Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Aз купих на Екон, латексови. Понеже мм е с дискова херния и е страшно капризен към матраците /изхвърлихме един "Беладжио" на Тед, няма да казвам за какви пари, боклук/ и ние ползваме от тези латексовите и за мен няма по-добри от тях.
https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/matraci-12/bebe-121

Цената беше на промоция 119 лв. за размер 120/60. Май още са в промоция.

# 121
Фриде, как сте? Разкажи за Влади, слуша ли, спинка ли? Ти успяваш ли със съня, вече по-спокойна ли си?

# 122
Илиянче, и аз още не съм купила матрак, ама съм си харесала няколко и засега отлежават в кошницата ми в Ибей Simple Smile Прави ми впечатление обаче, че в България се купуват латексови или с пяна матраци, докато тук се препоръчва да са с пружини в средата и с няколко слоя покритие отгоре, особено за дългосрочна употреба. Та аз съм си харесала такъв: http://www.bing.com/images/search?q=Baby+Air+Mattress&view=d … JA&ajaxhist=0.
Най-важното е да е твърд, но не прекалено. А за кокоса има противоречиви мнения, въпрос на избор и предпочитания е според мен.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 11:19 от disaster_83

# 123
Да, тези с латекса са без кокос. Много ми харесаха, Кей. Май от тях ще взема и за нас ще купя един на прИмоция-да намажем и ние покрай бебетата Joy

# 124
Илияна ние взехме легла и матраци от Икея. Леглото не е нищо особено - бяло и дървено със сваляща се преграда. Матрака взехме най-скъпия в Икея и мисля че е такъв с пружини и още нещо.

Момичета нещо нещата отиват към раждане Simple Smile чакам визитацията за да ми кажат какво става, но ми биха инжекция за дробчетата на бебетата и сутринта на записа на тоновете се оказа че имам контракции, та сега съм на система да ги подтиснем. Тук акушерките не коментират нищо, чакаш главния лекар, но за мен това си е подготовка за секцио

# 125
Бамбина, дано всичко мине леко и безпроблемно!  Peace

# 126
Бамбина, стискам палци... всичко ще мине наред   bouquet

# 127
  • на морето
Bambina, стискам палци всичко да у наред. В коя судмица си?
Ирина, пази леглото и бебкитЕ. И аз като теб лежа. Зацяпвянето почти спря, но така си езкарах акъла. Пуснах отпуска, после ще излизам в болнични, няма как.  В четвъртък съм в Сф на преглед да видим как се развиваме.

# 128
Благодаря! Моля се всичко да е наред. Принцесите ми изглеждат много мънички - едната е 2000гр., другата 2200. Иначе днес съм 34+1

# 129
Бамби, дано всичко е наред   twin_neutral

# 130
Бамби, дано укротите контракциите. Каквото и да стане,  ще се молим за възможно най-благоприятно развитив. Ще те помоля да ми изпратиш линк,коя точно кошара си купила,че съм си харесала един модел,но имам някооко въпроса.Това разбира се може да стане до юли месец, не веднага: )

# 131
Бамбииии, стискам палци всичко да е наред! Не се притеснявай-не са толкова мънички бебките, седмицата е добра, всичко ще е ОК! Дръж ни в течение доколкото можеш. Heart Eyes

# 132
Бамби, и от мен късмет, миличка!  Hug

# 133
 Бамби и от мен късмет  fingerscrossed духом сме с теб  Praynig
 Много се радвам за момичетата с хубавите новини  Hug Simple Smile а на другите с болежките, бързо да минават  Naughty
 Аз днес следобед съм на ЖК и много ми се е свило сърцето и от 5 часа съм будна, че и аз тези дни бях с леки болки ,но но-шпато ме облекчаваше. Вчера бях за болничния си и за първи път имаше закъснение и почаках почти два часа, а доста коремчета се бяхме събрали. Последната  нямаше коремче, постоя 10 минутки, обади се по тел. и изведнъж е извикаха втора  Rolling Eyes всички си замълчаха, а бяхме почти 10   #2gunfire аз замалко да се обядя, но си казах всички си пазят нервите та аз ли да си нервирам детето, но като влезнах казах на лекарката,че това  не хуманно и не и прави чест, та се поизчерви малко. Мрън и от мен , но пък на излизане от поликлиниката фиксирах едно хубаво магазинче и хоп, купих си роклА  Simple Smile

# 134
Е, добре де, не е ли възможно, тази нахалната жена без коремче, всъщност да речем, да е била бременна с кървене? Да е била силно притеснена дали ще запази детенцето си и при първото си обаждане лекарката да ѝ е казала като стигне до нея веднага да ѝ звънне? Та може пък и да не е било чак толкова нехуманно и безчестно, все пак? Ситуации разни в този живот...

Общи условия

Активация на акаунт