Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Колко ви излязоха поканите?

На мен ми предстои да платя близо 200 лв. за покани, като поканите за родителите са само 20лв и отделно тейбъл картичките(само с номера, тоест не повече от 10, въпреки че не знам колко ще ми трябват точно).

Моите покани бяха по 1,2 бройката с печата. Поръчах 35. 200 лв. са една втора от цената на роклята ми  #Crazy

# 586
  • София
при нас едната беше 1.40 лв с печата ,но много си ги харесвам,бяха с наша снимка  Simple Smile Аз явно съм от гостите,които всичко си пазят и покани и подаръчета  Laughing Даже след малко отивам на фризьор,че сме на сватба тази вечер  Flutter Heart Eyes Желая на утрешните булки 1 прекрасен ден и един прекрасен,изпълнен с щастие живот   bouquet

# 587
Нашите покани бяха 1.3лв и допълнително си купих восъчен печат, който слагах преди да ги дам за 12лв. И да ви кажа всички супер много ни харесват поканите - първите от поколенията на родителите ни сме които се женят, а и не са ни стандартни поканите. Доста хора казаха, че ще ги пазят ама да видим.

200лв  е и моята половин рокля... това е безумно много за покани!

Онче аз много обичам Обзор. И на тийна няма да му е скучно и на вас няма да ви дойде твърде шумно. Последните години в северната част надигнаха големи хотели, а южната остаха фамилни къщи с квартири - има за всеки понещо Simple Smile (компетентна съм защото дядо ми има къща там)

Сиа да си изкарате много хубаво на сватбата и после да споделиш впечатления Wink

# 588
I, освен че имаме доближаващи се вкусове за роклята сме и с един и същи фотограф.

Също подкрепям мнението за Гого Кехайов. За видео мога да добавя и Виктор Попов.
Но цените не са ниски при нито 1 от тримата, затова питах за ориентир - 500лв, 1000,1500...

sea, вие с една или две питки бяхте за разчупването и захранването? И солена или сладка?

# 589
Кис, аз мисля, че имаме страхотен вкус  Mr. Green
Да, цените не са много ниски, но пък са напълно адекватни на това, което получаваш.

П.С. Добавям и Ники Митев и Делийски към професионалистите, които си заслужават.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 15:45 от I ♥

# 590
Аз си препоръчвам моя си фотограф  Mr. Green http://www.peyuenev.com/

# 591
Поправям се. Поканите излизат 150 лв. Няма да поръчвам други глезотийки. Но много ги харесах и държа да са те. Че са много парите, много са. Даже се чудя дали за най-близките кумове, шаферки и братя и сестри да не са от тях, а за останалите по различни.  Thinking

Ах, как ме е яд, че този сайт не работи.

# 592
Да не говорите за този сайт за покани? Защото си работи.. http://svatbenipokani.eu/

За фото - Цветелина Делийска, също още един глас за Пею Енев.
Приятно впечатлена съм и от:
https://www.facebook.com/pages/Jenys-photography/222476324488599 … amp;tab=page_info
http://www.ivanslavov.bg/

За видео - също глас за Делийски.

# 593
  • София
Нашите покани са по 1,5 лв с печата, ама ние поръчахме 80 покани което си е 120 лв и отделно за кумовете и родителите поканите са по 10 лв. Наистина така като го кажеш 200 лв е много ама зависи от бройката, нашите всичките явно излизат 150 лв
П.С.: влязох в сайта да видя колко точно ни струваше поканата, та е 1,28 + 0,30 за печат

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 16:09 от pepi_mdi

# 594
Здравейте момичета

seangelova, много се радвам, че сте си прекарали хубаво. Браво на теб, почти цялата питка е останала за теб.  Simple Smile

Бубулеса, много са хубави грима и прическата.  Simple Smile

Джия, нашите покани за родители и кумове са от този сайт. Тъй като не исках да чакам излишно направо се свързах с тях по телефона. Жената, която ми вдигна е много любезна. Съветвам те направо да им се обадиш и ти.

Вчера си взех книгата за пожелания. Качих я в албума.  Simple Smile

Забравих да се похваля, че най-после си поръчахме халките. Обикаляйки за пореден път магазините, влязохме в един, в който естествено нямаше нищо налично. Тогава ни показаха един комплект, поръчан от младоженци, но все още не си го бяха взели. Много ги харесахме и решихме да са те. Първоначалната ни идея беше за комбинация от бяло и жълто злато, но остана само жълто. Нямам търпение да ми се обадят, че може да си ги вземем. Simple Smile

# 595
Да се отбележа и аз за поканите.Моите са доста по-скъпи, ама съм си ги правила сама (от дърво са и надписани ръчно с пирограф). Не съжалявам изобщо, защото ще ми останат скъп спомен.На всички на които дадохме са си ги сложили на видно място  Mr. Green , което ме радва страшно много.
А по отношение на фотограф заставам с две ръце за Пею Енев.Страхотен е.Той ни беше фотограф и от това, което видях до момента съм страшно доволна.Нямам търпение да се видим и да ни даде диска  Mr. Green Хайде качвам 1-2 в албума  Mr. Green
Sea явно и двете стабилно сме намазали от питката  Grinning

# 596
ох, на мен пък днес ми е моминското, а навън е такъв клинч.... Хич не искам да обличам рокля.

skailes, прекрасна си! И толкова мъничка и слабичка. Ще покажеш ли тортата? Къде я поръчахте?

# 597
  • София
Момичета, за фотографи и видеооператори си говорите Simple Smile

Ние сме с Ники Митев за фотография и Илиян Матушев за видеозаснемането. Да, наистина не са от най-ниските цени, но смятам, че с качеството не бива да се прави компромис. А снимките и видеото остават за цял живот Simple Smile

Вети, моят бокал е като тези чаши за шампанско Simple Smile И аз ги поръчах от този сайт, дойдоха на следващия ден и нямам никакви забележки  Peace

# 598
Момичета, някоя ходила ли е до сватбения център в младост? Как са роклите там, много се замислям дали да ходя до Асеновград. Какво мислите за това мъжа да види роклята преди сватбата?

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 21:25 от betyyyyy

# 599
Момичета, аз ви следя редовно, ама нямам нещо да се похваля.
Бубулеса, не съм по коковете и не мога да коментирам прическата, но гримът ти е трепач! Толкова добре подчертава очите ти!
Тиквичка, интересна рокля! Изглежда лека и удобна! Чашите ми харесаха също.
Skailes, много сте били хубави Heart Eyes Толкова приказна е първата снимка, където ти слага пръстена!
Sivushka, хитра работа с твоята рокля! Аз уж мислех за такъв вариант, ама хич не ми дойде на акъла като замерих големите фусти  Laughing
 Kisses , пожелавам ти весело празнуване на моминското!
Така! Нямам за хвалене, но имам за оплакване, ще ме извините Embarassed
БОлна съм, лежа, смърчам и правя късметчета, за поканите не ми се играе, а те ми трябват първи Blush
Шаферките ми както споменах са 2.Едната искаше да са в 1 стил.Сега ама едната с голям бюст не иска деколте, другата не иска оня цвят, накрая не може ли синя рокля?! Сватбата е червено и златно. Онлайн им казах: вие искахте да сте еднакви, все ми е едно и да си облечете каквото решите. Дано не се сърдят, ама ме размотават излишно. Да си бях облякла 2 малки момиченца(братовчедки на мъжа), щяха да са щастливи и без толкова претенции...
Единственото хубаво е весел повод с клуба ми по нар. танци. Танцувахме в Казанлък за празникана розата, вечерта на Българан. ГЛедахме нестинарка, накрая който искаше мина бос през жаравата и аз викам такава тръпка не е за изпускаме и минах  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт