Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 746
  • 749
  •   2
Отговори
# 525
Преди 1-2 години моя приятелка е отишла с нейна позната на някаква врачка на морето, в някакво село. Тя самата не искала да влиза, но жената я повикала и я шокирала, че и познала всичко, че има осиновено дете и и казала, че е мн чувствителен и да не му казва скоро, че е осиновен и да внимава. На другата жена също всичко и познала, но казвала и лошите неща. Мен малко ме е страх да ходя при такива, които казват и лошо, защото го мисля после дълго Rolling Eyes. Иначе аз самата гледам на кафе за хоби на мои познати и роднини и са ми казвали, че познавам, особено имам някои периоди, в които ставам по-интуитивна Laughing, на една жена и познах аборт в миналото, а на други 2 какво са работили и др.неща. Но на себе си рядко гледам, защото мисля, че може да съм пристрастна newsm78. Иначе наблизо знам една Митка от Хрищени и Деса от Казанлак, май познават,но Деса или мн познава или нищо и е станала скапарка. Naughty Money

Тази на морето да не е същата дето ме водиха мен?От кой град е там или село?
Не знам точно от кой град или село, не съм питала моята позната, май село беше. Ако много неща ти е познала може и да е тя.

# 526
Доволна съм и то много вече ходя втори път но не знам дали е същата дет ти я каза ама,както и да е затова питах.

# 527
Доволна съм и то много вече ходя втори път но не знам дали е същата дет ти я каза ама,както и да е затова питах.
Ами кажи коя е от къде е  Simple Smile ? Че ми стана интересно, а аз ще попитам моята позната като се видим.

# 528
Здравейте, не съм писала в темата досега. Едва ли ще кажа име, което не е обсъждано, но реших да споделя и аз.
Първия ясновидец, при който ходих, мисля, че беше 2012, беше Любо от Шумен. Отидох, защото приятелка ме беше помолила да я придружа, и беше записала и двете. Видях доста негативни мнения за него, може вече да не познава. Тогава познаваше, не на 100%, но позна доста неща. За миналото ми позна много неща, и то не такива, които би се досетил човек като ме погледне. За бъдещето досега не всичко се е сбъднало, поне не във времевия период, в който каза той. Други станаха. Та ми се иска да мисля, че и другите ще се сбъднат някой ден. Направи ми добро впечатление, че не каза да отида пак, и че накрая ми каза, че трябва да вярвам в мечтите си и да не давам хората да ме отказват от тях. Една жена, която чакаше ред, я изгони, понеже беше записала час за нея си, мъжа си и свекърва си, а беше дошла само тя и каза, че другите са се отказали. И той й каза, че с тея глупости е взела часовете на хора, които наистина имат нужда, и й каза да си тръгне. Чудех се дали да не отида пак, но след това, което прочетох, не знам. Но като цяло мнението ми за него е позитивно.
Ходила съм при Марияна Николаева, 4 или 5 пъти. След последния път няма да отида повече. Има дарба, но като приеме един-двама човека и после не я знам дали се изморява, вади картите и започва да говори глупости. И приятелки са ходили при нея. Общо взето, ако влезеш първи и не е изморена познава (но познава не някакви по сериозни и мащабни за живота ти неща, като - ще се омъжиш на еди си колко, ще имаш еди си колко деца; а някакви събития, които ще се случат след месец) Ако извади да гледа на карти, значи е изморена и абсурд да познае нещо. Единственото по-сериозно, което беше познала първия път като отидох беше кога ще имам приятел и къде ще се запознаем. И затова съм ходила пак. Но последния път, въпреки че бях първа, направо извади картите, и за здравословен проблем, за който я питах, каза, че като малка съм падала и съм си натъртвала опашката и имам от години недоизлекуван грип.... което беше абсурдно. Кой не е падал като малък и не се е натъртвал и кой може да има неизлекуван грип години наред. Че и нито един път преди това не го е споменавала. Наистина повече няма да отида. Даже се чудя за какво съм ходела толкова тези 4-5 пъти... но като влезеш в тази въртележка на чуденето дали да не пробвам да отида пак...
Ходих и при Добринка от с.Игнатиево. За миналото не ми е говорила. Само за бъдещето и не знам до колко е познала, но каза същото като Любо от Шумен, че ще ми се случи. Само за това, че имам копанарска магия наистина не можах да й повярвам. Ако имах, сигурно щях да съм се гътнала досега поне 10 пъти, а и едва ли някой ме мрази чак чак толкова. За приятеля ми каза някакви неща, които бяха вярни, и за връзката ни. За нея съм и за и не толкова за... по-скоро неутрално.

# 529
October,а Любо от Шумен верно ли говори с имена?Или само така му се носи славата?

# 530
October,а Любо от Шумен верно ли говори с имена?Или само така му се носи славата?

При мен не е говорил с имена. Тогава като ходих си казах името и датата на раждане. Ако исках да питам за друг, трябваше да имам снимка, аз не се бях сетила да нося, но пак можеше да се пита с име и дата на раждане на човека. А момичето, с което бяхме отишли, носеше снимки. Каза, че само пипа снимката, без да я гледа (понеже си слага кърпа на очите).

