София - кв. Младост (2)

• 20 442
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден,Linet!
Желаем ти много здраве и пари и безброй щастливи дни!!!
Veselka i Eli

# 121
Честит Рожден ден, Вени!!!

Да си жива и здрава, много щастие, късмет и усмивки. Любов, красота и сбъднати мечти ти пожелавам!!!

bdbaloni

# 122
Благодаря ви момичета  !!! newsm51 newsm51
Сега неможах да почерпя, че не  ми и беше много до празнуване, ама се нядявам за Великден да се съберем и да се реванширам както подобава newsm03

# 123
 nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА И ОТ МЕН, ЛИНЕТ! newsm67

Много здраве, късмет и щастие ти пожелавам newsm51

Мамчета, вие извеждате ли вашите бебчета в това време? Аз се чудя, нещо ми се струва много студен вятъра newsm78

# 124
Днес имали желаещи за разходка? Къде се изгубихте всички?

Одри и evichka77 разказвайте как изкарахте на Велинград?

# 125
а мога ли да се включа и аз за разходка-например следобед при хубаво време.....?

# 126
аз да питам и по другата тема.....
някой може ли да ми услужи с бурканчета тип Ганчев или Ам-Ам- за кухнята

# 127
Който иска да заповяда към 10.30ч. зад Нилана-та, за разходка и да се видим, че от следобед го дават  да се развали времето.
 Ако никой не дойде повече няма да пиша в темата, че не виждам смисъл да си водя монолози............

# 128
Линет с удоволствие бихме идвали, но сте доста далеч от нас, а и то вече заваля.Ако все пак искаш, някой ден можем да се срещнем на Макдоналдс, че и с Дрина ни виси още една срещичка?!

# 129
Младостки майчета, знаете ли къде са социалните в Младост, където трябва да подам документите за еднократната помощ при раждане. А и документите за детските от 18лв да знаете кога се подават и пак ли там?

Мерси предварително

Като се пооправи времето може и аз да се присъединя към вашите разходки Grinning Само незнам къде е тази Нилана newsm78, където се срещате доста често. А ходите ли в паркчето при Патиланци? Там вчера видях цял отбор майчета и се чудех дали не е някоя от вашите срещи Simple Smile

# 130
veselina s p, социални грижи са в Младост 2 зад РУМ-а се пада долу-горе,на мястото на бивша детска градина,но стигнеш ли до РУМ-а от там всеки ще те насочи.

# 131
  • София, Младост 3
Здравейте и от нас с Тити!

Ей размазахме се от кеф в тоя Велинград! Суперско беше, а и с бандата от бебета направо завзехме хотела!

Гледам, че покрай врътнята по пътуването съм изпуснала да честитя на Линет рожденния ден и сега ще се реванширам

Честит рожден ден, Вени! Бъди винаги обичана и уважавана жена!   bouquet

Днес се борих за пореден път с колекторите за урина и се справихме блестящо с Титко - та веднага тичах към лабораторията и после до доктора  всичко си ни е ок!

А от снощи пак имам компютър - гръмна ни захранването (с лаптоп- сме) и щях да подивея направо!

Благодаря много за инфото за яслите! Ще препоръчате ли някоя?!

Айде целувки от нас с Титко и ви пожелаваме хубаво време, че да има много разходки!

# 132
veselina и ние вчера бяхме в парка и се оглеждах с цел да видя някой оит форумчето,но ние щъкаме насам-натам и се заглеждаме в по-големите дечурлига.....а и като не се познаваме...Все  пак може да се засечем някой ден

да си подновя питането
Търся бурканчета на Ам-Ам или Ганчев.Да ви се намират?

# 133
айде едно здрасти и от мене.... Hug

Вени я не се коркай толкова, че никой непише...а за разходките ...нещо времето все обърква нещата...виж какво е гадно...но ние бяхме заради кухнята...но като гледах общо взето си е пусто по площадките...бебоците май на топличко удома си се гушат... ние постудувахме докато чакаме каката да свърши с училището ...даже изкарахме и една дремка...че още мъчим този бебешки режим с двете спанета...омръзна ми но ще гледам бързо да отвикнем от сутрешното спане....та като е хубаво врмето да излизаме от по - раничко на разходки...

Еви ние с тебе май редовно си се засичаме по улиците...за какви изследвания говориш...тези профилактичните на = месеца ли....като се сетя какъв КОШМЕАР  беше взимането на урина при нас....ужассссссссссс

# 134
 Хей, Младоски мамчета, здравейте!
 Аз също съм от Младост(3), бл.333
 Обръщам се с една молба към вас.
 Препоръчайте ми педиатър от който сте доволни.По-възможност хем да е добъ специалист,хем да е с подход към дечицата, защото аз не съм доволна от нашата и искам да я сменя.
 А , да щях да забравя, по възможност да е от това ДКЦ, което е до общината(25-то ли беше  newsm78), т.к. ми е най-удобно, пък нямаме кола.
 Благодаря ви предварително.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт