"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 818
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Приемам.

# 451
Аз също мисля, че ролята на Шарийн е по.голяма от това да я изгори Мелисандра. Това, което Джи предложи за ледения дракон ми допада много:-)

Искам само да кажа, че според мен Мел и Другите са доста различни. Другите са друга раса, а Мел е човек, който или вече е нежив, накакво зомби:-) , или е с променена външност.

# 452
Много ще се радвам, ако Давос някой ден и види сметката на червената вещица. Ще бъде малък празник за изстрадалата ми душа Grinning

# 453
  • Варна
Много ще се радвам, ако Давос някой ден и види сметката на червената вещица. Ще бъде малък празник за изстрадалата ми душа Grinning

Съмнявам се, че тя може да убита.. по нормалния начин. Майстер Крессен опита да я отрови - отровата не й подейства. Освен това тя може да види ако някой и готви нещо.

# 454
Надеждата ми е в следното:
"All men(women) must die". Simple Smile
Все ще има някакъв начин, който още не сме открили.

# 455
Може би само драконов огън може да я изпепели:-)

# 456
  • Варна
Надеждата ми е в следното:
"All men(women) must die". Simple Smile
Все ще има някакъв начин, който още не сме открили.

Има и друг лаф: Това, което е мъртво, не може да умре. Laughing

# 457
Хахах Simple Smile Абе те и белите бродници не са свсем живи ама...
П.П.
Сега като съм в темата за книгите мога ли спокойно да кажа че:
Скрит текст:
Продължавам да мисля, че след като убие Мерин Трант, Аря ще бъде наказана, задето излъга и ще започне да недовижда в другия сезон Simple Smile

# 458
  • Варна
Продължавам да мисля, че след като убие Мерин Трант, Аря ще бъде наказана, задето излъга и ще започне да недовижда в другия сезон Simple Smile

В тази тема може. Mr. Green Но според мен ослепяването ще е още по-голямо разтягане на линията. Другия сезон тя трябва да е поне един епизод сляпа и после да прогледне, а събитията си вървят. По-вероятно ми се струва да я накажат така, както биха я наказали след убийството на Раф. Тя вече не изпълни задачата си да убие хърбавия мъж.
1. Може да я изгонят
2. Може тя да избяга
3. Може да и дадат някоя дрога и тя действително да стане никоя, т.е. да загуби паметта си
4. Може да не я накажат. Mr. Green

# 459

В тази тема може. Mr. Green Но според мен ослепяването ще е още по-голямо разтягане на линията. Другия сезон тя трябва да е поне един епизод сляпа и после да прогледне, а събитията си вървят. По-вероятно ми се струва да я накажат така, както биха я наказали след убийството на Раф. Тя вече не изпълни задачата си да убие хърбавия мъж.
1. Може да я изгонят
2. Може тя да избяга
3. Може да и дадат някоя дрога и тя действително да стане никоя, т.е. да загуби паметта си
Аууу опция номер 3 е много кофти. Не ми се иска да си забрави списъка.
А как са я наказали за убийството на Раф, че не помня? Помня как я наказаха след убийството на онзи черен брат на Сам в бардака (не му помня името).

# 460
Не мисля, че биха й дали дрога да си губи паметта. Целта е да пребори себе си, а не действително да забравя коя е.

Хексе-'заинтригува ме и снощи се поразтърсих. Защо смятаме, че Вала ще падне при 1000 ЛК. Не намирам инфо. Защо сме го приели за факт това също нямам спомен. Знае се, че Вала може да падне ако се надуе Рогът на Зимата и Игрит казва на Джон, Вала е направен от кръв, което тъкмо сега ми прави впечатление. Също и магии и заклинания.

За какво й е на Мелисандра да убива Шайриин точно в този момент от развитието на историята? Ще прави заклинание да убива някой крал или да излюпва дракон?

# 461
  • Варна
За какво й е на Мелисандра да убива Шайриин точно в този момент от развитието на историята? Ще прави заклинание да убива някой крал или да излюпва дракон?

Сигурно ще разберем в 10 епизод. ако не се излюпи дракон, ще се разсърдя, Crossing Arms Laughing

Аууу опция номер 3 е много кофти. Не ми се иска да си забрави списъка.
А как са я наказали за убийството на Раф, че не помня? Помня как я наказаха след убийството на онзи черен брат на Сам в бардака (не му помня името).
Не са я наказали още, убийството е в спойлерната глава от Ветровете на зимата.

В сериала може все пак да я ослепят ако това ще провокира варгването в Нимерия. Следващия сезон сигурно ще застъпят тази част. Ще имаме Бран, вероятно Джон ще се варгне в Дух и може би Аря в Нимерия.

# 462
  • Вестерос

1. Може да я изгонят
2. Може тя да избяга

Аз залагам да я изгонят.

# 463
Ария я наказаха за Дареон, в сериала Мерин Трант ще и свърши същата работа. В книгата обаче Раф беше повторно убийство за собствени цели, и ще видим какви ще са последствията.

Мелисандра е странна птица. Сякаш е огнен демон в тяло на бивш човек. Храни се с енергията на мъжете като сукубус някакъв. Мелони все още има някакви спомени, но дали две съзнания не са в едно тяло....

Дотраките мразят сенкоукротители и не ги търпят живи. Явно знаят защо. Мел е доста по-различна от Мири Маз Дур, но и двете работят със сенки. На Мири не и трябваше секс, а живот на кон за да върне Дрого.
Къде е Шайрийн в цялата тази работа....

# 464
  • Варна
Тая работа с излюпването на дракон нещо не ми се връзва - първо ще е като попова лъжичка, хайде, като игуана, и то години наред. После - трабвя да му се търси ездач. А за ледения съвсем не ми се връзва - Мел е фен на огъня, не на леда.
 Mr. Green Хрумна ми, че Мел може  и да е пратена при Станис да му подлива вода - досега друго не е правила. Мятането на пиявици в огъня не го броя - и Джофрито и Роб умряха в следствие на интриги, а не на магия. Само Ренли умря от сянка и то к'во - направи Станис родоубиец... тъпанарката му с тъпанарка.

Общи условия

Активация на акаунт