Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~124

• 28 861
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Paramparca 25.bolum 2.fragmani  #Crazy  #Crazy

# 31

Зад кадър от 30 епизод на Съдбата...
Нерви пожелавам ти да имаш късмета на тази фенка  Peace
Ани а дано ама надали , не знам сетовете на Съдбата къде са , това да го засека ще е чудо.
Благодаря за прекрасната тема.

# 32
Благодаря за преведеният фрагман.От това което виждам предполагам че:

1.Сцената с червената рокля е спомен на Кахраман
2.Сцената с бялата рокля е сън…който може да е или на Кахраман или на Елиф...
според озета ще има чудо -Елиф ще се появи но с това ще свърши 30 епизод ...

Съгласна съм Важното е да се появи  Peace

# 33
Привет златни !
На гости съм на щерката и ви изпращам  целувки, прибирам се в неделя. Сега не ме оставят много  на компа, но  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug всички.
Снимките на змията до Топрак ми вдигат кръвното.... то бива безочие и наглост но това минава всякакви граници  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 34
  • Плевен / София
Ани, аз също като Тио, мисля, че Елиф ще се появи в края на епизода.....тя вече беше с червената рокля в предния епизод, а с бялата определено е сън на Кахраман....Аз нали си повтарям щастливите моменти и не ми се отива към края..... ooooh!колкото и пъти да гледам все си мисля, че при сменянето на памперса някой неща са се получили в "движение" .....Елиф/Хатидже/ се "залива" искрено от смях, а
Скрит текст:
опикаването
на Кахраман поне последния път въобще не беше режисирано.... Joy Joy
Кахраман направи страхотно обяснение в любов на Елиф, за нейния поглед на полето....тогава наистина грабна сърцето му е Дефне може само да си мечтае за героя....

# 35
Нерви аз ти го желая от сърце  Hug....но това все пак е Съдба - нали  Peace

Дилаханъм благодаря за втория фрагман на Парчетата...Изненадана съм...
Нещо ще става с Алпер - ще има претенции може би, след като е при Джандан  Thinking

Диди и мен ме вбесява Дафка с Топрак, ама дано скоро царството й да свърши...като лисицата в приказката да казва "Обличам си кожухчето, обличам си кожухчето" Praynig Praynig Praynig

# 36
  • Керодиспансера
Момичета , думите на Кахраман в леглото, че тяхната любов ще остане и след смъртта им , ме успокояват до някъде, че няма начин Кахраман да приеме и допусне Дафка до себе си, в живота си, в сърцето си , в леглото си  Naughty  защото там винаги ще бъде Елиф  Peace

# 37
Гости второто напишкване си беше реално, нережисирано. Гладах го някалка пъти без превод на забавен каданс...Двамата строени и изведнъж малкия ги окъпа...Хатиджето изчезна зад кадър, не можа да удържи на смеха,  а Йозджан остана и ръкопляска на Топрак....Беше много доволен татко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА малкия сладур се смее...Страхотна сцена. дори и да бяха искали нямаше да се получи....Всичко е станало случайно...
Тук много ми хареса твоя човек...импровизира чудесно  Peace Peace Peace Peace

# 38
Момичета , думите на Кахраман в леглото, че тяхната любов ще остане и след смъртта им , ме успокояват до някъде, че няма начин Кахраман да приеме и допусне Дафка до себе си, в живота си, в сърцето си , в леглото си  Naughty  защото там винаги ще бъде Елиф  Peace

Ако змията не се намърда в леглото му, докато Елиф я няма....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireJoy Joy Joy Joy Joy

# 39
Момичета, забелязвате ли, колко сме вътре в сериала...Едно изречение в озета, или една снимка, или един кадър, могат да ни забият и да увяхнем като п...но мушкато или съответно да ни възвърнат настроението, сякаш докосваме звездите  newsm10 newsm10 newsm10
Може би това е целта на сценаристите, ама много змии и вещици в този сериал  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outМного драма, много нерви изхабихме....
Но пък ще ни е хубаво, че сме били заедно и сме преживяли всичко заедно..... Hug Hug Hug Hug Hug

# 40

Ако змията не се намърда в леглото му, докато Елиф я няма....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireJoy Joy Joy Joy Joy

Анииииииииии, дай му шанс на Кахраман най-накрая! Повервай му! Joy Joy Joy Joy

# 41
  • Керодиспансера
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 42
  • Плевен / София

smile3521 newsm17
така...Кахраман раздава яко подаръци...на Топрак е купил всичко, което му е попаднало под ръка.... Joy Joy Joy на Елиф страхотна гривна/и аз искам такава....../ и колата ще бъде черешката на тортата.....жалко, че с нея стана катастрофата.... smile3515 smile3511
"...Елиф губих те три пъти......не мога да те губя повече....."
Ани, какво да каже и направи още Кахраман , че да му повярваш.... smile3516 повярвай му заради мен, ако те разочарова.....ще дойда в Русе да ти направя торта..... smile3502

# 43
  • Плевен / София
Кахраман наистина не е отишъл на работа въобще... Joy Joy Joyзапочна и спорът....какво ще каже първо Топрак ....татко или мама.....татко Naughty а дъщерята ще каже мама ред трябва да има..... Joy Joy Joy

# 44
Ани пише - Ели единственото хубаво нещо за Съдбата е, че се запознах с много нови мами от форума - все стойностни Жени. Съдбата ни събра и аз съм много доволна  Hug Hug Hug Hug Hug Hug от този факт.
Иначе за сериала и аз вече нямам нерви да преживявам простотиите на сценаристите. Ще гледам сериала без да влагам нищо....Успяха да ме разочароват напълно. И аз не знам вече дали искам втори сезон или Финала на сезон да бъде финал на сериала без значение как ще завърши.

Ани, радвам се, че се запознах със всички вас. Всички си имаме по нещо, което ни мъчи и тревожи, и тук във форума намерих спокойствие и приятен начин да се успокоя след напрегнатия ден и да се отпусна.Чета ви и понякога се смея на глас от коментариите, или пък се хващам как кимам одобрително с глава. Хубаво е , че ви има! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Един пост на Деси в старата тема.....

Деси за мен това е най-важното - приятелството, което се създава тук във форума е повече от роднинска връзка. Повярвайте ми, така е.
Когато бях на операция една Мама ми идваше всеки ден на свиждане и ми носеше разпечатки от постовете в темата. Имам чувството, че това много ми помогна да се възстановя бързо след много сложната операция.

Тук сме се събрали хора, може би близки по възраст и мислите ни са в една посока....Няма обиди, няма дрязги, наиситна прекрасно място за отмора след напрегнатите дни.....И почти безплатно...таксата за интернет...../нали съм счети и пенс и бързо направих сметките  Joy Joy Joy Joy Joy/

Кога ще повярвам на Кахраман ли....ами аз го чувствам като мой син....И като майка треперя да не сгреши....Защото с Елиф и Топрак е неговото щастие.....

Общи условия

Активация на акаунт