Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • На остров
 I ♥  Hug не си, аз в края на ноември ставам на 38  Flutter

Зая браво на теб   bouquet !

# 301
One11, прекрасни сте! Всичко е много красиво и стилно. Браво! Изглеждаш прекрасно.

Аз пък си имам един още малко по-голям младоженец, така че да не ви пука! Други са важните неща!!!
 Hug

ЗАЯ, за теб не съм се притеснила Simple Smile ти си фурия, така че ще се справиш 100%.  Party

# 302
О, какви са тези работи егн-та.Важното е,че стe намерили човека до себе си, с който искате да си имате семейство, който обичате и на когото да разчитате винаги.Другото е вятър работа. Simple Smile То на тия години нашите вече първолаци са имали ама какво,всичко си идва когато му дойде времето.Хората до нас са важни  Wink
One11 много сте сладки.Момините сълзи са чудни и букета  Heart Eyes
бъдете здрави и много щастливи  Hug

# 303
One сигурна съм , че си била много хубава булка , ама аз нещо или съм сляпа или не знам какво ми става ама не мога да ти намеря албума  Embarassed
 Зая това е потресаващо непрофесионално , как може такова нещо , ами ако не се беше обадила какво ??? В деня на сватбата ли щеше да разбереш , че тая е решила да не е в града  #2gunfire Успокой се може и за добро да е било имаш достатъчно време да си намериш , някои наистина добър , без грим няма да останеш .

# 304
One сигурна съм , че си била много хубава булка , ама аз нещо или съм сляпа или не знам какво ми става ама не мога да ти намеря албума  Embarassed
 Зая това е потресаващо непрофесионално , как може такова нещо , ами ако не се беше обадила какво ??? В деня на сватбата ли щеше да разбереш , че тая е решила да не е в града  #2gunfire Успокой се може и за добро да е било имаш достатъчно време да си намериш , някои наистина добър , без грим няма да останеш .
И на мен не ми излиза нейн албум.Ей до сега се пулих и нищо  newsm78

# 305
Аз пак да си продължа с моята тема за агенциите и украсата.
Случвало ли ви се е да ви искат пари за пробна украса т.е. за да ви покажат с какво разполагат и дали в крайна сметка могат да направят подобна украса каквато искате. Тук става въпрос за цветове панделки и разни елементи.

Аз по принцип съм си по-спокоен характер и в началото добре го приех като казаха, че трябва да платим 50 лв за да ни покажат какво могат да направят. Пък и нещата, които имат във фейсбук много ми харесаха, но моя приятел като чу и каза, не изобщо няма да ходя да ги гледам. Ние ще им даваме 1000 лв. примерно, те трябва да ни спечелят за клиенти не ние да им плащаме за да ни обърнат внимание. И може би е прав в крайна сметка.
Пък и досега с 4 агенции се видяхме и никой не ни е искал нищо за да ни покажат с какво разполагат. В крайна сметка се спряхме на 2 и ще изчакаме да се видим 2ри път и да видим още някои неща, които могат да ни покажат и ще изберем вече.

Но като цяло съм много разочарована от повечето. Най-вече от тези, които имат реклами в сайтовете. Или са по известни. За какво ги пускат тия реклами като дори не отговарят на e-mail-ите. По телефона звъниш също никой не вдига.  А като отношение към клиента да не говорим. Никъде другаде не срещнах такова отношение по време на организацията на сватбата.

Поръчахме си чаши с морски елементи. Нямам търпение да пристигнат. Поне това отпадна. Мислех от агенцията да направят всичко, но е много трудно. Явно наистина всички са много заети и имат много ангажименти както казват.
Халките също ги поръчахме.

# 306
snow999, за мен не е нормално да ти искат пари за пробна украса  ooooh! Баси и търговците, покрай тия сватби се наслушах и нагледах на хора, които хем не могат да се продадат, хем искат да ти смъкнат кожата...

Зая, браво момиче, няма да се даваш! Само дето се събират излишни нерви...

Уанче, ако чуя още веднъж нещо за години ще те ошамаря... Момичетата правилно са ти казали.

Ние довечера ще си поръчваме тортата. Трябва да се видим с водещата и да отидем да се разберем с ресторанта. Нещо всичко ми наближи и се струпаха много задачки, но ще се справим. Не обичам да бързам  Laughing

Хубав ден, момичета!

# 307
Зая, Hug разбирам те много добре Sad
Момичета и аз да ви се оплача,аз съм кръстена,но не можем да намерим кръщелното,та майка ми ходила до църквата да ми дадат нов документ  от там и хоп-няма кръщелно. Попът и обяснил,че няма проблеми,просто трябва да вземе някаква бележка от кмета и да му я занесе,ще ми издадат ново.Така и направила,но хайде пак проблеми-кметът и обяснил,че дори да и извади такава бележка,тя нямало да послужи за нищо  #Cussing out
И майчето си тръгнала,вчера ми се обажда и започва да ми обяснява какво и били казали,полудях ви казвам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  Трябвало пак да се кръстя,защооо пак я питам аз? Ами и тя не знаела. Много се ядосах,многоооо. Добре че ми предстои едно пътуване до родния ми град и смятам да се заема с тази задача,от сега се запасявам с нерви Sad
П.С. съжелявам,че ви надух главите,но просто...

# 308
Леле момичета, колко сте изписали....

Sally, имахме подобен проблем. ММ е кръстен в Троянския манастир, но кръщелното липсва. Търсиха го в архива - няма го/ Издадоха му дубликат като в него се вписва не номера на архива, където стои записа, ами се пише "със свидетели" и се изброяват имена - в случая беше на баба му, кяото го е водила и кръстницата му. Вижте дали нещо такова не можете да измислите.

One, искам да видя колко прекрасни сте били, но къде е албума?  Hug
snow, не намирам за нормално да платите 50лв за пробна украса, освен ако после не ви ги приспаднат.

Ние поръчахме торта - ванилов крем с малини, редуващ се с шоколадов с боровинки, парченца шоколад, червени блатове, сиропирани с карамелен сироп. Дано да е вкусна.

Успях да наредя и гостите по маси, че имаме ограничение в броя маси, заради големината на тентата - искам да попитам, тези на които им мина сватбата - какви хора се отказаха в последния момент? Аз така гледайки се списъка не виждам кой би се отказал, но все пак се притеснявам от промени.

Наехме си и файтон, много е ретро и адски много му се кефя  Party

Пробната прическа стана уникална (за жалост не ми хрумна да я снимам) и ми поиска фризьорката само 10лв, което на фона на предните е......

Уточнихме украсата, мисля, че ще стане фантастична.

Напредвам и в народните танци - вече знам цели 5 хора, които са популярни за сватба  Mr. Green

Поръчах и воал - 3,5метра.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 11:08 от Kisses{P}

# 309
Добро утро Simple Smile

На мен считано от днес ми остава един месец, много съм щастлива Simple Smile

Вети, браво за свършената работа тези дни. Много се радвам за вас Simple Smile
Sallywf, много неприятно това с кръщелното. Дано се съгласят да издадат дубликат, стискам палци.

One, вчера успях да видя снимките. Били сте прекрасни. Личи си колко сте влюбени и щастливи. Желая ви скоро да се сдобиете с така желаното детенце Hug

Ние довечера имаме среща с ди джея и сега трябва да мисля списък с песни Grinning

# 310
Добро утро на всички Simple Smile

Уанче явно си свалила снимките защото и аз нищо не намирам, а ми се искаше да те видя Simple Smile Няма да говориш глупости за годините! Ще се повторя с момичетата ама човек е на толкова на колкото се чувства. И на всички около мен давам за пример майка ми - на 46, а обикалят с баща ми баровете, курортите и ходят на партита до сутринта с приятели все едно са на 20. Даже се смее, че те сега ние със сестра мии като се отделихме и те си изживяват младостта. Няма такова нещо като повече или по-малко години - има енергия и желание за живот!!! И за да завърша лекцията - като ти се появи едно малко същество в краката щеш не щеш ще се подмладиш! Wink

Шоколадче, чашите са много красиви!

Зая какви са тия глупости!!! Я й тегли една ама по-дълга! Ще намериш друга, която ще е наистина твоята и ще те направи приказна! Hug

Саливф нещо има грешка newsm78 на мен от всякъде ме успокояват, че се отива в църквата и от там вадят копие (при нас кумовете не си знаят къде са им и като се върнат в БГ ще се развиват по въпроса). Ходи и се разправяй!

Сноу99 и за мен е безумие да ти искат пари за това! На мен агентката даже ми уреди две срещи преди въобще да заговорим, че ще е тя. Искаше да ме убеди да й стана клиент преди да ми поиска парите. Въобще не им се връзвай и не им давай и стотинка! Какво е това, че за да ти покаже... Та при нас тя ще поръчва неща специално за нашата тема (първата такава й е) защото ги няма налични. Как така за да ти покажат какво имат? Ми ако и за теб се наложи да се поръчва? Я у лево!!!

Сега да се похваля и аз с какво напреднах от вчера: поръчах жартиер, късметчета и свещи. Надявам се началото на другата седмица да дойдат и ще ви ги покажа. И все пак решихме, че вече няма какво да спре милото да пътува и почнахме да търсим варианти за пътешествие. Все още имаме резервирания хотел за Испания от кумовете ама самолетните билети излизат твърде скъпи и май ще сменим дестинацията.
А готвя и бал на сестра му на милото утре. След нещата, които се случиха ще събираме семейството и приятелите й в нас. Та и това организирам в момента...

ПП: Сори, че съм толкова емоционална днес - не знам защо е. Явно бавно, но сигурно откачам #Crazy

# 311
  • София
Леле, момичета, едвам смогнах да ви изчета!  Hug Много ми липсвахте последните дни, но у нас текат трескави приготовления на двора и терасата, чистене до основи вкъщи, и много работа извън това, та не съм чела от много време  Embarassed

Уанче, пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот, здраво семейство и едно /или повече/ малки човечета около вас!  Heart Eyes

Момичета, благодаря за милите думи относно украсата и поканата  Mr. Green Украсата наистина е с тема „Вълшебната гора” и много държим да е максимално естествена и семпла. Пък поканата си я правих лично аз и съм мноооого горда с нея /като гъска  Mr. Green /.

Понеже си говорехте за кутии, моята е от тук, и мисля, че seangelova беше пуснала този линк няколко теми назад: http://shop.aristylegifts.com/index.php?route=product/category&path=18_63 Много съм доволна от момичетата, кутията и другите неща наистина станаха страхотни, и смятам, че са на сносни цени.

Аз все още тъна в неведение какво не съм свършила  newsm78 . Тази седмица най-накрая ще ходим за костюм на ММ, а аз в понеделник съм на корекции. Кошничките са поръчани, трябва да направя етикети за ракията и номерата на масите. Следващия месец трябва да отидем за медицински, трябва да си купя бельо и обици. Също така трябва да уточня бутониерите с флористката - след дискусията тук реших, че за майките и бабите ще направим гривни, но по-различни от тези на шаферките, а за бащите и дядовците - бутониери. Кумовете също ще са с гривна и бутониера, но още по-различни.... как звучи само, направо се изплаших  Mr. Green

Шаферките ми са доста самостоятелни - имам им доверие и нямам претенции към тях, така че сега те си търсят плат и вече са си избрали модели и шивачка.

Имам и фризьор и гримьор, но още не съм ходила на пробни, а гримьорката каза, че е хубаво да ги съчетая, за да придобия представа за една по-обща визия. Другото, което ме притеснява, е дали една гримьорка ще се справи с всичко - грим на три шаферки, кума, аз и кой знае още кой ще се присети. Мама поне каза, че тя сама ще си се направи. Та това ми е голямата дилема.

О, и решихме, че ще наемем ретро автомобил  Laughing По принцип не исках, защото не съм фен на показността и смятам, че такъв тип автомобил просто крещи „ВИЖ МЕ”, но... някак си ми хареса един такъв автомобил в една сватбена фотосесия и реших, че ще се „прежаля”  Mr. Green

П.С. Забравих да се похваля, че тези дни бях на цели три бала, научих две нови хорА и нямам вече търпение да идва тази сватба, та да се натанцувам като хората Grinning

# 312
Това за пробната украса ме хвръля в потрес  Mr. Green веднага да ги сменяш тези  Thinking
Момичета, написах стихотворение за ММ и сега се чудя кога и как да му го дам.
Искаше ми се да е на сватбата или да го направя като изненада, ама не съм от хората дето ще станат да си прочетат на микрофон творбите Mr. Green
Искам да го споделя с вас и да кажете как ви се струва:
Скрит текст:

С твоята любов сега живея.
С появата си всичко промени.
Показа ми,че има обич, че може любовта да не боли.
Светът ми приказка е вече-такава, за каквато си мечтах.
До мен си ти, а аз съм с тебе-не чувствам болка,нито страх.
Очите ми не плачат вече,донесе с тебе новите мечти...
Да те обичам-толкова е лесно, да знам, че ме обичаш ти!
Сега мечтите ни са общи-и своят свят ще създадем.
Обичай ме, Обичам те и още-аз искам винаги да си до мен!

На Евгени

[/color]
[/color]

# 313
  • На остров
Мис Б много е хубаво   bouquet !
Аз бих му го дала /прочела вечерта като си легнете. Някак много ми е лично да го чета пред гостите.
Може да оставиш първата страница в книгата за пожелания празна и после или преди да си го дала красиво да го напишеш там.

Как да направя албум в албума и да кача снимки там да може всички, които искат да ги видят защото иначе ми се струва несправедливо, пък аз не съм много много по показването както знаете Blush

# 314
  • София
Миси, насълзиха ми се очите, докато четях твоето стихотворение  Heart Eyes Hug Наистина е прекрасно, свалям ти шапка, че имаш такъв талант и такова вдъхновение!

И аз имам стихотворение за ММ, но за разлика от теб не ми достига талант да го сътворя сама, така че е плагиатствано, но пък изразява много точно какво изпитвам:

Скрит текст:
Идея нямаш колко те обичам...
Идея нямаш колко ме е страх.
И как съвсем безпътни криволичат
пътеките из моята душа.
И за това понякога замлъквам,
заслушана в гласа на пеперудите,
защото ми е непосилно трудно
да изговоря с прости думи чудото.
И за това понякога се скривам
под сянката на първото кокиче.
Защото чакам в мене да премине
страхът от силата, с която те обичам.
Когато превъзмогна себе си,
когато скъсам на парченца този страх,
ще се заключа тихичко в ръцете ти
и цяла вечност ще остана там...
caribiana

И моята дилема е дали да го кажа на глас пред всички, но като се знам каква съм, сигурно ще ми се стегне гърлото на първия стих, а и не съм от хората, които лесно се представят пред много хора...

Не знам какво да те посъветвам  Confused Според мен, обаче, си струва да преглътнем срама и да го прочетем пред всички Grinning Ще бъде много лично, но и много засвидетелствано, и ще придаде още един личен щрих към целия ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт