"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 829
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Това как го разбирате?

# 421
  • Вестерос
Ще наръгат Джон и той ще умре  Thinking

# 422
  • Варна
Не са казали още, но Линда е полудяла заради това, че Д и Д са дали спойлер за книгите.  Laughing

# 423
Елио се е ядосал!
Иска му се да има организирано спойлиране на 10 епизод, но ние не знаем какви гениалности са надробили там. Всички знаят за "FTW". Едва ли е останал някой неспойлиран.

# 424
  • Варна
Спойлирането на 9 епизод нищо чудно да е излязло от самите Д и Д. За да приемем по-лесно шока. Thinking

А ако 10 ще взривява интернет, може и да им направят услуга ако спойлират и него.

# 425
  • Вестерос
Или Хиздар, или Шайрин, по-скоро второто. Тези бяха, които държат форума вестерос нали?

# 426
Някой ако му се занимава да пише: Кои бяха имената на Аря и какво беше на всеки от тях прегрешението, за което тя иска отмъщение?

# 427
  • Варна
Някой ако му се занимава да пише: Кои бяха имената на Аря и какво беше на всеки от тях прегрешението, за което тя иска отмъщение?

Джофри, Хрътката, Амори Лорч, Веселяка, Поливър, Планината, Чизуик, Раф Сладура, Уизи, Дънсън,  Илин Пейн, Мерин Трант,  Церсей.

Болднатите бяха в Харънхъл и се отнасяха лошо с нея. Останалите мисля,, че няма нужда да ти напомням.

# 428
е тия болднатите така изчезват от книгите че просто няма къде да ги намери (май).

# 429
  • Вестерос
Повечето измряха.
СЪщо така Уолдър Фрей и Тивин, но не помня дали в книгата или са в сериала.

# 430
и Пейн мн мн не го споменават никъде. добре мерси Simple Smile

# 431
  • Варна
и Пейн мн мн не го споменават никъде. добре мерси Simple Smile
Веселяка Поливър и Раф тя уби собственоръчно, е, с малко помощ от Хрътката. Уизи и Чизуик поръча на Джакен.
Пейн беше с Джайм последно.

Уолдър Фрей и Тивин в книгите не са в списъка.

От списъка и са живи Илин Пейн, Церсей, Мерин Трант и Дънсън.

# 432
  • Вестерос
Да, мерси, че се чудех.

# 433
На Мелисандра не й трябва да убива Шайриин, за да съживи Джон. Друго има около нея, но какво? Дали е възможно да яхне леден дракон?!
Много съм изостанала, никакви спойлери не знам. Кажете на две на три.

# 434
Мелисандра е хипер жестока к****. Тя иска да съживява джон сноу ли? Тука малко става неясно поне за мен де.

Общи условия

Активация на акаунт