Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 811
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали гледачка в град Русе. Или някой, който прави консултации дистанционно. Скоро се обадих на Таня от Тънково, но ми каза че вече не прави консултации по телефона, и на живо също.
Благодаря  Simple Smile

# 241
Хайде, здравейте и от мен, особено на тези момичета, с които сме си кореспондирали тук и се познаваме, както задочно, така и лично! Сега, търся моя позната, казва се Ирина! Едра жена, сега е около 60 годишна, с много къдрава коса. Мога да дам жокер - работеше в Авиокомпания "Балкан" ЕАД, ако това е ориентир за някои от вас! Не ви питам случайно! Много моля, някой който я познава и знае къде е, нека да ми пише на лични, ако се притеснява от нещо. Последно я срещнах на новото си работно място през 2002 г. и тя се готвеше да пътува в чужбина, беше дошла да си купува валута. Наистина моля всички, ако някой познава Ирина да ми пише! Спешничко ми е! Благодаря ви сладурки!   bouquet
Да търсим ли връзки в Балкан?
Мамарамбо, аз екс колегите ги разпитах.....загубили са дирите й, остават още двама да попитам от Балкан. Уффффффффф, жалко! Ако я открия, ще се затъркалям дори и в чужбина да е! Имам една снимка заедно с Ирина съм на нея - и това е жокер, ако някоя съфорумка има колебания, за това как изглежда тя! Благодаря вииииииииииииииииииии!   chef

# 242
Цитат
Не се сещам,аз съм от 2000г.,точно като се разпадна "Балкан" Имахме една Ирина,49ти набор,от Горубляне,едра,къдрава,беше склададжийка ,но не съм чула да има някакви ясновидски способности

# 243
Цитат
Не се сещам,аз съм от 2000г.,точно като се разпадна "Балкан" Имахме една Ирина,49ти набор,от Горубляне,едра,къдрава,беше склададжийка ,но не съм чула да има някакви ясновидски способности
Намери я, моля те! Тя е! Нормално е да не си чувала нищо за нея.....!Ще се окажем с теб колежки! ОК, радвам се!

# 244
Цитат
Намери я, моля те! Тя е! Нормално е да не си чувала нищо за нея.....!Ще се окажем с теб колежки! ОК, радвам се!

Това го казва моя приятелка.

# 245
Абе ,аз ли не съм прочела,но в тази тема невиждам някой да е особено доволен от някоя гледачка. newsm78

# 246
Някой да е чувал или ходил при Гергана или известна и като Гюлшен от Стара Загора ? Също така да попитам от скоро чета и се интересувам от Акашови записи. Някой ходил ли е някъде и срещал ли се е с човек, отварящ въпросните записи.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 16:45 от ddani

# 247
Някой да е чувал или ходил при Гергана или известна и като Гюлшен от Стара Загора ? Също така да попитам от скоро чета и се интересувам от Акашови записи. Някой ходил ли е някъде и срещал ли се е с човек, отварящ въпросните записи.

Иди на прогресия и ще си ги отвориш сама.

# 248
Някой има ли мнение за Ангел Илиев от София, Надежда 2?
(първи от анкетата)

# 249

[/quote]

[/quote]

Дай идея при кого, имам нужда от нещо такова.

# 250

[/quote]

Дай идея при кого, имам нужда от нещо такова.
[/quote]

наистина ли вярвате че има хора които ги четат Simple Smile) това е голяма лъжица, не си създавайте проблеми

# 251

[/quote]

наистина ли вярвате че има хора които ги четат Simple Smile) това е голяма лъжица, не си създавайте проблеми
[/quote]

Ако имаш познания по темата, моля да споделиш. Наистина силно ме интересува. Ако желаеш може на лични. Благодаря предварително.

# 252

[/quote]

Ако имаш познания по темата, моля да споделиш. Наистина силно ме интересува. Ако желаеш може на лични. Благодаря предварително.
[/quote]

Петър Петров прави регресии. При него сме правили и прогресии.Много съм доволна, но доколкото знам до октомври няма да записва часове.

# 253
Аз пак влизам да се отчета за Мария-не позна-каза,че няма да имам проблеми с изпитите,но уви,взеха,че ме скъсаха.Професорката хич и не се поинтересува за нейното предсказание.
Стискайте палци за следващия. Simple Smile

# 254
Момичета чета ви редовно то много рядко пиша , та питането ми е за  Велков приемал в Троян тел.
 0877 959 400 някой ходил ли е при него и отзиви може и на лични

Общи условия

Активация на акаунт