Тичане (3)

• 85 750
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
И аз съм с мускулна треска. Правих клекове и разни други упражнения за крака. Уж тренирам редовно, ама така се подредих  ooooh!

# 241
  • София
И аз съм с мускулна треска. Правих клекове и разни други упражнения за крака. Уж тренирам редовно, ама така се подредих  ooooh!
Пий глутамин  Peace
Аз също тичам редовно, но когато правя упражнения за крака, винаги получавам мускулна треска
Краката болят повече на втория ден след тренировката  Simple Smile / ако днес ти е първи .../

# 242
Най добре е аспирин веднага след тренировката.

# 243
Благодаря! Вече минаха два дни, но за следващия път ще знам Simple Smile

# 244
Здравейте. Искам да питам нещо офтопик. Някой късал ли е връзки на глезена и ако да, то как е успял да се стабилизира и да тича пак? Rolling Eyes
Случи ми се на мен и исках да видя дали някой друг му се е налагало да тича без връзки на глезена и как изобщо се е върнал към това.

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 12:39 от caramelle

# 245
Най добре е аспирин веднага след тренировката.

Да, ама не винаги след тренировка усещаш, че ще имаш нужда от аспирин. Тренирам от две години и скоро такава мускулна треска ме изненада на раменете, че се чудих как да се завъртя. Grinning

# 246
  • UK
Не е коремни мускули, защото в core се включват и мускулите на кръста и дълбоките мускули на пелвиса

# 247
Core на български не е ли сърцевина? Не знам точно дали има дума на български, която да описва тази част на тялото. Не е точно торс, ама горе долу е близо май newsm78

# 248
Не е коремни мускули, защото в core се включват и мускулите на кръста и дълбоките мускули на пелвиса
Искаш да ти изброя всички мускули, които са включени в групата на core muscles?  Mr. Green
И май си бягала на корем за да те болят core muscles  Joy.
Кажи сега кой от всичките мускули те боли и да ти кажем как се казва Simple Smile
http://usercontent2.hubimg.com/8366731.jpg

# 249
kikamora може ли такава снимка на крак , да ви кажа аз кой мускул ме боли и тичам ли още повече та преустанових до края на годината тичането наблягам на домашния фитнес и повече горна част ,ръце,корем ,дупе.

# 250
Core muscles ще да са "коремен пояс" на български. Май така беше.

Миналата седмица направих 5х6км (и малко отгоре), та ми се събраха над 30км.
Тичах вчера и днес по 6км, надявам се да не ми мине котка път и до края на седмицата да изляза още 3 пъти. Чувствам се великолепно навън.

# 251
  • UK
Deziderata, благодаря. Точно за коремен пояс става въпрос, за жалост някои неща на български ми е трудно да си спомня. Confused

# 252
Май и на български ти е трудно Wink. Коремните мускули не са само така наречените плочки, а core muscles e твърде широко понятие, така че така и не разбрахме кое по точно те боли Simple Smile. Не че има някво значение де Wink.

# 253
  • UK
Kikamora, наясно съм, че коремните мускули не са само плочките (повърхностните). Родих преди 3 месеца и след тичане ме болят дълбоките мускули на пелвиса и дълбоките коремни мускули.
За протокола, въпреки че съм ветеринарен лекар, а не хуманен, съм наясно с човешката анатомия...благодаря👍 Знам точното наименование на латински на мускулите, които се натоварват всеки път, когато си увелича разстоянието, но с какво ще допринесе това към темата, ако взема да ги цитирам. Живея и работя в Англия от доста години и да...някои термини и изрази се забравят при ежедневна комуникация на друг език.
Така или иначе ти си от хората, които имат нужда от заяждане във форума с всеки и под всякяква форма. Явно запълваш някаква липса от реалния живот и си се вкопчила във виртуалния такъв.По едно време имаше даже някакъв друг ник до колкото си спомням. Както и да и.Аз отказвам да храня тролове, така че ти давам приятелски съвет да пропускаш постовете ми и да не се хабиш да се пениш, защото ще е на вятъра, тъй като  няма да отговам на твоите и ще ги пропускам. Go and love yourself  Laughing

# 254
Добре де, core muscles включват и муслулите на задника и по цялото протежение на гърба чак до главата... Та къде точно те боли, или просто искаше да наблегнеш на факта, че живееш в чужбина и си "забравила" българският?  Mr. Green
Надявам се осъзнаваш колко нелеп пост си написала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт