Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 748
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Честит празник малки, големи и още по-големи деца Whistling
Аз тъкмо приключих с пълненето на балоните - уж лесно изглеждаше, пък се оказа голяма врътня...
Сега малко релакс, че и въздух не ми остана, та реших да мина, да ви видя Hug
Фло,  Hug

Стеф, май за мен иде реч hahaha С уточнение, обаче че още не съм я завършила Embarassed Опъва ми се сериозно темата на дипломната ми работа Sad Вървя по ръба на бръснача, защото е много тънка границата, а от там не желаят, да засекретят работата...
Горе долу си пасвам на описанието - средна на ръст, с коса малко под раменете Simple Smile Естественият цвят ми е светло кестенява, но съм в отбора на блондинките Wink

Кога излизаха резултатите? Май в сряда?

Отивам, да крия бонбоните, че трябва и карта да рисувам... Айде, весел празник и довечера, ако имам сили, ще мина пак Hug

# 271
  • Ямбол
Благодаря момичета за инструкцията как да кача снимките, всичко направих и регистрация имам ама ми дава грешка в страницата им. Ще опитам пак довечера от вкъщи, тук може би нещо нета е гаден.
Иначе дълбоко препоръчвам на всички да отидат на тези водопади, наистина е хубаво. Сега ми се иска и на Крушунските водопади да отидем ,нооооо ще видим, някой ден може би Simple Smile

# 272
Мъниче  Hug ти ли си била  Hug Стара моя познайнице от сънищата ми  Joy До сега не ми се беше случвало да сънувам човек, който не познавам. Ти кой випуск си от ВУ? Да не излезнем и познати?

# 273
  • Ямбол

брее то голям зор с тези снимки, ама успях Simple Smile

# 274
  • Ямбол

Еми стига толкова , че да не затрупвам темата...на живо е по хубаво...

# 275
Добро утро! Днес кафето е от мен

danity_79, каква красота! Но ти си права, че наживо е по-хубаво. И твоето момче ли е фен на Барса?  Simple Smile Ние все още не сме твърде ориентирани. Единственото, в което синът ми е твърдо убеден, е, че ще стане голям футболист и ще спечели Златната топка. Иначе за всеки случай разполага с екипи на Барса, Реал Мадрид, Ботев /Пловдив/, поименни екипи на Роналдо и т.н. Да ми е жив и здрав, а какъв ще стане като порасне, времето ще покаже.
Аз днес съм за пореден път на зъболекар. Вече се надявам това да е последно  Grinning
Хубав и усмихнат ден от мен!

# 276
  • Ямбол
Sad_Woman да и моят все за футбол говори, все ритат навън, да не говорим че ако може ще спи с тези екипи Simple Smile , но чак пък футболист да стане , едва ли  Rolling Eyes
Ти още ли ходиш по мъките с тези зъболекари, аз оправих пулпита но имам още едно посещение тези дни че имам и един кариес да оправям...направо не ми се ходи вече по мъките.
Хубав ден е днес , времето е идеално ама аз си го хабя завряна тук на работа  #Cussing out

# 277
Ето ме и мен след няколко дневно лутане насам натам по задачки.sad_woman, благодаря за кафенцето, сега ставам и ми е нужно, ще го изпия и продължавам със задачите. Уж съм отпуска, а не мога да седна да се отдам на себе си за 10 мин. danity_79, страхотно място си ни показала, дано скоро и ние намерим време за една обиколка на красивите местенца в България. Може би чак есента, а всички водопади са най красиви през пролетта, но сега нямаме никакво време за това.Шехина, надявам се скоро всичко да е зад гърба ви и да ни се похвалиш с добри резултати. Сети Бети, прекрасна, кажи как се чувстваш или по-скоро трябваше да питам как се чувствате Simple Smile Фло радвам се че си тук  Hug Hug Hug, естествено е да получиш толкова мн подкрепа, до сега все ти си подкрепяла всички по всякакви поводи, толкова си позитивна и добра към всички, че е неминуемо да ти се върне , когато имаш нужда  Hug Не виждам скоро да е писала и Ники-то, да не би да е вече заминала да си почива някъде. В този ред на мисли момичета, нали имаше предложение за сбирка, хайде да се видим на по кафе тези дни, мн ще се радвам. Поздрави на всички и прекрасен ден Simple Smile
ПП. Щях да забравя, да поздравя малките футболисти, мн се радвам на всички деца, които обичат спорта и спортуват, няма нищо по хубаво от това да намират смисъл да станат от компютрите и да потичат навън след топката Simple Smile

