Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да гарантирам, че пратката ми ще бъде получена от купувача, когато изпращам артикули с проследяващ номер чрез eBay?
Как да отменя търг в eBay и какви са последствията, ако не платя за спечеления артикул?
Какви са новите правила на PayPal и eBay, които влизат в сила от 1 юли 2015 г.?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да гарантирам, че пратката ми ще бъде получена от купувача, когато изпращам артикули с проследяващ номер чрез eBay?
-
Как да отменя търг в eBay и какви са последствията, ако не платя за спечеления артикул?
-
Какви са новите правила на PayPal и eBay, които влизат в сила от 1 юли 2015 г.?
Новите правила на PayPal и eBay, влизащи в сила от 1 юли 2015 г., включват промени в обработката на плащанията и таксите. Например, eBay въвежда такса от 10% върху крайната цена, включително доставка. Освен това PayPal може да изисква автоматично обновяване на плащанията, което може да изисква актуализиране на информацията за кредитната или дебитната карта.
-
В какъв срок трябва да платя спечелен от мен артикул на търг в eBay, за да няма негативни последствия?
-
Как мога да платя, ако продавачът е задал плащане „прехвърляне“ в eBay?