В"Ретро"играта ударих награда голяма- да бъда съвременна мама!Бъдещи мами над 35

• 22 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро.Танзу добре се е погрижила  bouquet.
Мамче,нищо другия път.Тъкмо ще имаш повод за друга романтична вечер.
Авентура,добре дошла и от мен. От там нямахме представител.

# 706
Здравейте на всички. И аз да се включа в темата, ако може. Аз съм на 39 и имам следния въпрос. Бихте ли ми препоръчали някой любезен гинеколог в София, който сте посещавали, и който не ти обяснява като повечето как на тези години е късно за раждания и има ужасно много рискове и как постоянно гледа вместо да те успокои да те вкара в още повече филми. Още от последната година откакто споделях на прегледите при няколко гинеколози, че искам да раждам отново, за протокола да отбележа, че имам доста по-голям син и всички ме гледат като извънземно. Благодаря предварително и лека и приятна бременност на всички.

# 707
Добро утро!

Добре дошли на новите момичета  welcome
Танзу, взимам си от всичко  eat
Кали, не обръщай внимание на злобни забележки
Ината, дано мине главоболието
Жана, чакаме  wait
Креми, много лоши обриви
Манди, дано си намериш нещо по-добро и да се успокоиш  Praynig
Ели, разплете се и твоята сага  spoko. Радвам се, че го приемаш без драми и не си си развалила именния ден с терзания.

# 708
Добро утро!О т големия избор тази петъчна сутрин си взимам кафе и мъжка компания.Ама първо при Жанчето да мине младежа, че тя душа бере с този сух режим  Joy
Мамче и аз така лесно заспивам, но сутрин си наваксвам  Wink
Дарето беше пуснала линк към една статия - много вярна "Хорхе Луис Борхес: Човек помъдрява прекалено късно... Точно когато вече няма време" http://www.gnezdoto.net/mydrost/1479-jorge-luis-borges-chovek-po … veche-niama-vreme Помъдрявайте навреме.Не се хабете за това кой как ходи облечен, за какво и чие мнение живее и т.н. Не си губете времето, пестете си дните за хубави емоции.
Манди
Скрит текст:
дори на една приятелка й  се  случи да се договорят обезщетението да не си го вземе от работодателя (но се разписа, че го е взела) така работодателя се съгласи поне да си взима после обезщетенията от борсата (а той си чисти касата  Whistling)
Успех днес.И аз си мисля, че не бива да работиш същата работа за по-малко пари.Тя как очаква това да се случи, всеки ще си трае и ще се мае.То за това и не върви работата.
Авентура добре дошла и ти пожелавам кратък път до мечтаната рожба.
Ели браво за спечеленото дело.Очакваш ли обезщетение?
Петък е момичета, наближи ли обяд пускайте малко мАже да оплакнем окото и да става време за новата тема на Перу.

# 709
Добро утро
Ели  Hug Тъпо ми е че ти дойде  Tired, но пък се зарадвах много на решението на апелативния съд! Честито! Натри им носовете!!!
Манди  Hug Да свършва сагата по-бързо по най-добрия за теб начин! Стискам палци!
Креми, малката алергична ли е и тя към нещо? Оздравявайте бързо  Hug

Аз май си сложих таралеж в гащите с тези "ремонти" в последната минута и баща ми вкъщи... Ще ми скъсат нервите тези двамата с ММ...  #Cussing out

# 710
Като гледам как пишете, може и да не ми дочакате да се върна до офиса за товата тема. Мамче, ако не се появя ще я спретнеш ли? Обещах на Шерифчето, ама вие не се спирате с писането Wink А и нови хора идат .... на които добре дошли на "куц крак" им казвам.

# 711
Даре, мога да я пусна, ако до обяд я изпишем. Peace Имаш ли приготвено нещо за темата - картинки и други? Да ми ги пратиш. Или аз да търся ..

# 712
Добре дошли на новите момичета   Hug  Дано ви е уютно и спокойно сред нас!

Не ми се работи бе хора .... Днес всичко ме боли, кокали, мускули, като бито куче съм ... Дали е от хаповете или от преумора не знам, ама направо звезди ми излизат  #Crazy  Дано шефчето ни пусне по-рано днес  newsm78

# 713
Добре дошли на новите попълнения! Дано скоро чи честитим положителни тестове! Simple Smile

aventura, най-после ще си имам компанийка от тази страна на екватора. Wink Аз съм в Австралия, в западната част. Ти откога си в Нова Зеландия?

Поразмърдах се аз, купих подаръка, прострях, сложих едно кисело зелце да се готви, сега ми остава да поизчистя кухнята, един душ и то ще дойде ред да си прибирам момчето! Simple Smile
Ох, ще го побъркам от кисело зеле това моето бебе... Миналата седмица взехме една кисела зелка, от която направих сарми, но ми остана половината и сега правя зеле с ориз.

Танзу, дано да можеш да си тръгнеш по-рано. Съжалявам, че се чувстваш така.

# 714
Момиче, здравичко, 500 гр . Всичко в норма Simple Smile

# 715
Ееее, Жана, супер! Ами честита ви девойка, нека все така здравичка да расте! Чудесни вести!

# 716
Жане  Hug Юху, момичеее!
Честити  панделки!Браво! Да расте все така здрава.Успокои ли сега душата за цвета на бодитата  Laughing

# 717
Добре дошла нa Aventura и на Novodoshla  bouquet
Мимче, Коте- моята грам алергия към нищо досега не е проявявала, та тъкмо си мислех като все аз съм алергична- тя не се е метнала на мен, но ето нещо и става. Единствено е реагирала по-силно при ухапване от комар и нищо друго досега към храни поне..(а в момента не ядем шоколад, сладолед , ягоди и ядки, та освен яйцата да и спра  Mr. Green и месото ) Уредихме си час за хомепат по-късно все пак , но гледам нейните пъпки са по-различни от моите #Crazy Все ще се оправим, не мога за всичко да седна и да рева и да се ядосвам Rolling Eyes
Жане- супер както ти искаше, какво по-хубаво  Whistling

# 718
В края на моята тема  искам отново да ви кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ   на всички за прекрасните пожелания. Радвам се, че темата беше изпълнена с много хубави новини и поводи.
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Честита принцеса, Жане!  4470Ще връзваш панделки. Много е хубаво да си имаш момиченце  Heart Eyes

# 719
Още една девойка, браво! Сбъднато желание Жана! Честито!

Общи условия

Активация на акаунт