Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Бубулеса, ще повторя другите, но просто не мога да се въздържа! Много красива прическа сте избрали, но предимно косата ти е страхотнаааа! И гримът ти е супер! Много ти отива!  Hug

# 541
Бубулеса гримът е страхотен.
Лилката_666 тюла е от магазин за платове, панделката от цветарски магазин, розичките са от хоби магазин.Ако искаш пиши на лични да ти дам сайта им за онлайн поръчки.Магазини имат във ВТ, Горна Оряховица, София, Варна и Бургас.
Момичета не се изнервяйте преди сватбата. Казвайте си, че всичко ще е ОК и бъдете по-спокойни.Казвам го от собствен опит, понеже аз нали си правих всичко сама и в един момент почнах да се притеснявам, че няма да успея, че нещо ще забравя и т.н.Резултатът беше излишен стрес съпроводен със смъкване на 3кг. за двайсетина дни.Неприятната изненада дойде в деня на сватбата като си облякох роклята.Оказа се, че заради по-малките ми килограми роклята ми е станала по-широка и при стягане на връзките се набръчква отзад и самата рокля падаше по-ниско и съответно се спъвах в нея  Joy
Направо си бях картинка  Joy

# 542
  • София
Момичета  Hug Много ви обичам, благодаря ви за страхотните и мили думи, наистина се радвам, че прическата и гримът ви харесват, вашето мнение е важно за мен и ме карате да се чувствам страхотно! *не мога да си поема дъх!*  Mr. Green

Джия, и аз имам малко проблеми с комуникацията с тези момичета, но се надявам всичко да е ок Simple Smile

# 543
Момичета поставката за халки ми е готова, първото нещо което имамммм. Супер е станала  по - хубава от колкото си я представях даже Hug
 Толкова се радвамммм  Simple Smile такова дребно нещо, а ме направи така щастлива  Heart Eyes

# 544
Буболеса Грима е страхотен! А кока е подобен на това, което и аз искам - тук явно сме няколко засилили се към подобна коса Simple Smile
Аз ще ходя другата седмица при фризьорката и ще го обсъдим, че моята коса порасна много но не искам да я режа. Ще ви покажа после Simple Smile

Джия - мерси за чашите! Аз съм влюбена в тях - даже се чудех как да ги вкарам в ресторанта, че нашето подписване е друг ден. А за сайта - и аз поръчвах от там и имах проблеми с комуникацията. Споко - ще дойде поръчката Simple Smile

Лъки честито! Много е яко като получиш първото нещо. Поне на мен тогава ми светна какво се случва наистина Wink

Аз не пиша защото при нас няма нищо ново. Разглеждаме хотели за медения месец, но за сега без твърде много успех.

# 545
  • София
Буболеса Грима е страхотен! А кока е подобен на това, което и аз искам - тук явно сме няколко засилили се към подобна коса Simple Smile
Аз ще ходя другата седмица при фризьорката и ще го обсъдим, че моята коса порасна много но не искам да я режа. Ще ви покажа после Simple Smile

Джия - мерси за чашите! Аз съм влюбена в тях - даже се чудех как да ги вкарам в ресторанта, че нашето подписване е друг ден. А за сайта - и аз поръчвах от там и имах проблеми с комуникацията. Споко - ще дойде поръчката Simple Smile

Лъки честито! Много е яко като получиш първото нещо. Поне на мен тогава ми светна какво се случва наистина Wink

Аз не пиша защото при нас няма нищо ново. Разглеждаме хотели за медения месец, но за сега без твърде много успех.

Къде мислите да ходите  Simple Smile

# 546
Ами аз исках да комбинираме екскурзия и почивка, но милото отсече, че миналата година не е ходил на море (започна юни нова работа и нямаше как) и сега отивал да лежи! Joy
Сега гледаме Италия и Турция. За Италия гледаме Сан Ремо и Тоскана. Май все пак ще е Турция - Анталия или Бодрум.

Ти нали пътува с агенция? Коя беше и препоръчваш ли я?

# 547
  • София
Ами аз исках да комбинираме екскурзия и почивка, но милото отсече, че миналата година не е ходил на море (започна юни нова работа и нямаше как) и сега отивал да лежи! Joy
Сега гледаме Италия и Турция. За Италия гледаме Сан Ремо и Тоскана. Май все пак ще е Турция - Анталия или Бодрум.

Ти нали пътува с агенция? Коя беше и препоръчваш ли я?

Да,Сърнела се казва,само че за Турция май нямат почивки,не съм сигурна.Тя е хасковска фирма и няма офис в София,но повече от половината пътуващи бяха от София,много интересно  newsm78 Май по-скоро е насочена към ескурзии в Западна Европа : )

# 548
Буболеса страхотен грим,доколкото успях да го видя.Много красив,нежен,не е силен изобщо.
Кока също е хубав.Но аз принципно не съм фен на кокове за сватби,не знам защо и си искам спусната коса.
Алечка,къде ти е акъла,че букета ще забравиш  Wink  Wink аз пак започнах да не спя,с тия сватби,момински партия,прически,гримове,рокли и всичко по две.
Veti_iteV и ние както изглежда ще ходим в Турция.Това ще ни е общия подарък с кумовете.Ще бъде октомври обаче.След сватбата ще сме в Рим.
И един належащ в момента въпрос-подаръците за гости на всеки по един или на семейство ще давате?

# 549
  • София
Буболеса страхотен грим,доколкото успях да го видя.Много красив,нежен,не е силен изобщо.
Кока също е хубав.Но аз принципно не съм фен на кокове за сватби,не знам защо и си искам спусната коса.
Алечка,къде ти е акъла,че букета ще забравиш  Wink  Wink аз пак започнах да не спя,с тия сватби,момински партия,прически,гримове,рокли и всичко по две.
Veti_iteV и ние както изглежда ще ходим в Турция.Това ще ни е общия подарък с кумовете.Ще бъде октомври обаче.След сватбата ще сме в Рим.
И един належащ в момента въпрос-подаръците за гости на всеки по един или на семейство ще давате?

Ние давахме магнитче на семейство и понеже исках да има по нещо индивидуално за това взехме шоколадчетата с имената Simple Smile

# 550
Към вече омъжените дами - можете ли да споделите какви подаръци получихте? Нещо интересно? Сервизи и чаши имаше ли? Просто от любопитвство да се разсея малко  Flutter

# 551
  • София
Имаше 1 сервиз от чинии и прибори  Simple Smile ; 1 картина,на която сме нарисувани ние,1 карта на европа,като целта и е да се трият със стотинка местата,на които сме били вече  Flutter , 1 часовник много красив и май това е  Laughing всичко друго  в кеш Grinning

# 552
По повод подаръците аз вече си имам един комплект сервиз чинии лично си ги избрах че баба държеше да ми остане за спомен. Та така или иначе имах нужда за новото жилище сама си ги поръчах а те си пристигнаха до нейният адрес и там си седят ☺

# 553
Към вече омъжените дами - можете ли да споделите какви подаръци получихте? Нещо интересно? Сервизи и чаши имаше ли? Просто от любопитвство да се разсея малко  Flutter
Ние нямахми чаши.Имахме подаръци:2нощувки със спа;книгата-ВЯРА,НАДЕЖДА И ЛЮБОВ с прекрасно пожелание.Направо пастръхвам като се сетя...към нея и едня кутийка вътре с памуче от мощите на Св.Николай. и най-най хубавото и ценно нещо за мен поне е една икона на Дева Мария с младенеца.Тя е специално осветена за нас и ни е подарък от един игумен.Направо ахнах като я видях.Много е голяма и хубава и като е погледна някак изпитвам мир и спокойствие.Но още не сме си е взили в къщи.В свекито е.Другите подаръци бяха в пликове.

# 554
Още едно питане - погачите хлебни или козуначени  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт