Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 877
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
я кажете от Варна, кой е най- добрия прогностик? имам път натам и ми се ще да се консултирам

не бих ти препоръчала никой...

# 541
Здравейте,

Преглеждах старите теми, но не открих много информация за Милка от с. Карайсен- сбъдваемост и т.н?

Благодаря!

Аз съм ходила при Милка от Карайесен и честно казано ми позна някой неща, но тъй като се аз лично се занимавам с астрология и номерология, смятам, че позна за отношенията ми с настоящия ми съпруг /тогава само приятел Simple Smile /, защото дадох датите на раждане. Същото така пита за датите на раждане и на роднини, за да ти казва това, онова. Тогава имах сериозно заболяване, но когато я питах за здравето, ми каза само, че имам дископатия, нищо сериозно не било.  Позна за майка ми, че страда от заболяване /но не го уточни/, но пък числата на раждане на мийка ми са лоши, това можех и аз сама да го кажа. ИМам приятелка, която ходи да говори с починалия си съпруг чрез нея и беше доволна, но аз момента, защото той /съпругът лека му пръст/ уж и каза, че с тогавашния й приятел, ще е последния мъж в живота й, но не позна. Жената се разочарова от човека, въпреки, че заради казаното от Милка се омъжи за него и му роди дете и въпреки това, мъжът се оказа кофти тип, та сега се чуди как да се оправя със ситуацията. Моят съвет е задоволявайте любопитството си, но не се доверявайте на 100 %! За съжаление няма вече такива истински пророчици като леля Ванга и леля Слава. Всички са разни бизнесмени с малко познания по астрология и нумерология и силно развито шесто чувство. Плюс това вземат огромни комисионни за нищото работа, която правят. Грехота е това нещо. Не бих взела пари лично за себе си, от нещастието на хората. Впечатлена съм само от тази жена от Осетиново ли беше. Може би някога ще я посетя, но не за да я питам неща, а за да и целуна ръка. С парите на хората, на които е гледала е построила църква, богобоязлива жена, знае да не иска много, защото не може да му плати цената. Хубав ден!

# 542
това село Осетеново до Калофер ли е , и как се казва жената

# 543
# 544
Да, познава баба Минка...
Миналият август на гости ми дойде един мъж, после минал през Осетеново и бабата му казала, че идва от жена и тая жена ще дойде и ще остане при него.
Отидох, ама не остаанах, а даже виках полиция да ме освободи.
Ама това е сигурно, защото човекът не ми е запомнил дори датата на раждане или захарта е била менте Laughing

# 545
Намислила съм да ида до жената с 2те чаши, чела съм, че е доста мръсничко и миризливо там!! Някоя да е ходила наскоро дами, как е положението???

# 546
Някой има ли скорошно впечатление  от гледане на кафе на Беатриз ?

# 547
Здравейте групата, Hug  bouquet
Може ли някои да ми каже какво се прави при уроки. Някои ритуал или какво да направя. Незнам и аз изгубена съм с това главоболие. Hug

# 548
Може ли някои да ми каже какво се прави при уроки. Някои ритуал или какво да направя. Незнам и аз изгубена съм с това главоболие. Hug

По-добре пробвай с хипнотерапия, поне помага. Врачките и баячките НЕ ПОМАГАТ при т.н. уроки и разваляне на магия, защото тези негативни форми на енергия са по причина на лошата карма. Както Учителят е казал /пък и Ванга е потвърдила/ лошата карма се изкупва четири поколения, а добрата се предава на хиляда. Майка ми има такова главоболие и й помагат разговори, медитация и разходки сред природата, защото то е от над 20 години. Ако е от уплах обаче, работата е друга, тогава си намери една съвсем обикновена баба да ти лее крушум, обикновено помага до 40 ден на уплаха. Леля Ванга така е съветвала също, до 40 ден леенето на крушум помага. Пробвай да попиеш и малко билки - жълт кантарион, мента, валериан, по-добре е отколкото да си даваш парите на шарлатанки. Мен единствено ме вълнуват хората със свръхсензорни способности,които умеят да общуват с мъртвите. Търся такъв човек, иначе на другите неща не вярвам. Ако знаете за някой изпитан, моля кажете, искам да питам нещо за дядо си.

# 549
  • София
До krisi_1979 ,относно разговарящ с мъртвите.Два пъти съм  се срещала с Румяна Ковачева.За връзка с баща ми , а след това с дядо ми .След смъртта им имаше доста незавършени разговори и неизяснени важни казуси.Понеже баща ми почина преди родителя си се нуждаех от наставления и напътствия,свързани с обгрижването на дядото.Е , не каза точно какво ще се случи , но като прослушах разговора след време останах изненадана,че го е подсказал .След смъртта на дядото ,гледачката му ни вкара в едни филми.....та се наложи отново да търся контакт чрез Ковачева.Питала съм и за някой лични работи - отговора като цяло е все едно срещу мен е живия човек.Използва някой специфични за мъртвия думи и изрази, жестове.Някой от отговорите може да  се сторят пресилени,казва ненужна информация ,но има и необходима.За личните ми питания 50/50.

# 550
Отива се на лекар или поне се взема някакъв релаксант от рода на Мента, глог и валериана.

# 551

Запали 3 клечки кибрит и ги пускай в чаша с вода. После си измий лицето с водата.
Другото, което знам - пусни мивката и постави под водата метла, а под нея чаша, и после си измий лицето с водата от чашата.

# 552
Обаче метлата да е стара и мръсна, иначе не става. Освен това от водата се пият 77 глътки и се изплюват.

# 553
Здравейте Дами,
Искам да ви попитам някой чувал ли е нещо за някакъв руснак(много добър бил, книги издавал)дето развалял магий? Питам за мнение като цяло ако сте се допитвали до него. Вземал скъпо, но методите му на разваляне били бетон...Аз го намерих в интернет и питам за мнение. Бил от Софията? Ако има мнения...пишете. Благодаря

# 554
Здравейте групата Hug bouquet Може ли някои да ми каже какво се прави при уроки. Някои ритуал или какво да направя. Незнам и аз изгубена съм с това главоболие Hug
Ще бъда директна.
За мен биоенергийните сеанси са единственото решение. Лично мнение. Имай предвид обаче, че у нас са официално забранени и затова си има много основателна причина, при все че по този въпрос се мълчи от край време.
Забранени са, защото могат много да помогнат,но и много да навредят, ако не знаеш какво правиш. Такъв сеанс е много сериозно (и опасно) вмешателство. "Променено състояние на съзнанието" означава точно това.
Това е все едно да позволиш на някой да бърка и да се рови в душата ти.

Хубавото е,че биоенергийните сеанси могат да се прилагат и самостоятелно, т.е. изцяло на твой риск и отговорност. Така трупаш ценен опит и познания, които никой самопровъзгласил се енерготерапевт няма да ти каже...
Разбира се, че и при самостоятелен сеанс има опасност да си навредиш, но тогава и да стане проблем, никой друг няма да ти е виновен, освен теб. Опитът ще те научи кое е правилно и кое не.

Потърси литература по въпроса. Аз препоръчвам Дона Идън и Барбара Ан-Бренън.
Имай предвид,че в някои източници, включително и в книгата на Дона Идън, биоенергийните сеанси са под друго наименование. Но това не е важно. Важното е да се знае,че всяко въздействие с длан е биоенергиен сеанс.

"Уроките" са пробив във фината, невидимата защита на човек.
В литературата я наричат аура, биополе, биоенергиен двойник, етерно тяло...
Заблуда е, че всеки,който гледа лошо и е със зли очи може да те "урочаса". За малки деца може, но за възрастни едва ли.
Истинската причина е в условията на живот на които си подложен, като травматични преживявания/увреждания, физическо, психическо насилие... Всичко това оставя своя невидим отпечатък.

Не се занимавай с врачки, гадатели, мастери и пр. Още по-малко с ходжи. Само ще те объркат. И да ти помогнат ефекта ще е временен. В най лошия случай, ще те направят зависима и ще те заставят да им плащаш периодично/доживот. Затова стой далеч от такива.

Основната работа по справяне с проблема можеш да си я свършиш само ти. Само ти можеш да си помогнеш,защото не забравяй, че никой друг не го е грижа за състоянието ти повече от самата теб.

П.П. Има една биоенерготерапевтка с инициали В.Б. С медицинско образование. Чела съм нейни интервюта, веднъж я засякох в предаването Нощен Хоризонт. Имам база за сравнение и въпросната госпожа не ми вдъхва никакво доверие. Дано като лекар да е по-добра отколкото като биоенерготерапевт.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 14:58 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт