Ebay 95

• 59 481
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Аз пак с моя си проблем,да напомня,че очаквам пратка,която вчера трябваше да е пристигнала. По номера виждам,че още е in transit.Докога ще е така,дали няма проблем... Confused За подарък беше..

Не очаквай да пристигне бързо. Малайзийски пощи се водят за едни от най-бавните. Дори и да пристигне в БГ няма да разбереш по проследяващия номер освен, ако  не отговаря на международните изисквания. Тук www.bgpost.bg/?cid=176 хем можеш да проследиш пратката си, хем да видиш какви номера се проследяват.
Можеш след крайната дата за доставка да отвориш кейс за непристигнала пратка.

# 676
Благодаря ти! Хубаво се надянах като за пръв път значи. Сега не знам къде,какво да проследявам,нито как да отворя кейс в ибей...чудничко. Колко още време трябва да проверявам преди да реагирам?

# 677
  • Пловдив
Благодаря ти! Хубаво се надянах като за пръв път значи. Сега не знам къде,какво да проследявам,нито как да отворя кейс в ибей...чудничко. Колко още време трябва да проверявам преди да реагирам?

Следи си срока за кейс , според очакваната дата на доставка и си прецени кога да го отвориш, не е трудно.

# 678
Отидох на open a request и ме връща на страницата с поръчката ми. а сега накъде?

# 679
Към първата страница на тази тема.

# 680
Към първата страница на тази тема.
Много благодаря за препратката,но там няма нищо,което да ме насочи. Моля ви,помогнете ми,отивам на open a request, отваря ми се само продукта,който съм поръчала. ,Пише it looks like your item is covered, и пак ме препраща на help@contact. Кое не е наред?

# 681
sladurka, тръгни от тук http://resolutioncentre.ebay.co.uk/
Избери една от двете опции и после следвай стъпките.

# 682
sladurka, тръгни от тук http://resolutioncentre.ebay.co.uk/
Избери една от двете опции и после следвай стъпките.
Благодаря ти но проблемът е,че ме праща на продукта и select an item you want help with\ , it looks like your item is covered,направо ще се побъркам,някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?

# 683
Дай един скрийншот да видим.

# 684
Само да си припомня как ставаше.

# 685
  • София

Бутонът на клавиатурата Print Screen или PrtSc -> Paint -> Ctrl+C -> Save image as....
После качваш някъде и постваш линка тук.

# 686
Много благодаря на всички,които се отзоваха да ми помогнат и се извинявам,ако съм досадила.
разбрах къде е проблема-просто от таблета не се отваря всичко,пуснах рикуест от лаптопа. дано има отзвук и разрешен проблем. Отново много,много благодаря,бъдете здрави!

# 687

Бутонът на клавиатурата Print Screen или PrtSc -> Paint -> Ctrl+C -> Save image as....
После качваш някъде и постваш линка тук.

Не  Ctrl+C  а Ctrl+V.
Аз не го знаех това! но го научих благодарение на теб! мерси))

# 688
  • София
Да попитам, някой купувал ли нещо без да има срок за доставка? Не обърнах внимание, в обявата пишеше че пристига за 3-4 дни по пощата от Финландия до европейска държава, което май е за белите държави в ЕС /от Германия последно ми се забави писмовна пратка, повече от 20 дни/.
Чудя се, ако не получа пратката, в какъв срок мога да поискам връщане на парите?

Не  Ctrl+C  а Ctrl+V.
Аз не го знаех това! но го научих благодарение на теб! мерси))

При Пейнт е още по-лесно: Принт скрийн бутон и като се отвори програмата има директен бутон Paste /горе в ляво, непосредствено под менюто/.

Иначе Ctrl+C е командата за копиране, а  Ctrl+V за слагане /paste/ на копираното.

# 689
Ето отговора от продавача"Your country does not scan to keep up with tracking your item is most likley at your local post office waiting for you to pick up please bring yhis tracking number to your local post office. Tracking #:LK001425942US thank you" ,но нали трябва да пристгне на митницата или чрез куриер. И освен това как не може да се проследява ,да не сме в джунгла.
А сега какво да правя ?

Общи условия

Активация на акаунт