Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 831
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
на мен също циганка ми позна
бях момиче в гимназията,още нямах любовни връзки,нищо
тя ми каза така- ти късмет с мъжете няма да имащ-ще се женищ,ще се развеждащ,но истинският няма да намерищ
засега е права Peace
на баща ми една му беще предрекла че ще умре млад-почина на 47 Tired

# 481
Здравейте,на всички в темата искам да попитам за жена от Дупница която много познавала,дори и по дреха гледала,някой знае ли за жена от там?

# 482
При мен Сирма не познава нищо. Два пъти съм звъняла и ...

Първия път каза неща, които изобщо не се случиха - стана точно обратното, да не говорим, че даде и период за сбъдване. А втория път направих голямата грешка предварително да й кажа какво ми е казала първия път и да питам дали има промяна. Тогава го удари на съвети и каза, че зависи от мен, но все още има вероятност да се сбъдне. Само да уточня, че периода, който беше дала вече беше минал Simple Smile
И аз не съм доволна,каза,че зависело от мен а не е така а и отговора и нямаше никаква логика  #Crazy

# 483
Не бих разрешила на циганка да ми рови по полетата, т.е. да ми гледа.

# 484
те не питат,а почват да говорят Peace

# 485
Здравей те имам нужда от информация казаха ми за една жена от Нова Загора казва се Диана само това знам за нея ако някой знае адрес или телефон ще съм ви много благодарна

# 486
Не бих разрешила на циганка да ми рови по полетата, т.е. да ми гледа.
Българка, циганка или мюсюлманка - всичките ти "ровят по полетата"! И да, те директно започват да ти говорят. Факт е /мнението ми е базирано и от разкази на сестра ми, майка ми, приятелки/, че точно такива ромки, никому познати, познават с абсолютна точност...

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 13:31 от sugar_baby

# 487
Здравей те имам нужда от информация казаха ми за една жена от Нова Загора казва се Диана само това знам за нея ако някой знае адрес или телефон ще съм ви много благодарна
Да не живее в таванска стая newsm78

# 488
За мен познаваемостта не е най-важното, а какъв човек го прави. Те циганките могат да ти говорят, но от теб зависи дали ще се спреш да ги слушаш и оставиш да продължат. Случвало ми се е, подминавам.

# 489
  • гр.Пловдив
За мен познаваемостта не е най-важното, а какъв човек го прави. Те циганките могат да ти говорят, но от теб зависи дали ще се спреш да ги слушаш и оставиш да продължат. Случвало ми се е, подминавам.

Ами хубаво,де подминаваш я,но да речем,че ти каже нещо ,минаваш и заминаваш,но то се сбъдне след известно време,как ще ти се стори? Mr. Green

# 490
Да не живее в таванска стая newsm78
Нямам представа само име имам

# 491

Ами хубаво,де подминаваш я,но да речем,че ти каже нещо ,минаваш и заминаваш,но то се сбъдне след известно време,как ще ти се стори? Mr. Green
Едва ли ще ми каже, нещо, с което да ме впечатли, честно.
Аз си знам в общи линии, какво ми е кодирано и какво ще се случи WinkТе започват с едно и също.....просто при циганка не бих се спряла. Вярно, че ходих при Цеца, но тя поне по-култивирана, не от тези по улиците.
Ако трябва да съм честна Цеца позна при мен, но може би, защото съм била само веднъж при нея. Въпреки познаваемостта и, още на излизането от нея, си знаех, че повече няма да я посетя, просто усещане, не е моят човек.

Тогава ми каза, че имам приятелка, която много плаче, големи проблеми, тук предположи сестрата на ММ, но не беше тя, наистина след 2месеца на една от близките ми приятелки и започнаха проблемитеи плачеше денонощно

# 492
Елза - Рудозем???

# 493
  • София
Случайно попаднах на една статия за бабата на Азис и се сетих,че беше коментирана тук.Дали е възможно тези от вас,които я бяха посещавали дали има познаваемост и вече сбъднати прогнози от нея.Все се заричам,че няма да ходя вече по врачки обче нещо все ме чопли да ида пак.Та моля ви споделете за бабата на Азис.

# 494
Пак да докладвам.Преди около година ми гледа едно момче от Варна-Ники.Тогава писах но нямах много за казване понеже все пак трябва да мине време да видиш има ли сбъдваемост.Е някои от нещата излязоха.С негово позволение ще сложа тук електронната му поща.Ако има интерес може и телефона
nicky_georgiev101@yahoo.com   
Продължава да взема 20лв и е доста подробен на мен ми гледа по скайп понеже съм от софия мисля че и по мейл може, сега малко ме е яд че не си записвах какво ми говори но е възможно скоро пак да пробвам и да докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт