Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Честити бебета  на щастливите мами.
Да се им живи и здрави и много да ги радват.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
  • При вещиците
Честита Микаела на мама Нели. Да расте здрава и щастлива.
Ей, полека лека ще ви изпратим всички имдай Боже и нас ще ни изпратят   bouquet
Честит ми 5 месец  Sunglasses
Да се допиша:
Честит имен ден на всички именници. Да сте здрави и щастливи.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 09:10 от Lili_mili

# 212
Добро утро Simple Smile
Ей само такива хубави новини и здрави бебета и мами да си имаме. Честито на Нели за малката Микаела.. да ви е жива и здрава и скоро да се гушкате в къщи.   bouquet
Лили, честит 5-ти месец... това е най хубавото тримесечие Simple Smile

# 213
  • София
Ех, че хубави новини - бебевалежът тепърва престои  Party
Честито, Перуника и Нели  Hug Да са ви живи и здрави рожбичките, орисвам ги да растат умни, добри и красиви!   bouquet

# 214
Честито на Нели, живи и здрави да са!
Лили, честит ти 5-ти месец.
Хайде и на нас с Пинки едно голямо честито!
Пинки, не е ли късна датата за секцио? Аз знам,че трябва да е поне 10 дни преди термин, защото бебето слизало надолу, главичката влизала почти в канала(или нещо такова беше) и раждането ставало по- трудно. Питам, защото исках да родя на 15.07,тогава е родено голямото ми дете. Така ми обясниха, а предвид близнаците нямам шанс за тази дата.

# 215
Илиянка, пожелавам ти юнаците да са поне по толкова колкото е дреболина сега като се родят  Heart Eyes
За ядките - подкрепям напълно И аз ги кисна преди да ям!
Бамбина, какво се случва с теб? Как сте днес с малките миски? Дано удържат фронта още мъничко!
Аекара, болежките поотминаха ли?
Лили, честит ти 5 месец! Най-хубавите месеци  Heart Eyes

Честит имен ден на всички които празнуват днес! И честит Спасовден!

Я вземете се отчетете всички, че все изпускам някого поименно...

# 216
Честита радост на мама Нели и мама Перу  bouquet да са ви живи и здравички  Hug
 Честит празник на именниците днес!
 Бени, кураж мила, знам през какво преминаваш, в добри ръце си.  Praynig Hug

# 217
  • Живее на Луната
Честита девойка на мама Нели, да расте с късмет  Heart Eyes

Лили, честито ти влизане в пети месец, наслаждавай се на момента, че като като гледам после какво става  Hug

пусикет, ти си следващата по списъчето май, много вълнуващо  Laughing

На всички мами с болежки, бързо да минават и всичко лошо да остава зад гърба.  Hug

# 218
Bell, имаше някой преди мен, но май не е в списъчето... аз не се натискам за по-рано от 3 юни  Wink

# 219
Честити празници и от мен- Спасовден и Св. Св. Константин и Елена. Живи и здрави да са именниците!
Кетче, ти недей да бързаш, но шефката ще реши кога иска да излиза Simple Smile При теб естествено ли ще се случват нещата?

# 220
Зу, със секцио съм. Освен ако както казваш шефката не реши друго  Heart Eyes

# 221
Честита Микаела на мама Нели. Здрава и щастлива да е, прекрасно детство ѝ желая!
Мама днес ми е именичка, да ми е жива и здрава (нищо, че още е в болницата, поне е много по-добре), Бистраки свиквай, че и ти ще имаш именичка на този ден, живот и здраве. Wink

# 222
Честити бебчета на Нели и Перу,да са им живи и здрави бебките. И аз влизам в 7 месец вече,времето ми се струва че е спряло,а стигнах вече до тук. Днес питах докторката си дали мога да си отида за 2-3 дни до Бургас,че до раждането няма да мога да си отида и тя каза,че ако нямам болки и не се натоварвам не пречило. Миналия вторник шийката ми бе 27мм, от тогава само лежа и съм ходила само да пускам изследвания и до банката. Гръб,кръст всичко ме боли от лежане,но ще го изтърпя.Та да се надявам,че като се шофира по бавно и съм полулегнала в колата толкова няма да е проблем.
Сега по новините казаха пак за починала родилка в Добрич,получила белодробна емболия.
Веси преди теб мисля че е Бамбина на 29.05.

# 223
Дани, да ти е жива и здрава майчицата! Скоро да забрави болниците и никога повече да не й се налага да ги посещава!
Иринче, тъкмо мм ме помоли да превключа тв-то да чуел новините. Вчера коментирахме с АГ-то, че човек трябва да е малко перде за тия неща, ама как да не ни влияе, как?!

# 224
Здравейте, момичета! Не мога да смогна да ви изчета - колко много сте изписали за 3 дни  Laughing Честито на Перуника и Нели, да са им живи и здрави госпожиците! Добре дошла на Шмати, дано й е лека бременността. Да докладвам и аз - току-що ме изписаха от болницата. Виждам, че и Бени лежи в Надежда - ами ние сме били по едно и също време. Аз също влязох в понеделник. Нищо чудно да сме се виждали, дори да сме си говорили, но да не сме се разпознали:)
Ето какво е накратко положението при мен. Още при приемането ми в болницата, лекарката, която ме гледа на ултразвук видя и второто бебе. Чухме му сърчицето, но засега се движи назад с 2 седмици. С много лекари говорих, всички казват, че е още рано и е Божа работа дали ще се развие или ще спре. Както винаги Персенска беше най-мрачна в прогнозата си и каза, че и за двете има риск. Другите лекари смятат, че едното се развива много добре и дори другото да спре развитието си, това няма да му попречи. Иначе ме набодоха с но-шпа, сега съм цялата насинена, но това да е. Ох, отивам да пусна една пералня, да се изкъпя, въобще да се развихря, че 3 дни ми се видяха като цяла вечност.

Общи условия

Активация на акаунт