Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Моето сакче също беше продълговато и малко безформено, според мен това не е важно.

Иначе сега четох (през мобилния телефон  Twisted Evil ) една статия за бременността и мобилните телефони и пише колко са вредни. Аз през деня като имам "свободна дупка" в работата само си цъкам и разглеждам куп неща през телефона. Ако е вярно, съм се облъчила за векове напред Sad

# 481
Цвети, не зная нищо за формата на сакчето, но то бебе с бебе няма еднакво, та камо ли сакче.
Мисля, че в цялата ситуация няма нищо кой знае колко притеснително. Явно зацапванията са част от ин витрото и лекарите трябва след трансфер да ни изпращат с думите " и да знаете, че ще зацапате. Не зацапате ли, спешно ни се обадете!"

# 482
Кей, разсмя ме за това със зацапването, самата истина  Joy
При мен беше първия месец, целия втори месец... и все звъня на доктора и мрънкам, а той не се впечатляваше изобщо.

# 483
Цвети, не зная нищо за формата на сакчето, но то бебе с бебе няма еднакво, та камо ли сакче.
Мисля, че в цялата ситуация няма нищо кой знае колко притеснително. Явно зацапванията са част от ин витрото и лекарите трябва след трансфер да ни изпращат с думите " и да знаете, че ще зацапате. Не зацапате ли, спешно ни се обадете!"
+1
Само се опитай да си наложиш малко спокойствие, лягай, почивай, скоро те чакаме тук на отчетност.  Hug На този етап от теб зависи само това, Цвети, палци стискам и успех. Simple Smile

# 484
Лавандулче, стига чете такива неща. Ми така е, но 96.45% от майките сме облъчени (например). Не го мисли толкова, не сме само аз и ти. Simple Smile

# 485
Колко нерви потроших с това зацапване. На три пъти ме застигна по една седмицца. Ужас! Но не му попречи на бебето.

# 486
Момичета благодаря, прекрасни сте  Grinning Много ме успокоихте.  Hug

# 487
Още не съм за раждане  Praynig  Grinning

Имах контракции и вероятно кръвта е от шийката, скъсилс се е почти 0,5 см за няма и ден. Засега съм ок, дано изчакат малките още една седмица

# 488
Аекара, има шанс да устискаш. В болницата ли си? Обикновено държат положението със системи магнезий.
Но все пак си доста напред, така че спокойно, каквото и да стане ще сте добре  Peace

# 489
Аекарче, сега спокойно мога да си полегна...не че съм свършила нещо от сутринта, но ми е вече по-спокойно Heart Eyes

# 490
Аекарче, сега спокойно мога да си полегна...не че съм свършила нещо от сутринта, но ми е вече по-спокойно Heart Eyes
Аз още не съм станала  Joy
Аекарче, стискай още малко!
Ние утре ще пътуваме 200 км и ми е притеснено.

# 491
/да си вдигне ръката тая от нас, която не е имала Joy/.
sohappy Аз съм от щастливките без зацапвания, течения, гъби, повръщания и т.н. Дано да ми е безпроблемна до края, пожелавам на всички момичета бременност като моята  Hug

# 492
Лили, браво за изследвания и бебе Simple Smile И аз вече така съм притръпнала на всякакви игли и работи.. пък в началото как ми беше притеснено.
Цвети, сакчето изобщо не е кръгло според мен. Точно едно такова продълговато е и лекичко размазано ми беше на снимчицата. Важното е, че е там, не му се вглеждай толкова във формата. Не че не те разбирам  Hug А зацапвания и аз имах.. 9-10 седмица май. След като спрях утрогестана спряха. Стискам плаци!!  Praynig
Аекарче, дръж фронта, дръж!! Но каквото и да стане, беболинковците вече са големи хора, всичко ще е наред!!
Келсон, това със записването хич не е лоша идея. Мен докторката ми пише какво да пия до кога и ми ги задрасква като трябва да се спрат. Ми ние сме бременни мозъци все пак!!
А и Лавандулка, хич не чети такива глупости - изобщо не знаят нищо за облъчвания и т.н. Ако питаш някои хора и ултразвукът е много вреден и микровълновите и какво ли не. Майка ми беше чела статия колко е вредна фолиевата киселина за дебелото черво.. че ми я и прати.. Предимно тези статии се пишат от хора без нужното образование и са ала-балистики.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 13:30 от bistrakova

# 493
  • При вещиците
/да си вдигне ръката тая от нас, която не е имала Joy/.
sohappy Аз съм от щастливките без зацапвания, течения, гъби, повръщания и т.н. Дано да ми е безпроблемна до края, пожелавам на всички момичета бременност като моята  Hug
И аз. Пупупу. Снощи ми беше първото посещенние в болницата заради светоеъртежа и 2 вечерни повръщания. Но без грам зацапване досега, гъби и течения. Дано така продължа  Praynig

# 494
А и Лавандулка, хич не чети такива глупости - изобщо не знаят нищо за облъчвания и т.н. Ако питаш някои хора и ултразвукът е много вреден и микровълновите и какво ли не. Майка ми беше чела статия колко е вредна фолиевата киселина за дебелото черво.. че ми я и прати.. Предимно тези статии се пишат от хора без нужното образование и са ала-балистики.

.. мдаа, всякакви случайни хора пишат на конвейр каквото им падне, за да пълнят сайтове за целите на SEO, по възможност трябва да привлича внимание и да те подмами да цъкнеш линка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт