Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Аз днес пак ударих на камък с Керанка и Таня. На Сирма преди съм звъняла на мен нищо с главно Н. Сега Средец ми е близо но напразно не ми се разкарва натам.Днеска ходих там дето споменах че са ме водили преди години и мога да кажа че пак съм доволна.Чух тук за някаква Надя Нина,или нещо такова от Камено.Някой знае ли нещо за нея до училището живеела.

# 511
Момичета,сега малко сериозно.

Внимавайте с въпросния чародеец,който беше препоръчан от Геров.След като го разкрихме,аз вече получавам заплахи по имейла.Така че помислете си дали и на кого ще давате лични данни.

# 512
Момичета,сега малко сериозно.

Внимавайте с въпросния чародеец,който беше препоръчан от Геров.След като го разкрихме,аз вече получавам заплахи по имейла.Така че помислете си дали и на кого ще давате лични данни.
Що си давате мейлите с истинските имена и истинските си проблеми. Малко ли ви беше как Елвира  извличаше от фб информация? Аз го пуснах по пързалката и той се разфуча.  Апропо, че е същият, е много ясно. И двамата не са на ясно със запетайките след определени междуметия.

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 07:21 от мамарамбо

# 513
Е като получаваш заплахи не знаеш ли какво се прави - разпечатваш мейла, прилагаш го към една жалба до полиция и/или прокуратура, с молба да се издири съответното ай-пи и съответно жалката мишка, скрита зад него и т.н.
То много сложно, че и да ни е страх от неосъществани комплексари.
Ай сега да пуснат и на мен подобно мейлче. Няма да останат доволни...

# 514
Преди време бях писала,за една жена от Хасково,която гледа на кафе.Смятам скоро пак да я посетя.Тогава доста неща ми каза с малко неточности,но и неща които си мислих,че няма как да станат се случиха.Има ли и др хора,които са ходили при нея?Мюрие се казва.

# 515
Е като получаваш заплахи не знаеш ли какво се прави - разпечатваш мейла, прилагаш го към една жалба до полиция и/или прокуратура, с молба да се издири съответното ай-пи и съответно жалката мишка, скрита зад него и т.н.

А ако IP-адресът е фалшив Rolling Eyes

# 516

А ако IP-адресът е фалшив Rolling Eyes
През прокси?

# 517
Не ги стряскайте, защото ще намалеят рекламите, които сами си правят...

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 04:07 от ryannn

# 518
Апропо, този форум има защита. Не можеш да  се регистрираш през прокси. hahaha

# 519
Някой може ли да ми каже нещо за Елена Лалова от Феномените? Има ли познаваемост?

# 520
Преди 1-2 години моя приятелка е отишла с нейна позната на някаква врачка на морето, в някакво село. Тя самата не искала да влиза, но жената я повикала и я шокирала, че и познала всичко, че има осиновено дете и и казала, че е мн чувствителен и да не му казва скоро, че е осиновен и да внимава. На другата жена също всичко и познала, но казвала и лошите неща. Мен малко ме е страх да ходя при такива, които казват и лошо, защото го мисля после дълго Rolling Eyes. Иначе аз самата гледам на кафе за хоби на мои познати и роднини и са ми казвали, че познавам, особено имам някои периоди, в които ставам по-интуитивна Laughing, на една жена и познах аборт в миналото, а на други 2 какво са работили и др.неща. Но на себе си рядко гледам, защото мисля, че може да съм пристрастна newsm78. Иначе наблизо знам една Митка от Хрищени и Деса от Казанлак, май познават,но Деса или мн познава или нищо и е станала скапарка. Naughty Money

# 521
Здравейте!
Нещо изтървах! Я ми обяснете кой е този със заплахите и саморекламите, моля! Да не взема да му се натреса! Благодаря!  bouquet

# 522
Преди време бях писала,за една жена от Хасково,която гледа на кафе.Смятам скоро пак да я посетя.Тогава доста неща ми каза с малко неточности,но и неща които си мислих,че няма как да станат се случиха.Има ли и др хора,които са ходили при нея?Мюрие се казва.

Dulse, ако си от Хасково, знаеш ли къде се намира Светлана Христакиева и как приема?

# 523
Дами,
Моля дайте ми мнения за Дора Пенева, има ли сбъднати прогнози от нея и как протича срещата? Благодаря!
Абсолютно за нищо не става.40 лв.около30 мин.(то не ,че ако бях стояла 2 часа щеше да измисли нешо, което поне бегло да се доближава до действителността).Не си хаби времето и нервите с нея.

# 524
Преди 1-2 години моя приятелка е отишла с нейна позната на някаква врачка на морето, в някакво село. Тя самата не искала да влиза, но жената я повикала и я шокирала, че и познала всичко, че има осиновено дете и и казала, че е мн чувствителен и да не му казва скоро, че е осиновен и да внимава. На другата жена също всичко и познала, но казвала и лошите неща. Мен малко ме е страх да ходя при такива, които казват и лошо, защото го мисля после дълго Rolling Eyes. Иначе аз самата гледам на кафе за хоби на мои познати и роднини и са ми казвали, че познавам, особено имам някои периоди, в които ставам по-интуитивна Laughing, на една жена и познах аборт в миналото, а на други 2 какво са работили и др.неща. Но на себе си рядко гледам, защото мисля, че може да съм пристрастна newsm78. Иначе наблизо знам една Митка от Хрищени и Деса от Казанлак, май познават,но Деса или мн познава или нищо и е станала скапарка. Naughty Money

Тази на морето да не е същата дето ме водиха мен?От кой град е там или село?

Общи условия

Активация на акаунт