# 278
Позабавих се със зъболекаря, защото искам тази лекарка, която ме започна, да ме довърши, не да се сменят. Така че малко трудно си напаснахме графиците. Но мисля, че днес ще довърши.
Пате, и аз мисля, че е страхотно децата да тичат и да спортуват повече, а не да висят на телефоните и компютрите. Моят син от началото на ваканцията е при баба и дядо и от сутрин до вечер е навън. Много съм доволна, защото аз тук това не мога да му го осигуря.

# 279
На сайта на агенцията има качени неусвоени карти за море към 17 ч. на 1.06.2015 г.

# 280
  • Ямбол
Ние сме в малък град и не сме в центъра и баткото играе по цял ден навън , събират се много деца и в квартала щъкат навсякъде. Преди време все не искаше да излиза, че да може на компа да дреме , но сега предпочита навън да играе, от това съм най доволна...Е и на село ще отиде малко, но там по няма с кой да играе и бързо му доскучава.

# 281
Добър ден на всички с пожелание за слънчево настроение. Благодаря за кафето sad_womandanity_79 хубава разходка сте си направили, идвали сте в моя край. Много обичам да ходя в Хотница - била съм там през всичките сезони и все ми харесва. Браво на децата, нека играят навън, че с тия компютри, таблети, телефони, не можеш ги накара да играят и да спортуват.
Голямата ми дъщеря като бе по-малка и излизаше на улицата да играе, играеха игри, но после излизаха с таблетите и седнали на тротоара щтракаха по тях.

# 282
# 283
  • Пловдив
Стеф, едва ли - 2012 завърших аз, но специалността ми е цивилна Simple Smile
За военна кандидатствах през 2002, но ме скъсаха на психото Whistling hahaha

Данити, влюбих се в мястото Heart Eyes Отбелязвам си го като задължително за посещение Hug

Да са живи и здрави всички малчовци Hug Нашите, когато не са на градина, са пред блока - събират се вече доста голяма тайфа Heart Eyes С тях си припомнихме игрите от нашето детство - стражари и апаши; жмичка; дама; държави; капитане, капитане; оратора-бураторе; народна топка; настъпванка и още какво ли не  Stop
Тези дни ги учим, как се скача на ластик, та чрез тях - и мамите си поддържаме формата hahaha

Вчера празнувахме всички заедно - точно за празника завършихме и градинката - имаше много смях и усмивки Simple Smile Рисувах всичките деца , даже и най-малките - стана им интересно покрай батковците и каките и стояха мирни Simple Smile
Скрит текст:
ето ги мойте зверчета - тигърчо и далматинка Simple Smile

...не обръщайте внимание НА гареризона на далматинчето Crazy

# 284
  • Ямбол
Stef, току що и аз четох цялото "На прощаване!" И си помислих че едно време в училище ни караха да го знаем цялото наизуст. Сега вече помня части от него, но се чудя дали сегашните ученици го учат като нас? newsm78
Sweet maniche , това екскурзионно го бях направила с образователна цел с историческа насока заради баткото, получи се страхотно , но го съчетахме и с интересни и приятни места че да не загубим интереса на ученика Simple Smile
Моите деца също цял ден играят навън и те на нашите игри от едно време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт