Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 816
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Първо-Мелиса, поздравления за израстването ( ти си знаеш с цената на какво!).Това е най-смисленият пост, който някога си писала тук, макар че мнозинството със затаен дъх чака от теб друго, а именно: адреси на нови, неизтръшкани  касиерки из махали, чукари, след пазара вляво и т.н. , отгдето също да премине за плащане.

Няма абсолютно нищо лошо да се плати ,според мен е дори задължително,  ако лицето срещу теб съвестно е направило каквото може и зависи от него, за да ти даде информацията-затова си там, затова плащаш. Абсолютно не е ок, обаче,  да има тарифа-не си пазаруваш кайма на кило и чорапи !!!

Безбрежна  свинщина е , когато просто мамят, дрънкат простотии, гаврят се с човека насреща им, без да имат ни дарба, а сърцата им са заврени на едно определено място, тъмно като тях самите.

Ако наистина някой някъде всевиждащо гледа, дано вижда и това.За разлика от мамещите, които нямат дарба, аз лично смятам, че го вижда и всички , дръзнали да търгуват с човешките емоции ,  някой ден ще платят чудно с лихвите за това което са продали  и всъщност откраднали.
Дали да се ходи ли не  е решение, до което всеки, който мисли ,  достига за себе си  в определен момент. Или не достига.Това е друга тема.Но щом се ходи нека  има поне елементарна коректност.Със сигурност това е въпрос на ниво, а то екстремно  рядко е високо.

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 23:41 от ryannn

# 451
Аз за тези знам със сигурност, че не познават:

Ина от Женския Пазар - ясновидка

Мира Кунева - астролог

Илияна Смилянова - таро

(При други от списъка не съм била.)

Но получаването на информация по принцип е възможно.

# 452
Благодаря, ryannn.

Себеосъзнаването е нещо до което човек сам трябва да стигне.И понеже ми се случиха куп неща, аз нямах друг избор освен да го направя.
Сега се сещам, че когато преди четях твоите постове една лампичка предупретилено започваше да мига в мен, аз отивах и съвзем съзнателно я загасях и продължавах.

Мисля, че повечето хора имат нужда от психотерапевт, а не от врачки.
Но до такъв избор пътя е много дълъг.
Какво значение има дали знаеш какво ще се случи и какво не?
По подготвени ли ще си? Или просто ще си кажеш: Я, тази врачка позна, ще ида пак при нея.

Въпроса е как да започнеме  да гледаме на живота си и всичко около нас по друг начин.

Когато преди врачката ми обещаеше срещу 20 лева че няма нищо страшно, аз излизах усмихната и вярвах, че страшното няма да се случи.
И точно от там после идва тоталното объркване, когато се оказваме абсолютно неподготвени, за това, което НЕ ни е казала врачката.

Колкото до кафето и Снежа от Попово... реагирах така, защото аз не пия кафе много принципно.
И специално при нея и всички други съм предупреждавала за това, но винаги дори една глътка е била наложителна, защото това било МОЯТА чаша и МОЯТ живот.
И оттам ми стана странно - как като някой не е пил от чашата се гледа по телефона на кафе.
И явно нов начин си е избрала за гледане, защото на мен никога не ми е искала дати, имена и т.н.
А колкото до 20-те лева.... Там рядко някой е оставял повече от 5.Винаги е било, колкото оставиш.
Но всичко е възможно, тактиката се променя, от кафе започват да гледат по телефон, по имена, по рожденни дати, развиват се.Лошо няма.
Два пъти бях при нея и двата пъти ми каза коренно различни неща, трети път не отидох.
Първия път разбира се подведох, защото чух това, което искам.

Де да знаех от преди, че от кафето не трябва да се пие, щях да си спестя литри кафе и високото си кръвно след това...Ще знам де, ако реша пак да ида при някоя   #Crazy

Поздрави   bouquet

# 453
Браво на онзи ходжа, бил е честен. Точно както ти го е казал е. Има информация, която не трябва да знаем, и не се подава на ясновидците. Ако всичко е било кодирано и неизбежно, и да го знаеш и да не го знаеш, все тази, визирам негативните събития. Нарочно не се казват или дават, за да не настройват предварително човек, така и така, не можеш да го избегнеш или промениш.

# 454
Някои имат тарифа, защото са регистрирани и плащат данъци. Нормално, като отделят време, енергия да има тарифа, ако се разчита на 2 и 5лв. Които оставяте, тези хора от глад ще умрат.

# 455
Някои имат тарифа, защото са регистрирани и плащат данъци. Нормално, като отделят време, енергия да има тарифа, ако се разчита на 2 и 5лв. Които оставяте, тези хора от глад ще умрат.
По-големи тарифи, по-големи данъци...а и точно  каква част от тях плащат данъци,please Simple Smile)))))))))))))))))))))))))))))))
Няма нито един случай безтарифен майстор да е получил от ръцете ми по-малко от 10.
Факт е, че много от обикалящите потребители биха оставили и 2 лв, без да им мигне окото( но пък и често са получили надрънкани абсолютни глупости) , както и  че немалко касиери са забили тарифи от 30, 40..има и такива с 80 и много повече лева.
От много от майсторите - и то с фиксирани тарифи, се чува постоянен вой колко бедни били ( точно както като се качиш  в такси и шофьорът заедно с якия брояч ти занадува главата в какъв тежък недостиг бил). а с  очите си виждам как в съшия ден , плащания при  майсторката извършват поне 4ма души по  30 лв...Или както е при Светлана- двойно по-голям  дневен поток от платци.8 души по 20 лв, прибирани директно и безотчетно в дълбокия джоб, без повей на каквато и да е  данъчна повинност, естествено...За Пенка от Х.Димитър  да не говорим пък...И в  крайна сметка , както казах по-горе , нещата се свеждат до това какво точно се продава срещу  тез суми.

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 16:09 от ryannn

# 456
Браво на онзи ходжа, бил е честен. Точно както ти го е казал е. Има информация, която не трябва да знаем, и не се подава на ясновидците. Ако всичко е било кодирано и неизбежно, и да го знаеш и да не го знаеш, все тази, визирам негативните събития. Нарочно не се казват или дават, за да не настройват предварително човек, така и така, не можеш да го избегнеш или промениш.
Айде моля ви се, не започвайте и вие да ги оправдавате. Всички врачки така се измъкват от ситуация, ако ги притиснеш, че не са познали -  "не всичко ни се дава да знаем" ," не ми се показа тази информация". А черешката на тортата е фразата " аз го видях, но не всичко се казва". То какво друго да кажат като нищо не са познали #2gunfire

# 457
Айде моля ви се, не започвайте и вие да ги оправдавате. Всички врачки така се измъкват от ситуация, ако ги притиснеш, че не са познали -  "не всичко ни се дава да знаем" ," не ми се показа тази информация". А черешката на тортата е фразата " аз го видях, но не всичко се казва". То какво друго да кажат като нищо не са познали #2gunfire
Първо на теб ще отговоря, после на Раян.
Тези хора имат дарба, и какво и колко ще видят, си зависи и от човека, който е при тях, не само от самият ясновидец.
Наистина има информация, която е скрита за самият ясновидец, и просто не му се подава, защото вие в този момент не трябва да я научавате, защото за вас е по-добре да не знаете/ както в историята на Мелиса/.
Адмирациите ми за ходжата бяха за това, че е бил честен, че не прави магии, че ако нещо не е писано той не може да го материализира и направи, така е. Ако е писано, може само да го издърпа по-напред във времето, за да се случи по-рано, нищо друго. Не ви ли е писано да сте с някой, и магиите не помагат, ако Шефа горе е решил друго, ходжата е бил честен, за това, че може да помогне да се забрави някой, ако не е предопределен, но не може да направи така, че да ги събере. Това е. И как някои с магии привличали други, дали е така? Всичко е временно, защото не е писано, и накрая се разделят.

Относно плащането, Раян, има си тарифи, за които всеки е наясно преди да отиде. Твой е избора дали да отидеш и дали да ги дадеш тези пари. Познаваемостта е относително понятие. тези хора са ти отделили време, енергия и то струва нещо, пари е най-лесно да се дадат. Както писах няма безплатен обяд, и дори ясновидеца да не е познал, той е отделил време и сили, т.е. вие трябва да си платите под някаква форма. Ваш е избора под каква, не го ли направите, Вселената ще си вземе дължимото, дори без вие да разберете Winkпосле някои хора се чудят от къде им е дошло. Ако ясновидеца ви е излъгал нарочно или е мошеник, това си е за негова сметка и карма, той ще си плати, но ако се е получило разминаване, без да е било нарочно, той не е виновен, или толкова си може или вие е трябвало толкова да знаете.
Всеки си заслужава ясновидеца и астролога е много точно.
Едната ясновидка, при която ходя, си има тарифа и винаги ми дава касова бележка Mr. Green
Никого не оправдавам, лично аз като се замисля, май и при всеки като съм отишла, дори и непозналия ме е научил на нещо. Писала съм за Валерия Христова, тя не позна това, за което отидох/ много съм доволна, че не позна/, но ме научи на нещо ценно: че не е само важно какво правим, но и с какви мотиви го правим, че мотивите ни се пишат на сметката и мислите ни също Wink
Ходенето при Начков ми е урок, да си слушам интуицията, на първата секунда исках да си тръгна щом го видях. Уроците са на всякъде около нас.
който разбрал/ разбрал

# 458
Мелиса- страхотен пост  bouquet  bouquet  bouquet
на мен също ходенето по врачки повече ми навреди Peace
Красимир Куртев / Алеф/  каза,че може да ми помогне да бъда с човека,когото обичах тогава, но ме предупреди,че си нося последствията.
Повече не се обадих на никой Peace

# 459
Мелиса виж на ЛС! Поздрави!

# 460
Здравейте,от няколко дни реших да се поразходя отново из форума за да видя дали някой от позицията на времето е споделил впечатления за софийските "звезди",но като изключа последните страници,бих казала че предимно освен питане за нови и нови такива/но без отговори/друго не видях,а ми се искаше,макар че аз самата стигнах до заключение ,че няма смисъл от обикаляне по различни.Усетиш ли някоя че е твоя човек то ес има поне над 50 процента познаваемост особено за неща,които не си си и представял че могат да се случат,аз лично смятам че няма лошо да повториш някога след време пак ...не искам нито да споря с някого,просто споделям моето мнение.Някога се вълнувах от постовете на Mелиса,хубаво е че отново споделя мнение,но Мелиса не съм съгласна с теб че никой нищо не ти бил казал...ти до колкото си спомням ходеше по врачки най-вече заради човека който желаеше по-силно от всичко и информацията,която основно очакваше е дали ще бъдете заедно...е в интерес на истината някои от тях ти го предрекаха,че колкото и да го искаш НЯМА да си с него;че ще имаш друг и ще си щастлива с него/дано обаче наистина е така и да си щаслива с новия човек,ако все още сте заедно де/Когато човек е объркан,несигурен и най-вече не зависят от него нещата за да ги промени както си му харесва,то за съжаление понякога опираме до подобни услуги.Важно е обаче това да не се превръща в начин на живот и единстеният вариант за решаване на проблемите.

# 461
Благодаря, ryannn.

Себеосъзнаването е нещо до което човек сам трябва да стигне.И понеже ми се случиха куп неща, аз нямах друг избор освен да го направя.
Сега се сещам, че когато преди четях твоите постове една лампичка предупретилено започваше да мига в мен, аз отивах и съвзем съзнателно я загасях и продължавах.

Мисля, че повечето хора имат нужда от психотерапевт, а не от врачки.
Но до такъв избор пътя е много дълъг.
Какво значение има дали знаеш какво ще се случи и какво не?
По подготвени ли ще си? Или просто ще си кажеш: Я, тази врачка позна, ще ида пак при нея.

Въпроса е как да започнеме  да гледаме на живота си и всичко около нас по друг начин.

Когато преди врачката ми обещаеше срещу 20 лева че няма нищо страшно, аз излизах усмихната и вярвах, че страшното няма да се случи.
И точно от там после идва тоталното объркване, когато се оказваме абсолютно неподготвени, за това, което НЕ ни е казала врачката.

Колкото до кафето и Снежа от Попово... реагирах така, защото аз не пия кафе много принципно.
И специално при нея и всички други съм предупреждавала за това, но винаги дори една глътка е била наложителна, защото това било МОЯТА чаша и МОЯТ живот.
И оттам ми стана странно - как като някой не е пил от чашата се гледа по телефона на кафе.
И явно нов начин си е избрала за гледане, защото на мен никога не ми е искала дати, имена и т.н.
А колкото до 20-те лева.... Там рядко някой е оставял повече от 5.Винаги е било, колкото оставиш.
Но всичко е възможно, тактиката се променя, от кафе започват да гледат по телефон, по имена, по рожденни дати, развиват се.Лошо няма.
Два пъти бях при нея и двата пъти ми каза коренно различни неща, трети път не отидох.
Първия път разбира се подведох, защото чух това, което искам.

Де да знаех от преди, че от кафето не трябва да се пие, щях да си спестя литри кафе и високото си кръвно след това...Ще знам де, ако реша пак да ида при някоя   #Crazy

Поздрави   bouquet
Мелиса,страхотен пост.Браво на теб.Може ли да споделиш кой е въпросния ходжа,изглежда той е най-надежден,да чуе човек нещо смислено  newsm78

# 462
Здравейте,от няколко дни реших да се поразходя отново из форума за да видя дали някой от позицията на времето е споделил впечатления за софийските "звезди",но като изключа последните страници,бих казала че предимно освен питане за нови и нови такива/но без отговори/друго не видях,а ми се искаше,макар че аз самата стигнах до заключение ,че няма смисъл от обикаляне по различни.Усетиш ли някоя че е твоя човек то ес има поне над 50 процента познаваемост особено за неща,които не си си и представял че могат да се случат,аз лично смятам че няма лошо да повториш някога след време пак ...не искам нито да споря с някого,просто споделям моето мнение.Някога се вълнувах от постовете на Mелиса,хубаво е че отново споделя мнение,но Мелиса не съм съгласна с теб че никой нищо не ти бил казал...ти до колкото си спомням ходеше по врачки най-вече заради човека който желаеше по-силно от всичко и информацията,която основно очакваше е дали ще бъдете заедно...е в интерес на истината някои от тях ти го предрекаха,че колкото и да го искаш НЯМА да си с него;че ще имаш друг и ще си щастлива с него/дано обаче наистина е така и да си щаслива с новия човек,ако все още сте заедно де/Когато човек е объркан,несигурен и най-вече не зависят от него нещата за да ги промени както си му харесва,то за съжаление понякога опираме до подобни услуги.Важно е обаче това да не се превръща в начин на живот и единстеният вариант за решаване на проблемите.

Май не си ме прочела както трябва или не си ме разбрала както трябва.
Написала съм няколко пъти в поста си, че е имало познваемост.Може 20-30% да е било само, но е имало.
Но останалите 70% са били празни надежди , които са ме оказали неподготвена за всичко, което ми предстои.
Какво означава да отидеш на врачка - нещо като посещение при лекар може би?
Докторе, боли ме това и това ! ... и лекаря лекува само него и нищо друго не го интересува може би.
Макар, че изследванията ти да речем са пълна каша и може би има някво по страшно заболяване от това, за което си отишъл.
Лекарите имат тарифи - лекуват.
Врачките имат тарифи - врачуват.

Та така и с врачките - отишла съм аз с конкретен въпрос, ок.
Чула съм това, което искам, но като е толкова талантлива и даровита - защо не ми каза колко други по важни неща ми предстоят отколкото тръшкането за един мъж?
И пак съм написала - сега говоря от дистанция на времето - ако тогава съм била доволна че са се ориентирали в моментната ситуация и аз съм си повярвала, че им вярвам  и съм написала това тук ... моля да ме извините, че съм ви подвела.

Нали снощния ми пост целеше да обясни точно това...  ooooh!

