Тичане (3)

• 85 737
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
С разтегнато сухожилие , но пак тичах , не можах дълго време но 4.3 км все пак успях да направя .

# 226
Защо тичате травмирани? Не, че не съм го правила и аз, ама ... не е добре  Peace

# 227
Защо тичате травмирани? Не, че не съм го правила и аз, ама ... не е добре  Peace
починах два дена и реших днес да видя как е , но явно трябва по дълга почивка

# 228
И ние днес с моя приятел хванахме слънчицето и побягахме 10 км. Много е приятно да се тича с него, де да се засичахме по-често като график.  Two Hearts Вчера се разписахме с една уникална разходка до Черни връх. Там сега е невероятно красиво - бяло, заснежено, много слънчево. Simple Smile

# 229
  • UK
Минавам да отчета едни 7.5км.
Реших да заменя клубната ми тренировка в сряда с тичане, та да ми станат поне 2 пъти в седмицата. Имам бая кила да свалям и бягането действа в тази насока по-добре от друг тип тренировка, поне при мен.

# 230
Аз миналата седмица не бягах много. Нещо ме мързеше. Направих едни 10км в парка и катерих покрай лифта Драгалевци - Бай Кръстьо набързо, че нямах много време. Много бях доволна, че тренировките ми по стръмното баирче в парка дават резултат - изкачвах се нагоре по планината с доста дълги прибежки и се чувствах много добре. В момента въздуха в София е ужасен. Не знам дали е добра идея да тичам в тази мъгла. Сигурно ще огранича тренировките на открито, а през уикенда ще се катеря в планината.

# 231
Вие вземате ли някакви глюкозамини, витамини като калций и магнезий .

# 232
Аз вземам, защото установих, че така се чувствам много по-добре. Вземам Б комплекс, от време на време магнезий, а лятото повече минерали. Глюкозамини не вземам, но обмислям да въведа в менюто някакви бульони от хрущяли.

# 233
Аз вземам, защото установих, че така се чувствам много по-добре. Вземам Б комплекс, от време на време магнезий, а лятото повече минерали. Глюкозамини не вземам, но обмислям да въведа в менюто някакви бульони от хрущяли.
а този Б комплекс не ти ли отваря апетита

# 234
Не съм забелязала да има разлика в апетита. Аз не се ограничавам с храненето и съм ОК.

# 235
Аз миналата седмица не бягах много. Нещо ме мързеше. Направих едни 10км в парка и катерих покрай лифта Драгалевци - Бай Кръстьо набързо, че нямах много време. Много бях доволна, че тренировките ми по стръмното баирче в парка дават резултат - изкачвах се нагоре по планината с доста дълги прибежки и се чувствах много добре. В момента въздуха в София е ужасен. Не знам дали е добра идея да тичам в тази мъгла. Сигурно ще огранича тренировките на открито, а през уикенда ще се катеря в планината.
И ние така правим. Утре ще качваме Мусала. В София просто е кофти сега.

# 236
И ние така правим. Утре ще качваме Мусала. В София просто е кофти сега.
Еха! Хубаво изкарване! И после да ни разкажеш приключението Wink

# 237
Завиждам ви! При мен няма планини и "катеря" само пътеката. Simple Smile. В последно време бягам само по 5 км но слагам пътеката на 5% наклон и правя интервално бягане.

# 238
  • UK
Отчет от вчера - 13км. Днес съм с мускулна треска на core muscles. Как е на български core? newsm78

# 239
Коремните мускули Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт