Ebay 95

• 59 492
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
   Извинете за малко off-topic въпроса, но кой е най-бюджетният и сигурен начин да изпратя малка пратка до адрес в UK, освен "Български пощи"? "Интерлогистика" ли? Те предлагат ли тракинг информация?

# 661
Сигурно ставам досадна с моите питания,но в ибей спазва ли се крайния срок за доставка? Понеже при мен случая е - estimated delvery Jan 20-feb 01?

# 662
  Извинете за малко off-topic въпроса, но кой е най-бюджетният и сигурен начин да изпратя малка пратка до адрес в UK, освен "Български пощи"? "Интерлогистика" ли? Те предлагат ли тракинг информация?
От това което аз се рових, но не съм пробвала още- като по евтини ми излизат интерлогистика и спиди, като интерлогистика доставят навсякъде в Европа, докато спиди имат някакви ограничения за определин страни.
Мисля трябва да се пита на място, защото в сайта на интерлогистика ми беше трудно да се ориентирам те са качили цените по зони, а самите зони не намерих никъде иначе по мои сметки пратка до адрес до 2кг трябва да е 18лв за първа зона и към 50лв за последните зони. Искрено се надявам да нямат и други такси. но цените ми се сториха доста приемливи на фона на другите куриери.
Моят проблем е че искам да кача в сайта стока която не тежи но е дълга и няма да мога да пусна като малко пакетче в бг пощи и това ще я оскъпи доста.
Ако ти научиш нещо може да споделиш. Peace

# 663
  • Sofia
   Здравей! Simple Smile Понеже бях пуснала питането си и в съседната тема, за превозвачите от UK, там отзивчиво ме ориентираха, че точно "Интерлогистика" превозват малките пакети на най-изгодна тарифа. Коя държава в коя зона се пада можеш да видиш тук. В случая, UK е причислена към зона 3, така че ще ми излезе около 36 лв. с ДДС, доколкото разбирам. Иначе, на сайта си са пояснили, че "за обемни пратки с малко тегло се фактурират т. нар. обемни килограми". Можеш да им пратиш конкретно запитване за артикула, който искаш да изпратиш. Peace

# 664
Да му се не види! Че Интерлогистика работят на цена като Български пощи, а е много по-сигурно и бързо!
Горко плача, че не съм изпратила върнатата стока по тях, а с тъпите пощи  Cry

# 665
имам питане. Какви са сроковете за пускане на диспут от ибей. Преди ги пускаx  през пейпал  чакам 45 дена от плащането и пускам диспут чакам ощи 20 дни и ескалирам. Сега директно ме праща в ибей откривам диспут на 45ден и чакам още 30 преди да ескалирам. Някой би ли ме светналд
За нжвите условия в ибей водене на диспут.

# 666
Срокът е до 30 дни от датата на доставка.
8 дни след отварянето на кейса, ако проблемът не е решен от продавача, може да се ескалира до Ибей и те ще реагират до 2 дни.

# 667
Срокът за диспут в Ebay е 30 дни след последната възможна дата на доставка.
Пример: Ако в обявата пише - "Estimated between Mon. 25 Jan. and Mon. 18 Feb", имаш 30 календарни дни след 18 февруари да повдигнеш case за неполучена стока.

# 668
Благодаря,  но аз го отвориxпо рано диспута от последната дата за доставка от обявеното, сега до 8дни ли да ескалирам от откриването на диспута или мога да изчакам 30 дни да дойде стоката преди да ескалирам., От датато  на откриването на диспута колко дни имам за ескалиране ми е въпроса?

# 669
Здравейте незнам дали е тук мястото но искам да попитаm,закупил съм си стока от ebay, дали сами тракинг номер, по него виждам че пратката ми е пристигнала но пише held in depot,имате ли напредстава какво значи,защо е задържана и от къде трябва да я взема? Номера й е EK305641675GB може да го погледнете чрез Royal Mail.

# 670
Аз я проверих през други сайтове, в единия ми излезе, че е при Интерлогистика, но е объркващо за Варна ли пътува или за София? В другия сайт дава, че е задържана в депо. Най-вероятно в понеделник ще разбереш какво става.
Има ли начин все пак да поставя оценка въпреки изминалия срок преди седмица?

# 671
За София е,аз мислех понеделника да отида във кварталната поща където трябва и да дойде,защото си мисля че там е задържана,но все пак ще изчакам да видим,мерси за информацията..

# 672
  • Sofia
Има ли начин все пак да поставя оценка въпреки изминалия срок преди седмица?

За съжаление, не. И на мен ми се искаше преди време да оставя няколко негативни отзива за един конкретен продавач, но тъй като срокът за това беше изтекъл, ме хвана яд, понеже продавачът определено не постъпи коректно. Peace

# 673
  • Sofia
   Ако направя поръчка от даден продавач, той има ли как да разбере, че съм поръчвала от него и преди? В смисъл, ясно е, че ако си спомня ника и профилната ми снимка, вероятно ще се досети, но изписва ли му се някъде в профила, когато поръчам, че това е n-та на брой моя поръчка от него?

# 674
Аз пак с моя си проблем,да напомня,че очаквам пратка,която вчера трябваше да е пристигнала. По номера виждам,че още е in transit.Докога ще е така,дали няма проблем... Confused За подарък беше..

Общи условия

Активация на акаунт