# 463
Аз ще ти обясня защо не са ти го казали, и мисля, че го написах вече, просто не е трябвало да знаеш. Едната ясновидка, чиито услуги използвам, не ти говори ей, така, а ти казва да и задаваш въпроси, т.е. никога няма да ти каже нещо повече отколкото ти искаш да чуеш. Най-малкото, защото не си готова, и както написах преди, може и да няма смисъл. Има неизбежни събития, и какво като ги знаеш предварително, визирам негативните такива.
Казали са ти основното, за което си ходила, няма да си с този човек, не ти е кодиран, това е.

Още помня един случай от преди години с една ясновидка, която не посещавам вече, а и тя има друг бизнес и заряза ясновидството/ пиша го, за да не ми искате на ЛС координати/, имаше голяма познаваемост. Ходех не редовно, имаше различни периоди, не бяхме се виждали почти 2г. Отивам, питам и разказвам за новите хора в живота ми, имаше една уж приятелка тогава, която ме беше запознала с настоящият ми мъж. Никога няма да забравя, как ясновидката като и показвах снимките ме питаше за всеки какво искам да знам, и аз как положително се изказвах за въпросната приятелка, и как ясновидката се усмихна иронично, НО.......нищо не ми каза. Е, след няма и 2 месеца разбрах защо е била усмивката, но не е било дошло времето да знам, когато разбрах каквото трябва, научих и каквото ми е нужно, за да отиграя на макс ок за мен ситуацията.
Една от другите ясновидки ме беше предупредила в интерес на истината за бъдещият проблем, но честно не и обърнах внимание, след време се сетих. Тя ми беше казала, че въпросната ще се опита да ми създаде трудности, но няма да успее. Ето, знаех само каквото е нужно, т.е. ще има проблем, но ще свърши положително за мен, без екстри и подробности, аз и не питах , просто го пропуснах покрай ушите си, други неща ме вълнуваха.

# 464
Ами хубаво де, това не трябвало да знаем, онова не трябвало да знаем, за какво ходим тогава и си даваме парите???

Ох, и аз така едно време си обяснявах нещата, та даже имам  толкова постове точно с това - че има неща, които не трябва да знаем и т. н и т.н.

Щото чувах това, което исках и приключвах с темата.

Пример давам:
Стефка от онова село Генерал някакво си, вече не помня.Единствено като че ли тази жена много мътно видя някакви неща покрай мен.
На първото си ходене я бях питала за баща ми, цял живот си го носех в портмонето на снимка и просто се сетих да попитам, това ства лятото н 2012. Тогава други неща ме вълнуваха.
Тя ми каза тогава, не го търси, защото ще се САМОНАРАНИШ.
Това беше думата, запомних я и й повярвах и не го потърсих до април месец 2015.

На едно следващо ходене - беше януари 2013, бяхме цяла групичка от форумки тук... я питам.
Какво става с работата ми, всичко наред ли е?
Тя ми каза така - март месец ще смениш работата, виждам някакви документи че ще оправяш, много листи с твоето име и много подписи с твоето име.
На 26.03 ми беше ареста. МНого пъти трябваше да си пиша името и много пъти трябваше да се подписвам да, и верно смених работата, ама с домашен арест 8 месеца.

Та как трябва да приемам аз сега това , като се обърна назад?
Кое точно не е трябвало да ми казва, а е знаела?
Каза ли ми да се пазя, имало е шанс тогава да променя нещата тогава, ако бях предупредена.
Ама никой не ме предупреди.
Не трябвало да знаем, така трябвало да се случи, не можело онова да се промени, не можело другото.
Ами да де, аз нали точно за това говоря, че нещата не могат да се променят, каквото ще става - ще стане.
За какво ходиме тогава?
Ей на този въпрос не мога да си отговоря. А и няма смисъл вече.

Колкото до баща ми и самонараняването ми, напротив, аз най - после намерих липсващата част от себе си и разбрах коя съм, и колкото и безумно много да приличам на него , и на външен вид , и на характер.
Колкото и той сега да се старае да е мой баща след като е пропуснал 38 години от живота ми...аз разбрах най важното - никога няма да му простя.
И най - накрая съм в мир себе си.

Така, че тази тема е дълга, но няма лошо.
Аз си лежа в къщи болна и вместо да броя мухите нямам нищо против да си общувам с вас

Blush

Общи условия

Активация на акаунт