# 531
October, много се чудих дали да отида при Марияна Николаева. Впечатленията ти отскоро ли са?

# 532
October, много се чудих дали да отида при Марияна Николаева. Впечатленията ти отскоро ли са?

Здравей. Последно ходих преди 2 месеца. Ако наистина искаш да отидеш, според мен, се запиши да си първа за деня.  Има по-голям шанс да познае нещо, ако влезеш първа. Ако искаш за здраве да питаш, няма никакъв смисъл. Ако влезеш и изкара карти да ти гледа, директно можеш да станеш и да си тръгнеш. Всъщност като влезеш първо пита за имената ти и дата на раждане и започва да прави някакви нумерологични изчисления. И после или ще се пробва да ти гледа или ще извади картите.
Но като цяло след последния път при нея, според мен ще са напразно похарчени 30 лв. Честно казано ми беше обидно за проблема, който имах, да ми каже, че имам натъртена опашка и неизлекуван грип при положение, че проблемът ми е на светлинни години и от опашката ми и от грипа и вирусите... в частта с гадаенето бяха общи приказки.

# 533
October, сега като каза за този Любо, че ти е познал за миналото, а за бъдещето не си сигурна дали познава, се сетих, че Деса от Казанлък така ми беше познала всичко за миналото с подробности, даже съвпадаше с това, което ми беше казала преди години, но за бъдещето нищо не ми позна, нито на майка ми, нито на сестра ми, май казваше това, което искаме да чуем. А на един мой познат му беше познала 2 пъти всичко, на коя дата ще го арестуват и вкарат в затвора  #2gunfire Laughing. Мисля, че някои познават, но като се изморят говорят каквото им дойде. Но мисълта ми беше друга, знам, че гадаенето не е добро нещо и  съм чувала, че много от гадателите дарбата им е от дявола и за да им повярва човек, познават всичко за миналото ти, но те обаркват за бадещето о ти казват грешни неща и пътища и ти почваш да се чудиш иши да се стремиш към предсказанието. Естествено, че човек е любопитен или има даден проблем,  за да ходи на врачки, но мидля наистина, че е грешно и че човек не е създаден, да знае бъдещето си, ако ти лажат нещо лошо, няма да знаеш как ще издържиш и ще преминеш през това. Ако на човек му е писано да си отиде скоро например, ще си живее по-щастливо ако не знае... Rolling Eyes Мен лично ме е страх да не ми размътят главата с лоши предсказания и не съм ходила от години.

# 534
October, сега като каза за този Любо, че ти е познал за миналото, а за бъдещето не си сигурна дали познава, се сетих, че Деса от Казанлък така ми беше познала всичко за миналото с подробности, даже съвпадаше с това, което ми беше казала преди години, но за бъдещето нищо не ми позна, нито на майка ми, нито на сестра ми, май казваше това, което искаме да чуем. А на един мой познат му беше познала 2 пъти всичко, на коя дата ще го арестуват и вкарат в затвора  #2gunfire Laughing. Мисля, че някои познават, но като се изморят говорят каквото им дойде. Но мисълта ми беше друга, знам, че гадаенето не е добро нещо и  съм чувала, че много от гадателите дарбата им е от дявола и за да им повярва човек, познават всичко за миналото ти, но те обаркват за бадещето о ти казват грешни неща и пътища и ти почваш да се чудиш иши да се стремиш към предсказанието. Естествено, че човек е любопитен или има даден проблем,  за да ходи на врачки, но мидля наистина, че е грешно и че човек не е създаден, да знае бъдещето си, ако ти лажат нещо лошо, няма да знаеш как ще издържиш и ще преминеш през това. Ако на човек му е писано да си отиде скоро например, ще си живее по-щастливо ако не знае... Rolling Eyes Мен лично ме е страх да не ми размътят главата с лоши предсказания и не съм ходила от години.

Да, съгласна съм, че реално ако ти кажат нещо хубаво ще го очакваш с надежда, а ако е лошо, ще живееш страхувайки се. Според мен не е важно откъде им е дарбата стига да я използват за добро, което много малко от тях правят.

# 535
Здравейте, мили дами !
Наминавам често и ви чета, но не съм писала отдавна. Казвала съм в предишни постове, че съм доволна от Пепа и Цеца, много голяма познаваемост. Като цяло моят човек е Пепа. Две години се спрях и не ходих никъде и при никого, но ето че пак имам нужда от малко надежда и вяра (изгубих ги някъде по пътя). Отивам при Пепа, молбата ми е да ми кажете точния адрес, всъщност входа и апартамента. После ще пиша, какво и как. Слънчев и усмихнат ден на всички! Laughing

# 536
Здравейте,преди малко ми казаха за една жена от Поморие на име Харие била е доста възрастна някой знае ли нещо??

# 537
Колко скучно стана тук без онзи с мултиакаунтите. #Crazy

# 538
я кажете от Варна, кой е най- добрия прогностик? имам път натам и ми се ще да се консултирам

# 539
я кажете от Варна, кой е най- добрия прогностик? имам път натам и ми се ще да се консултирам
Аз, кой друг. И съм даже преди Варна.
Не знам четете ли, не четете ли...
Точно това се пише, че няма по-по-най, има различна познаваемост при всички, или тотална непознаваемост, ама този най-добрия, не само от Варна, ами и от Луната още не е дошъл...

Общи условия

Активация на акаунт