
Защото искам да си намеря този талисман от някъде и само тук го намирам за сега
http://charm-bg.com/amuleti-i-talismani/Talismani/Talisman-ot-Prilep.html

искам талисман от прилеп , моля помогнете ми и кажете от къде да си намеря  Wink

Благодаря ви   bouquet

# 158
дали е надежден ???

искам талисман от прилеп , моля помогнете ми и кажете от къде да си намеря  Wink

Благодаря ви   bouquet

Малииии! Като четеш, замисляш ли се кой ли клас е завършило лицето, създало този сайт?

# 159
здравейте,
не съм писала до сега тук, но изчетох доста от темите.
Да споделя и аз моя не голям опит с врачки, ясновидки и тем подобни...
За да бъде по-ясно ще дам някой пояснения -
Преди около 2 години се разделих с един младеж, в който смятах че съм много влюбена!
Започнах да изчитам темите една по една, намирайки някакво душевно спокойствие,
че видиш ли, не съм единствената с "голям" проблем на този свят!В началото четях за да
се разсейвам и да забравя собствените си проблеми, но после реших да пробвам и аз
та белким постигна някакъв душевен мир... От тук разбрах за едно момиче, което гледа
на карти и вилици, мисля че Ели се казваше. Беше много точна в описването на характери
и ситуации. Не е многословна. Трябва да й теглиш думите с ченгел от устата, но пък е точна!
Не задава никакви въпроси, пита те директно какво те интересува и дава ясен отговор да или не!
Каза ми, че зависи от мен да се съберем с момчето и това за момента ми изглеждаше доста странно
при положение, че той беше този, който прекрати нещата с гръм и трясък. Прогнозата й, колкото и
да ми се струваше налудничева, се сбъдна! Хареса ми, че не парадира с дарбата си и не търси пари.
Ако решиш да й оставиш пари това си е твое решение! Каза ми, че това не е човека за мен и няма
смисъл да чакам и да страдам. Не знам личен съвет ли беше или звездите й го говореха, но беше
абсолютно права!
Отново тук разбрах за Карла. Реших да я пробвам, защото гледа по скайп и ми спестява разкарването.
Беше точна за създалата се ситуаия, даде ми и абсолютно точна прогноза за това кога същия младеж
ще ме потърси. Звучеше ми категорично абсурдно, защото бяха минали месеци вече и ни звук ни стон
от моя Убавец! Приех го не с надежда, а по-скоро с ирония! Карла говори много и някой неща са си
абсолютни бращолевения. Направи ми впечатление, че самата тя е доста емоционално нестабилна и се
зачудих сама на себе си как мога да си поверявам и последните надежди на това девойче. Започна
да ми говори за някакъв чужденец и че ще живея в чужбина... Това ми беше капака и реших, че няма
смисъл да се занимавам повече. Е в крайна сметка 2 години по-късно съм омъжена за чужденец и
живея в чужбина.... А колкото до младежа, той ме потърси в точния месец, който тя посочи!
Няма да е честно ако не споделя и за опита на моята приятелка с Карла. На нея не позна абсолютно
нищо, даже напротив - наговори й пълни глупости! Смея да го твърдя с днешна дата!
Личното ми мнение е, че ако я хванеш в "кондиция", Карла наистина има някаква дарба, друг е въпроса
как я използва и интерпретира!
Леко обнадеждена по онова време, но и много скептична от прогнозите на Карла, реших да направя последен
опит и се свързах с Ани от Пловдив по скайп. Беше наистина точна за характери на хора около мен, но
пък други неща доста й убягваха. Интересното беше, че тя също каза че нещата с тогавашния убавец не
са приключили, с което определено позна! Но и също така каза че ще имам връзка с чужденец и ще живея
в чужбина. Беше меко казано шах с пешката! Е позна! Изглеждаше абсурдно по онова време, но това е друга
история, която може и да разкажа някой път!
Дълго стана, за което се извинявам. Дано съм била полезна! Simple Smile

# 160
Какво мислите за Светла от Сухата река? Rolling Eyes
Познава ли,магии разваля ли.

# 161
И мен ме интересува някой от София, който да ми каже дали имам магия и съответно да я развали . И ако може да не е голяма сумата.

# 162
Здравейте,четох и мислих много преди да  посетя точно три жени,не с надежда да правя дяволии за да си върна любим човек а да разбера какво ме очаква как да постъпя дали да се боря или примеря с положението? Първата жена която посетих беше Харие и не бих повторила,срещата трае около пет минути таксата и беше двадесет лева и с нищо казано от нея не ме впечатли задава много въпроси в един момент не знаех на психолок или ясновидка бях? прогнозата и беше три седмици и той ще се върне.Втората беше Деси от Казанлък впечатляваща среща.А третата е Керанка от Русокастро нямам думи според мен аз бях като отворена книга не ме попита нито един въпрос не каза нито едно грешно нещо.Срещата беше достатъчно дълга,дори някой да си помисли,че и правя реклама ще кажа само,че не това ми е целта а да помогна на хората да не ходят да си дават парите на случайни ясновидки.Тя гледа на рожденни данни когато говори не позволява да я прекъсват въпросите си зададох след като приключи.Каза ми,че преди усмивката ми не е слизала от лицето ми а сега това е само фарс за пред хората(правя се на щастлива а всъщност съм нещастна)което беше точно така и още много др.неща ми каза но няма как да ги споделя Изумена съм от способностите на тази жена освен всичко е Човек определено спирам да търся др. Пожелавам на всеки да открие своя човек но с главно Ч

Аз ли нещо бъркам... Деси не е ли мъж?
жена е

# 163
  • София
дали е надежден ???

Благодаря ви   bouquet

Мисля, че Ангелина от Люлин прави такъв талисман, но не съм много сигурна.

# 164

Здравей! Ани, предполагам, че става въпрос за Анелия Лечева? Може ли да ми дадеш малко повече информация-хороскоп ли ти прави или ти 'гледа' по друг начин?

Здравей,
Да, Анелия Лечева. Прави ми хороскоп- за живота ми, годишен и отговор на въпроси. За съжаление нищо от прогнозираното преди 2 години не се е случило.
[/quote]

А сигурно ли е, че часа ти на раждане е бил верен?  newsm78 Защото ако не е, може би от там идва разминаването.

Аз нямам много наблюдения, но се чух с нея преди 1-2 седмици, исках да направи хороскоп на мой близък, но накрая ме попита и за моя час. Честно казано се надявам, за мен лично, да не е познала много, защото ми каза някои по-притеснителни неща за следващите 1-2 години.
За работата ми даде срок, който мисля, че няма да се изпълни, защото нещата вече са задвижени, а тя ги 'видя' да се случат доста по-късно.
Като имам повече наблюдения пак ще споделя за нея.

Аз миналата година си правих соларен хороскоп при Оксана и останах много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт