Тичане (3)

• 85 722
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Аз тичам с Аir pegasus 31. Тичала съм и с Адидас, Рийбок и други найкове. Сегашните ми са най-удобното нещо, което кракът ми е усещал. Седят по-мекички и по-високи, но примерно за моя крак barefoot-ът ми се струва абсурд, просто не са ми удобни. Според мен маратонките за тичане задължително трябва да се мерят, при това различни модели на различни марки. Аз си взимам и с половин номер по-големи от обичайното, защото когато тичам по-дълго, краката ми се подуват.

# 196
  • UK
Разбира се, че е много индивидуално, но не съм чувала на някого да са му неудобни Мизуно. От мен също глас за тях, страшно са леки, не ги усещам на краката си, приземяването става някак плавно. В сравнение със старите ми Найкове, които ми съсипаха ноктите на краката, са на светлинни години. Но трябва да се пробват.

# 197
Всеки е с различен крак и изисквания, така че както вече многократно е споменавано, всичко е индивидуално и не могат да се правят генерални заключения за дадена марка. Мерила съм иьключително много марки и модели и с 300 зора си избрах едни Найк! От мизуно не ми пасна на крака нито един модел, същото мога да кажа и за Адидас, саломон или скечерс.

# 198
Благодаря ви момичета  Hug
Знам, че е по-добре да се пробва, но не винаги има такава възможност. Затова питах общо за марката, а не за конкретен модел, него си го избрах според моите особености и терена, на който бягам. Ако не ми бяха удобни, просто щях да ги сменя, ако трябва и няколко пъти докато уцеля, няма как иначе. Все пак съм късметлийка, защото няма да ми се наложи, много си ги харесвам и са ми изключително удобни. Харесвам и усещането при бягане, като все още не съм ги пробвала за по-дълго такова  Grinning

# 199
А когато вали, ползвате ли специални клинове, така че да не се мокрите?

# 200
Не знаех, че има такива. Аз ползвам клин, който се мокри, но не задържа много водата. От полиестер е, не от памук.

# 201
 newsm78 И аз за първи път чувам за такова нещо. Аз си тичам с обикновен клин за тичане, обичам много да тичам в дъжд, не съм забелязала клинът ми да става гьол. Навлажнява се сигурно, но щом не съм го отчела... Иначе с памучен клин вероятно ще е кофти, да.

# 202
Не знам дали има, само предположих и реших да питам вие какви ползвате Simple Smile Азпо принцип тичам с памучен и ми се струва неподходящ за тичане в дъжд.. Ще отида да си харесам нещо от Декатлон.

# 203
  • UK
 Здравейте, момичета  Grinning
 Завръщам се в темата след 11 месеца не-тичане. Открих сезона с по 3км преди 3 седмици, междувременно тренирах в зала всеки ден и днес успях да изтичам 7.5км за 55мин. Бавно, но славно  Laughing
Гугъл страхотна си, даваш мотивация на такива аматьорки като мен  Heart Eyes

# 204
  • UK
Никой май не бяга...
Побутвям темата с едни 7.5км от вчера Grinning

# 205
Никой май не бяга...
Побутвям темата с едни 7.5км от вчера Grinning
тичаме тичаме , поне аз де два пъти седмично докато детето е на плуване използвам времето в което го чакам  , останалите три дни предпочитам домашни тренировки със собствено тегло

# 206
  • София
Тичаме  Peace - аз, поне 4-5 пъти в седмицата
Последният месец нямам много време за фитнес и наблягам на тичането

# 207
И аз си бягам, макар и по-малко сега. Утре съм на състезанието в Борисовата. Simple Smile Ще си потичкам лекичко и там. Зимата мисля повече планински разходки с много денивелация.

# 208
Какво време си имаме в София - истински есенен подарък! Голям кеф ми е да тичам по нападалите есенни листа. А как само ухае сутрин рано! В парка всичко е в златисто и в комбинация с меката светлина на слънцето всички посоки са радост за очите. Аз си тичам редовно - както винаги се старая да направя към 40км на седмица. Такова удоволствие ми доставя напоследък да тичам - към края като излизам от парка ми едно такова леко, щастливо и ухилено Simple Smile)) Дано се задържи поне още малко топло. Не че няма да тичам и в студ и дъжд, ама сега просто е много яко.

Google76 не си признава, ама аз ще я издам. Стана първа на състезанието по планинско тичане! Само така, момиче!!!  bouquet

# 209
  • UK
Браво на Google76 😀👍
Аз отчитам 10.5км, засега се опитвам да увеличавам постепенно разстоянието, като не гледам скоростта. Доста съм бавна, но искам първо да си стигна км, които бягах преди да родя. Скоростта ще си дойде после постепенно...надявам се 😎

Общи условия

Активация на акаунт