Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 818
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Така, значи, пак ще се повторя много зависи от нивото на ясновидеца. Разпитвала съм ги, как получават информацията, за някои е като картини, които разказват и интерпретират в зависимост от самото си ниво. Ето тук може да се получи разминаване. Така е станало с въпросната Стефка. Други са ми казвали, че са думи и като нещо, което си го знаят, или комбинацията от двете. При виждането на картини става разминаване.
На мен ми се е случвало на един и същи въпрос да получа от всички абсолютно един и същи отговор, и най-забавното е, че отговорът, който чувах, е малко по-специфичен, т.е. как всички казват точно това. Мога да цитирам, питах за един човек, отговор , много пъти от различни ясновидци: " един ден ще си яде задника от яд", извинете, но няма как всички да ми кажат точно тази реплика, без никаква промяна в думите Mr. Green
Лично аз, съм разказвала във форума, но май не точно в тази тема, как благодарение на съветите на една ясновидка синът ми е без операции/ не ме питайте на ЛС, тя не ясновидства вече, използва  дарбата лично за себе си/. Тя ми беше помагала не веднъж с правилна преценка, но накрая се оказа некоректен човек и прекратихме комуникацията.
Има събития, които са неизбежни и предопределени, има други, които има различна вероятност да се случат. Едната ясновидка ми е обяснявала, че при 70% вероятност на събитие го казва, т.е. вероятността е голяма, от опита, който има. Вероятност 50/50, тук си зависи от вас, как ще го отиграете. Както ми беше казала тя, когато бях бременна с баткото, от мен зависи дали ще е с операции или без, от мен зависи да намеря правилните лекари, така си и стана. Тя ме беше предупредила за събитие, което можех да променя, като се замисля, нейното предупреждение + събитията се подредиха като с вълшебна пръчка в наша полза, всичко завърши благополучно. Един вид, аз търсих, но и всичко си вървеше в адмирация, да успея. Пример.
Избирах си болница, в която да родя, обиколих няколко. Във всички все нещо се случваше, за да не ги харесам, накрая отворих нета, гледах, гледах и се обадих в " Свети Лазар", това в петък в 21.00 вечерта, запазих си час за следващите дни. Във всяка една друга болница, ако бях родила баткото щеше да е с операции, просто по дифолт ги пращат с тази диагноза в Пирогов, а там директно оперират до откат, по 2-3 операции.  Само да вметна, че лекарите ни говореха, как без операции едва ли не ще загубим бебето. Всички бгспециалисти в областта. Ясновидката ми беше казала, че има шанс да израсте всичко без операции, не е толкова опасно и да не се потдавам на това, което ми говорят лекарите, само повтаряше, не давай да го оперират, от теб зависи синът ти дали ще е със или без операции...Така, в болницата, в която родих, лекарката/ тя е собственик/ ми каза, същото, да не бързам, и да не ходя в Пирогов. Свърза ме с тяхна пациентка, която по една щастлива случайност, заминаваше със семейството си при проф. във Виена/ бяха му пациенти/ с подобен случай. Пациентката ме изпрати при лекари в БГ. които само като чуеха името и, веднага ни направиха всички изследвания, говори за нашият случай с проф. във Виена. Едновременно си чакахме с връзки за операция в Пирогов. В това време, проф. във Виена ми върна отговор, че детето не е за оперция, но ще е по-точен след едно изследване и преглед. В Бг не ми направиха изследването и заминахме за Виена. Проф. ни прие по-бързо от Пирогов с връзки. Късмет. Дали? Или просто аз винаги съм попадала на правилното място, на правилният ясновидец, не знам.......Професорът ни каза, че и да са лоши резултатите от изследването пак няма да има операция, 80% от децата го израстват, и операция преди 1г. ще навреди вместо да помогне. В Бг искаха да му правят поне 2-3 операции.
Баткото ни е без операции, дори лекарства не е пил, израстна всичко, точно както каза професора.
В Бг. ни наричат медицинско чудо, ама не сме. Просто аз послушах ясновидката + Вселаната/ съдбата ми помогнаха да се развият нещата в положителна адмирация.

# 466
Мелиса виж на ЛС! Поздрави!
Здравейте,от няколко дни реших да се поразходя отново из форума за да видя дали някой от позицията на времето е споделил впечатления за софийските "звезди",но като изключа последните страници,бих казала че предимно освен питане за нови и нови такива/но без отговори/друго не видях,а ми се искаше,макар че аз самата стигнах до заключение ,че няма смисъл от обикаляне по различни.Усетиш ли някоя че е твоя човек то ес има поне над 50 процента познаваемост особено за неща,които не си си и представял че могат да се случат,аз лично смятам че няма лошо да повториш някога след време пак ...не искам нито да споря с някого,просто споделям моето мнение.Някога се вълнувах от постовете на Mелиса,хубаво е че отново споделя мнение,но Мелиса не съм съгласна с теб че никой нищо не ти бил казал...ти до колкото си спомням ходеше по врачки най-вече заради човека който желаеше по-силно от всичко и информацията,която основно очакваше е дали ще бъдете заедно...е в интерес на истината някои от тях ти го предрекаха,че колкото и да го искаш НЯМА да си с него;че ще имаш друг и ще си щастлива с него/дано обаче наистина е така и да си щаслива с новия човек,ако все още сте заедно де/Когато човек е объркан,несигурен и най-вече не зависят от него нещата за да ги промени както си му харесва,то за съжаление понякога опираме до подобни услуги.Важно е обаче това да не се превръща в начин на живот и единстеният вариант за решаване на проблемите.

Май не си ме прочела както трябва или не си ме разбрала както трябва.
Написала съм няколко пъти в поста си, че е имало познваемост.Може 20-30% да е било само, но е имало.
Но останалите 70% са били празни надежди , които са ме оказали неподготвена за всичко, което ми предстои.
Какво означава да отидеш на врачка - нещо като посещение при лекар може би?
Докторе, боли ме това и това ! ... и лекаря лекува само него и нищо друго не го интересува може би.
Макар, че изследванията ти да речем са пълна каша и може би има някво по страшно заболяване от това, за което си отишъл.
Лекарите имат тарифи - лекуват.
Врачките имат тарифи - врачуват.

Та така и с врачките - отишла съм аз с конкретен въпрос, ок.
Чула съм това, което искам, но като е толкова талантлива и даровита - защо не ми каза колко други по важни неща ми предстоят отколкото тръшкането за един мъж?
И пак съм написала - сега говоря от дистанция на времето - ако тогава съм била доволна че са се ориентирали в моментната ситуация и аз съм си повярвала, че им вярвам  и съм написала това тук ... моля да ме извините, че съм ви подвела.

Нали снощния ми пост целеше да обясни точно това...  ooooh!

В интерес на истината и аз се питам това,особено в твоя случай тъй като си е сериозно все пак арест,разправии и тн..според мен едва ли е защото не трябва да се знае,а наистина да не го виждат тъй като енергията им е насочена в друга посока-любов например.Питам се ако ти поне малко предусещаше евентоален проблем в тази насока и им беше задало конкретен въпрос,дали щяха тогава да се развихрят в подробности кое как ще протече,колко време ще те мъчи това и съответно финала/дай боже да е с хепи енд/Аз в интерес на истината както вече споменах не съм привърженик на обиколките  по различни врачки.Направих го преди две години някъде,само за да видя дали ще има препокриване с предреченото от Пепа Хаджи Димитър от преди 10г.някъде,което тогава ми се стори абсурдно,изпаднах в шок и потрес,заклеймих я като най-голямата шарлатанка,а и ми беше казала че ще имам момче,а аз имам дъщеря.Това с детето много ме успокои че не познава,но за съжаление години по-късно кофти прогнозата и ме застигна и тогава се втурнах за потвърждение от други,но уви хванах се за главата......Започвам
Лидия Хаджи Димитър-две ходения в рамките на месец,коренно различни неща едно с едно не се връзват.Оценка О
Ина Женски пазар-за в настоящия момент влиза в мислите на хората,а от там нататък за бъдещето -О
Ангелина Люлин дори няма да я коментирам -ООО
Валентин Начков-две посещения,две различни прогнози ,като на втората тъй като въпреки усилията му аз все пак не му подадох никакъв жокер,ме помоли най-учтиво да прекратим гледането,тъй като не виждал нищо това му се било случвало за четвърти път.Казах си дай все пак да му подскажа нещо така и така съм отделила време за него...така и направих и изведнъж Начков го озари светлина и се развихри,но тъй като явно не ме помнеше/беше минало половин година/ми прогнозира съвсем различни неща...тук там все пак нещо уцели не за бъдеще,а настояще затова ще му сложа оценка -1
Светлана Суха река-на петата минута си тръгнах,метнах и 7лв.колкото да не е съвсем нищо и и казах че не искам да ми гледа....Значи за да ми предизвика интерес един гледач когато ми говори за настоящето,което все пак си го знам е добре до уцели нещо..не можеш да ми кажеш че имам проблем с високото кръвно при условие че от как се помня живея перфектно с кръвно от 90 на 60.Не знам за бъдеще познава ли защото не я изслушах,но настоящето не го нацели.
Някаква от Горна Баня имаше Снежа ли беше,каква беше -О
Някаква Светлана от Хасково -лелеее каква наглост,какво безочие,какви глупости и смешки ми разказва тази жена/всичко тук говоря и оценявам през призмата на времето/как и се връзват Хасковлии ужас,че и със записване чак -О
И накрая пак Пепа ми остана от тези,която поне настоящето ми го казва едно към едно и има поне за какво да се хванеш,продължава да твърди това което ми е казала от преди 10 г.но факт е че най-най-важното все още не се е случило,а аз вече го искам,преде 10 г.ми прозвуча като кошмар,но така ми се преобърна живота,че това което ми звучеше абсудно-сега го искам.Не мога да и поставя оценка на нея,факт е /тъй като след като ме застигнаха думите и/аз веднага я издирих и посетих няколко пъти в рамките на 2г./много неща за работа,мъже ми позна и се случиха в рамките на това време,но все пак имаше и разминаване с някои.

# 467
Аз в момента съм на Созопол.Опитвам се пак но без резултат да си оредя среща с Керанка от Русокастро.Или не си вдига телефона или ми казва да се обадя утре и утре няма никой.Таня от Тънково също не мога да оцеля на телефона който взех от форума ако някой знае по кое време мога да я хвана нека сподели.Ходих при Мария в Поморие но като цяло не мога да изкажа добро мнение.Разказа ми неща дето никак не са такива каквито са а за въпросния проблем за който я питах ми каза че всичко ще се подреди да,ама не позна.Показах й снимки на мои близки да не говоря че не позна че,единият не е между живите и дори му предсказа цветя и рози да ама минаха с погребението.Взима колкото дадеш дадох 5лева и си заминах.Потърсих една жена за която бях питала преди години но е починала.Обадих се на човек където ме бяха водили преди години тука на близо до Созопол.Още не са ме приели и не мога да изкажа мнение.Имам уговорка за края на седмицата да отида,тогава ще споделя.Ако някой има идеи за района на Созопол или Бургаска област нека ми пише може и на лични.

# 468
Напротив, ако нещо негативно е кодирано, т.е. неизбежно и не може да се избегне, не се казва и не се предупреждава. Всеки трябва да си мине по предопределеното.
Ясновидците дали са ви познали или не, си зависи и от вас и вашата енергия, поле и ниво на развитие, ако щете

# 469
Явно, че почти няма ясновидсво. Така излиза.  Повечето отзиви са отрицателни. Моите също за сега са отрицателни, при тези, за които писах:  Ина, Лидия - Хаджи Димитър, Емилия/добра е за настояще, но нищо от това, което каза за в бъдеще не стана/ Цеца - също не. Жената с двете чаши не ми каза нищо, не успя да влезе и в бъдещето. Начков - не съм била при него но нещо ме спира за да отида там. Нямам обяснение.
     Няма инфо за Вержиния. Може жената да не иска да се знае за нея. Някой беше споделил нещо хубаво за нея. Но този пост не мога да го открия. За Пепа също се чува, че има попадения.
 Simple Smile Grinning

# 470
Съжалявам, че не успях да отида навремето при Ванга и Славка Севрюкова. А мои близки са ходили при тях без да ми казват. Аз тогава и понятие си нямах от ясновидки.
Но за това имах една среща - като подърък от съдбата беше - срещата ми на гроба на учителя ПетърДънов.И тайнствения човек който се появи от някъде, каза ми каквото трябваше - някои неща бяха като шамар направо/, даже ми каза къде да отида и да се обадя по телефона за въпросния проблем. А и така се изпари сякаш. Много ми се иска пак да го видя някога.  bouquet

# 471
Горе беше споменато, че всичко зависи от нивото на ясновидеца.
Ами, именно, де.
Тъкмо за ниво винаги говоря.Разбира се, че не са Господ и никой не може да очаква тотален абсолютизъм, но и тотални глупости, простотии и подмятания на нечий живот, особено срещу фиксирана юнашка тарифа са безобразия от селска спартакиада.

Още повече, че аз лично винаги ги питам с каква степен на вероятност, по тяхно виждане и усещане ще се случи това, което предсказват, зависи ли , според тяхното видение, нещо от мен , за да се случи то, има ли каквито и да е условия и т.н.

Няма как да ти предрекат едно и то никога да не се случи или да се случи точно обратното и да кажем-амиии.....ние сами сме  отишли при тях, те нямат никаква вина, че вземат пари срещу говорене на пълни глупости.

Ако идеш САМ да платиш за каквато и да е друга услуга и извършващият се окаже тотален некадърник или измамник, ще понесе последствията от това.Вярно е, че БГ е диво място, но в цивилизованите страни( да не говорим пък за САЩ)  на всеки прибрал пари за непрофесионално и некачествено свършена работа ще му съдерат задника от такива дела, че няма да знае на кой свят е!Лекар да оплеска работата си върху някого, мебелист, козметик, шофьор, детегледач-каквото и да е-всеки, който вземе пари , за да извърши определена работа и не го стори , особено като при това причини и определени щети понася своята отговорност.Тук е диващина и както знаем е друго, но поне нека ние да влагаме разум, да имаме изисквания , щом плащаме, а не да се ходи безразумно като стадо овце.

# 472
Добре де,случвало ли ви се е да не оставяте пари,ако не сте доволни?Мен ме е срам да не им оставя.Минимум десет лева,ако не е фиксирана цената.

А най-смешно ми стана,когато Марияна Николаева ми каза,че нашата къща е забита в земята.
Ми,тя си има основи,не е летяща.

# 473
аз не бях доволна от Сирма и не й преведох сумата докрай Peace
да кажем тя ми искаще 100лв-аз платих 50лв.
много любезна иначе, по телефона доста мила,но с разваляне на магии-пълна измислица

# 474
  • София
Сирма е добра в предсказанията, но за по- близък период.

# 475
При мен Сирма не познава нищо. Два пъти съм звъняла и ...

Първия път каза неща, които изобщо не се случиха - стана точно обратното, да не говорим, че даде и период за сбъдване. А втория път направих голямата грешка предварително да й кажа какво ми е казала първия път и да питам дали има промяна. Тогава го удари на съвети и каза, че зависи от мен, но все още има вероятност да се сбъдне. Само да уточня, че периода, който беше дала вече беше минал Simple Smile

# 476
  • София
Много е важно как ще формулираш въпроса си

# 477
Добре де,така ли няма една,която да говори с подробности?Под подробности имам впредвид да ми опише миналото ми и да ми каже сегашното ми положение какво е!Ако пък назовава и имена,тогава я признавам WinkПризнавам,че в живота си съм срещала 2 такива и двете бяха от ромски произход.За съжаление нямам координати,тъй като и 2-та пъти ме бяха спрели на пътя и предлагаха да ми гледат срещу левче.

# 478
Много е важно как ще формулираш въпроса си

Напълно си права за това. Въпроса ми беше такъв, че отговора беше Да или Не - доста конкретен и точен, други възможности нямаше.

# 479
  • гр.Пловдив
Добре де,така ли няма една,която да говори с подробности?Под подробности имам впредвид да ми опише миналото ми и да ми каже сегашното ми положение какво е!Ако пък назовава и имена,тогава я признавам WinkПризнавам,че в живота си съм срещала 2 такива и двете бяха от ромски произход.За съжаление нямам координати,тъй като и 2-та пъти ме бяха спрели на пътя и предлагаха да ми гледат срещу левче.
[/quot

Между другото точно такива ромки изниквайки от нищото,които спират по улиците да гледат на ръка се оказват доста достоверни Peace

Общи условия

Активация на акаунт