„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 121
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Ами момичета - накъсвало, влачело..
Имайте търпение и чакайте Битиви в 20.00 часа.
От бързане по хорския мъж, сериите вече се сгромолясват. Читави няма да останат за нас търпеливите. Simple Smile

# 541
Ауууууу, много ми сече серията. #Crazy
Качих я в Докса.

http://dox.abv.bg/files/listtree

За протокола, не харесвам Серенай и Мерве, даже Сера сега играе с Чаатай, и не следя Дизито, въпреки, че Чачко си го следя като актьор от време оно, и беше първият, който ме прикова пред екрана заедно с Хазал в ОС.
Не се знае обаче как биха стояли до Мехмет например, така че нямам претенции и към тях, така че каквото-такова, и колкото-толкова, а пък от мен зависи дали бих загледала, и продължила с дадено Дизи или не.

# 542
Ванче, сакън мечтите са си само твои и никой не може да ти ги отнеме само ти.

Значи остана да е някоя от нас дето ще партнира на Алакурт

Вземам книгата на Павлина Русева и отивам да я разгръщаааам , гледам, докато не вземе да ме удря по челото  Mr. Green

Наде, в докса несъществуващ файл newsm78

# 543
Ами момичета - накъсвало, влачело..
Имайте търпение и чакайте Битиви в 20.00 часа.
От бързане по хорския мъж, сериите вече се сгромолясват. Читави няма да останат за нас търпеливите. Simple Smile

Аз се зарекох да го давам спокойно(след като няколко нощи препусках по сериите) и на хапки да се насладя първо на Боран Ага, а после на Мараз Али Laughing По едно време станах разногледа от паралелното гледане на двата сериала, но  Stop

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 06:53 от cu4ito

# 544
Ванче, сакън мечтите са си само твои и никой не може да ти ги отнеме само ти.

Значи остана да е някоя от нас дето ще партнира на Алакурт

Вземам книгата на Павлина Русева и отивам да я разгръщаааам , гледам, докато не вземе да ме удря по челото  Mr. Green
То се видя, че по- достойни за него от нас няма, ами тези дни да се отпочва кастинга за партньорка Joy Joy Joy

# 545
  • Разград
newsm78 що така? Не може домакина на тази зона на мечтите  да си забранява основната дейност на гостите .....блуждаенето в облаците Rolling Eyes

Аз на гостите не забранявам, на мен не ми прилича вече да се захласвам по чужди мъже.

По кое време на серията Ви накъсва . Аз стигнах до 10 мин и още върви добре. Пробвайте с друг плеър да я пуснете. А пък ако наистина накъсва и да я качим в докса няма да се опрани.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:52 от vania_e

# 546
Наде, би ли го качила отново в DOX- дава несъществуващ файл newsm78  Благодаря!  Hug
Аз ли нещо не се справям, не знам Thinking Embarassed

# 547
  • Разград
Наде, би ли го качила отново в DOX- дава несъществуващ файл newsm78  Благодаря!  Hug

Файл : Boran.And.Cila.2006.S02E75.WEBRipXviD.BGAUDIO-DBG.flv
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=8760de7196

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:51 от vania_e

# 548
Благодаря, Ваня! Hug Добре че сте вие- добрите души, дето качвате файловете  bouquet В Дата-та човек и да каже нещо за повреден файл, най-много да му се разсърдят Rolling Eyes Laughing

# 549
Наде, би ли го качила отново в DOX- дава несъществуващ файл newsm78  Благодаря!  Hug

и при мен е несъществуващ файла

и насича серията

# 550
Когато го качих беше съществуващ, даже аз си го дръпнах от Докса и вече го пресполових с гледането, а сега пък е несъществуващ, странно. Thinking
Втори път го свалих и при мен е без проблем.
Когато Ваня ме научи Докса се беше бъгнал, чак вечерта се оправи и първата ми проба беше успешна, тя да каже като по-веща на какво може да се дължи, сигурно е пак някой бъг.
Оттеглям се, че от утре, т.е., от днес, ще ми е доста напрегнато в продължение на две седмици и трябва да почивам, а ще го догледам когато намеря време.

# 551
  • Разград
Наде, би ли го качила отново в DOX- дава несъществуващ файл newsm78  Благодаря!  Hug
и при мен е несъществуващ файла
и насича серията

И при мен взе да сече вече. Смених и плеъра но не се оправя. Серията си е повредена.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 00:50 от vania_e

# 552
Ужас, Shocked в момента се върнах да проверя линка, който качих и е активен. #Crazy
Предавам се, Докса се шашардиса и прегря от Боран Ага, Joy тука има, тука няма. Joy

# 553
  • Разград
Ужас, Shocked в момента се върнах да проверя линка, който качих и е активен. #Crazy
Предавам се, Докса се шашардиса и прегря от Боран Ага, Joy тука има, тука няма. Joy

Скрит текст:
Може като си го слагала в темата да си го объркала, защото не е цял . Пусна ли го на имейла си, провери го там как е.

# 554
Добро утро,БорСълинки!

Берен също е палава във филми, ама нисичка ще му е.
Нещо манекенско му трябва.
Я Джансу, я Еда или пък нещо  ново и непознато за нас и него Simple Smile Heart Eyes

Серенай Саръкая / май така беше/ дива висока симпатяга ама руса

И с кюпек

Цъъъъъ Naughty...много кльощава и кривокрака Shocked...не го давам Naughty...ша земе да го повреди нещо ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,а и мъжкарана...няма нищо женско у нея... Naughty Mr. Green
+ 1
И аз мисля като вас .

Хубава сряда! Party

Общи условия

Активация на акаунт