„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 049
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Силистра, ти не искаш да знаеш Къванч какъв ще играе, но аз пък искам smile3534
Ти каквото си се влюбила в Кенан и очи за друг нямаш.... Grinning

Имам, имаааааааам, и за Мехмет имам очи Сезонче, а другите ги оставям за другите. Аз не ги искам   bouquet

# 736
Аз вчера гледах клипове на Джансу с Кенан и да ви кажа, разбирам ги аз влюбените в Кенан.

# 737
Ваня, въобще не се притеснявай за новата темата.
Има ли къде да пишем, има, за мен това е най-важното, а оформлението е бонус?!
Сезонче, в подраздела има тема за Забранения Плод и там пишехме за сериала КСШ(би трябвало да има кратко резюме), отиди и виж.
Силистра споко, сериала с Киво е само 21 епизода, така че, ще го финишират до есента. Те и затова го пускат в промеждутъка, защото е къс.
Скрит текст:
Киво като Курт Сеит Heart Eyes ме завладя с визия(особено в първите серии в Русия, защото имам сантимент към мъже в униформа по лични причини) и чрез сериала го преоткрих, защото вече знаех кой е и имах наблюдение върху играта му. Невероятен е във всичките си превъплъщения, за мен той е хамелеон в ролите си. Стопи се заради Кузей, след това още повече за да пресъздаде образ на туберкулозно болен, а преди това беше доооооста наедрял за ролята си в Езел, да не започвам колко награди отнесоха сериалите и филма му.
Смятам, че е идеално, че го прекъсват през лятото.
Сега хората, ще се прибират късно, ще ходят по почивки а Завръщане, ще го стартират наесен когато, ще е в пряка конкуренция с реалита формати, много умен и стратегически ход отстрана на БТВ.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 12:58 от Neidjal

# 738
  • Велико Търново

[/quote]   Eто ти АГАТА  Joy  Joy  Joy
[/quote]

Ееее Вили Благодаря ти  Hug Hug Hug
На теб разчитам да виждам Агата тия дни  newsm51
А тези розови пеперудки все едно сме всички ние и кръжим ли кръжим около красивото цвете  smile3508

# 739
Аз вчера гледах клипове на Джансу с Кенан и да ви кажа, разбирам ги аз влюбените в Кенан.

Как да не ги разбереш, хубав МЪЖ  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 740
Сигурно думите на Мехмет, че е бил актьор 15 години, но не е могъл да стане актьор като хората около себе си, са негови, защото и рускините ги коментират. Дали е лично, дали е професионално това разочарование от хората около него? Тъжно.

Славенче, не ти ли каза нещо край брега на морето? Някоя подсказка, да надникнем малко по-дълбоко.

# 741
Турската полиция първо бие, после пита...
За това вдъхват респект...

# 742
Привет и от мен, общо колко са епизодите на Завръщане,аз до момента съм на 76 епизод теглени от дата бг

# 743
Здравей, екстрем. 76 епизод теглен от датата е някъде около 61 оригинален епизод. Оригиналните епизоди са 79. Не знам колко точно ще излязат българските епизоди.

Вече пишем във 22ра тема, заповядай там.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 18:20 от Дданни

Общи условия

Активация на акаунт