Лице в лице по bTV

• 2 383
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Добре, но темата е за това предаване. Не е обща за всички такива. Wink
Иначе по телевизия няма, по радиото изборът е по-голям - най-вече ми харесва Кой Говори? С Пролет Велкова и Нина Александрова. Те са достатъчно неутрални, показват всички гледни точки. Освен това имат приятно звучащи гласове. От по-отдавна Радио Свободна Европа имаше много хубави предавания за политика, дискусионното с Екатерина Бончева помня. Защо не се направи ново радио по подобие на Европата? сега май само Дарик се доближава с Кой говори.

# 16
  • Разпиляна във въображението
Госпожа Ризова има достатъчно примери пред себе си, да вземе малко да се понаучи.

# 17
Повече си падам по лице в гръб, а не лице в лице.  Blush

# 18
  • Sofia
Сигурно е начетена, но наистина трябва да престане с това, че не е разбрала. Може да подпитва и без понякога "детското любопитство", което изявява докато задава въпросите си. Гледам предаването, защото като цяло харесвам да се говори за политика.

Мечтая си за едно политическо предаване, в което журналисти с безупречна репутация / ooooh! къде ли са?/, ще обсъждат новините от деня, или предходния. Да анализират, да изказват своите тези, да правят прогнози. Да са безстрастни, а не всеки да си дърпа към неговите си политически възгледи.

По Дарик в събота сутрин - Седмицата с Кирил Вълчев. Абсолютния връх на политическата журналистика според мен, а познанията му са толкова обширни, че на моменти засрамва " специалистите".

# 19
  • Разпиляна във въображението
По Дарик в събота сутрин - Седмицата с Кирил Вълчев. Абсолютния връх на политическата журналистика според мен, а познанията му са толкова обширни, че на моменти засрамва " специалистите".

Ще прослушам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт