"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Който не е гледал новият епизод да не чете  Laughing

Скрит текст:
Това с Джон беше ясно, че ще се случи, но Кит казва, че няма да се завърне в сезон 7 с Д&Д са говорили и те са му казали, че героят му си остава мъртъв.

Има ли още някой , който да вярва на двамата идиоти?

# 556
Както каза ти те са си идиоти и хич няма да ме учуди, ако е така.

# 557
  • Варна
Както каза ти те са си идиоти и хич няма да ме учуди, ако е така.

Аааа, Бумър го измисли, но съм съгласна.. Laughing

# 558
Което ще е наисина голяма глупост, но може би
Скрит текст:
се е варгнал в Дух. От друга страна не ми се вярва глупаците да са измислили нещо такова.

# 559
Темата за сериала почва да ме дразни. И аз не помня всичко от книгите и имам пропуски, но има някой хора, които направо дразнят с коментари, въпроси и теории (яко tinfoil).
Тук има 10тина човека, които ми е интересно да им чета коментарите и да им следя логиката. В другата тема се изтормозих...
Хексе как не я заболяха пръстите да им преразказва всичко, не знам.
Искам книгата... искам Ариан, искам истински пясъчни змии, искам дорнски мастърплан! Искам още Станис... онзи Станис от книгите, не този измъчен човечец от сериала. Него ако го е убила Бриен направо го е отървала от мъките му, както и нас.
Мелисандра в крайна сметка хвана експресния влак за Вала и стигна там за 2 минути. Явно тя ще е спасителката на Джон в крайна сметка.
А Варис до последно си мислех, че Тирион го вижда в съня си Grinning Кой го пусна в града, ей така, без да го пита кой е и какво търси там?
Ако беше в книгата щеше да е потенциален носител на дезинтерия!
И никакви железнородени цял сезон???
Еххх, мъка, мъка...

# 560
Какво стана в темата за сериала? Аз наистина си мисля, че врабците ще тъгнат на кръстоносен поход срещу Станис, така че очаквам той да победи Болтън и да тръгне на юг.

# 561
  • Варна

В опит да "опетня" повече хора.  Laughing
Не харесвам Станис в книгите, откровено неприятен ми е, но имам някакъв респект към персонажа му и ми е мъчно хората да си мислят, че той е някакъв безмозъчен и безгръбначен идиот.

П.П. И аз очаквам Станис да победи Болтън, може би ще умре по някое време (едва ли от ръката на Бриен). Т.е. единствения спойлер е, че явно няма да седне на Железния трон.

# 562
За Станис и аз мислех, че той ще победи. Ама не вярвам тия двамата ДуДовци да изменят чак и развоя от битката. То съвсем няма да им се вържат нещата накрая с Мартин. Или си викат: "Aбе то така и така всички ще измрат, дай да си ги убием, както на нас ни е удобно пък среден пръст на чичо".
п.п.
Ей отначало като видях, че това "previously on" видео е истинско, бях сигурна, че ще видим Бенджен. Жалко.

# 563
  • Вестерос
Сериала е пълен провал. Mr. Green
 Останах озадачена от смяната на лицата в Браавос, ще трябва да гледам пак сцената.. Дали ще е спойлер или поредните идиотизми..

Нали? Това най ми хареса, както и разходката  Twisted Evil

# 564
  • Вестерос
Темата за сериала почва да ме дразни. И аз не помня всичко от книгите и имам пропуски, но има някой хора, които направо дразнят с коментари, въпроси и теории (яко tinfoil).
Тук има 10тина човека, които ми е интересно да им чета коментарите и да им следя логиката. В другата тема се изтормозих...
Искам книгата... искам Ариан, искам истински пясъчни змии, искам дорнски мастърплан! Искам още Станис... онзи Станис от книгите, не този измъчен човечец от сериала. Него ако го е убила Бриен направо го е отървала от мъките му, както и нас.
Мелисандра в крайна сметка хвана експресния влак за Вала и стигна там за 2 минути. Явно тя ще е спасителката на Джон в крайна сметка.
А Варис до последно си мислех, че Тирион го вижда в съня си Grinning Кой го пусна в града, ей така, без да го пита кой е и какво търси там?
Ако беше в книгата щеше да е потенциален носител на дезинтерия!
И никакви железнородени цял сезон???
Еххх, мъка, мъка...

Много точно казано, ама много!

# 565
Само на мен ли това със смяната на лицата ми се видя много нескопосано направено? Имам предвид, като специален ефект ми изглеждаше недоизкусурено. Иначе, като идея бива.
Сега като се замислих се радвам, че свърши сериалът.
Предстои ни едно хубаво лято без ДиД Simple Smile И дай Боже нова книга скоро!

# 566
  • Вестерос
Някой беше писал в другата тема "като мокри кърпички ги маха"  hahaha много се смях, но пък беше ефектно за мен.

# 567
Да се посмеем малко:

# 568
  • Сидни
хора, успокойте ме, че в книгите to come ,  няма да има нищо общо със сериала. Мн ми е тъпо, наистина харесвам много актьори от там...ех Мартин да си беше режисьор и сценарист...всичко щеше да е супер.
Изпитах голяма тъга последния епизод...не ми даде абсолютно нищо, освен един голям WTF?? Confused

# 569
  • Варна
хора, успокойте ме, че в книгите to come ,  няма да има нищо общо със сериала. Мн ми е тъпо, наистина харесвам много актьори от там...ех Мартин да си беше режисьор и сценарист...всичко щеше да е супер.
Изпитах голяма тъга последния епизод...не ми даде абсолютно нищо, освен един голям WTF?? Confused

Нищо общо няма, спокойно.
Няма да има цветя и рози, но всичко ще си е логично и обосновано. Hug

Общи условия

Активация на акаунт