„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 126
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:

Добро утро!

Опс снимката е от снощи с МАА Embarassed Embarassed/ не мога да я махна/ Outta Joint

# 556
Добро утро  bouquet
По едно кафе от мен и се връщам да ви изчета , че сте писали и писалииииииииии  newsm78

# 557
  • под най-голямото листо на тиквата
Добро и усмихнато утро !
Айде от мен пък един чай ....... Joy Joy Joy Joy

и бегом назад да ви изчета ...   animal037

# 558
Ужас, Shocked в момента се върнах да проверя линка, който качих и е активен. #Crazy
Предавам се, Докса се шашардиса и прегря от Боран Ага, Joy тука има, тука няма. Joy

Скрит текст:
Може като си го слагала в темата да си го объркала, защото не е цял . Пусна ли го на имейла си, провери го там как е.

Скрит текст:
Ваня,
Скрит текст:
няма го в АВV, странно но и сега проверих на предходната страница, и е активен.
Не знам каква е причината но аз успях още снощи да си го изтегля от Докса.
Виждам, че си го качила но сега отново, ще направя проба качвайки го пък да видим. Thinking

Файл : Boran.And.Cila.2006.S02E75.WEBRipXviD.BGAUDIO-DBG.flv
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=5a8b71f8d7

Да се допълня.
И този път при мен е ОК.
Привет на все заварила Hug......Hug и на тези, които, ще се появят. Hug........Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 09:47 от Neidjal

# 559
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте, включвам се за кратко. Не знам дали не сте го коментирали по-назад...

19 годишната Мутлу Кая (Mutlu Kaya), която е от кюрдски произход, е била простреляна в главата в понеделник, защото се е включила в телвизионно музикално шоу. Според известната турска певица Сибел Джан, която е неин ментор, Мутлу е била много талантлива. Когато се е разбрало за участието и  в реалити формата, Мутлу е започнала да получава смъртоносни заплахи от клана на баща си... За съжаление състоянието и е критично. Four detained in song contestant's shooting

Мутлу със Сибел Джан

пп Пускам тази новина, защото за съжаление, нищо по онези места не се е променило. А ако някой се опитва да прави нещо, явно това ще отнеме много време, ако въобще е възможно да се промени  Sad

# 560
Добро утро,
Славена, значи така е продължила вечерта при теб. Алакурт съблече ризата и хоп във ваната при теб.
Поне успяхте ли да се изкъпете или... newsm78

# 561
Стига бе, защо Ваня?! Кой ти забрани да мечтаеш?

Да ви кажа Джансу е най -подходяща. Поне са скарани и няма нужда отново да се карат Grinning
Алакурт и знае и капризите. По лесно ще му е с  нея да се сработи. Отколкото с някоя нова надувка да се джафка Heart Eyes

С две ръце съгласна със Сезончето...    bouquet

# 562
Здравейте, включвам се за кратко. Не знам дали не сте го коментирали по-назад...

19 годишната Мутлу Кая (Mutlu Kaya), която е от кюрдски произход, е била простреляна в главата в понеделник, защото се е включила в телвизионно музикално шоу. Според известната турска певица Сибел Джан, която е неин ментор, Мутлу е била много талантлива. Когато се е разбрало за участието и  в реалити формата, Мутлу е започнала да получава смъртоносни заплахи от клана на баща си... За съжаление състоянието и е критично. Four detained in song contestant's shooting

Мутлу със Сибел Джан

пп Пускам тази новина, защото за съжаление, нищо по онези места не се е променило. А ако някой се опитва да прави нещо, явно това ще отнеме много време, ако въобще е възможно да се промени  Sad

Добро утро на всички. Страхотни кафета сте сервирали!

Аз не мисля, че нещо по онези земи ще се промени. Когато хората имат определен кодекс, по който живеят от векове, е нужна революция. Може да има облекчение, но пълна промяна и друг кодекс на честта едва ли ще заменят стария там.

# 563
Привет на всички  smile3525

image

# 564
Привет  Hug 55 Hug. Много свежест ви пожелавам в поредния майски ден
Стискаме палци на тези, които днес са на матура  thumbsup.

# 565
Момичета, по повод епизод 75 от снощи нали не беше качествен но днес са го качили отново в ДАТАТА  smile3525

# 566
Привет  Hug 55 Hug. Много свежест ви пожелавам в поредния майски ден
Скрит текст:
Стискаме палци на тези, които днес са на матура thumbsup.

Скрит текст:
Дими мерси, Grinning синът ми има нужда, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig че от днес е на малките матури.
Той въобще не е притеснен, а аз съм се спекла отвсякъде. Rolling Eyes
Вили мерси за инфото.
Довечера, ще го дръпна пак от Датата и дано е с хубаво качество без да забива.
Изчезвам, че нямам време.

# 567
Момичета може ли да пуснете " Жената в бяло" на Яворов. Темата за  12 клас.
Стиха е много хубав и ще украси  нашата тема.
Аз пиша от телефон и не мога. Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 11:55 от This_season

# 568
Момичета може ли да пуснете " Жената в бяло" на Яворов. Темата за седмокласници.
Стиха е много хубав и ще украси  нашата тема.
Аз пиша от телефон и не мога. Simple Smile
Ще бъдеш в бяло
Ще бъдеш в бяло - с вейка от маслина
и като ангел в бяло облекло...
А мисля днес; света прогнил от зло
не е, щом той е твоята родина.
И ето усъмних се най-подир
в невярата тревожна - искам мир.

И с вяра ще разкрия аз прегръдки,
загледан в две залюбени очи,
и тих ще пия техните лъчи, -
ще пия светлина, лечебни глътки.
И пак ще се обърна просветлен
света да видя цял при ярък ден.

И нека съсипни се той окаже!
(Веднъж ли съм се спъвал в съсипни,
залутан из среднощни тъмнини?)
Аз бих намерил и тогава даже
обломки, от които да създам
нов свят за двама ни, и свят, и храм.

# 569
Боран ага може да го прибави в колекцията си, която често рецитира на Съла. Красива поезия!

Общи условия

Активация на акаунт