"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Ами може наистина за съживяването на Джон да си замине Шайрийн. Малко вероятно... Селайз не му е голяма фенка на Джон, че да жертва дъщеря си. Трябва да е за по-голяма кауза. Освен ако Мел не убеди Селайз, че Джон е най-голямата кауза (за целта сигурно Станис трябва да е мъртъв?).
П.П.
Не са я наказали още, убийството е в спойлерната глава от Ветровете на зимата.

Сега разбрах за кой Раф става дума. Wink

# 466
Наистина е като демон.Не се храни,не спи,няма нормални човешки чувства.
Имаше един момент,в който се беше уплашила за собственото си оцеляване - мисля при магията й с Манс,тогава огънят й дошъл в повече и се поопарила   Twisted Evil
Ако някой й изтръгне рубинът от врата,какво ли би станало?  Mr. Green
Струва ми се,че меч на Друг би й видял сметката.Джон да става вече Крал на нощта и да отърве света от особата й.  hahaha
Спомням си,че Давос успя да я заблуди,за да не успее тя да види намеренията му в пламъците - когато планираше отплаването на Едрик Буря.
Но преди някой да й свети маслото си мисля,че тя ще има ключова роля в пробуждането на Ледения дракон или събуждане на друга голяма древна магия.Ще запали някого,вероятно Шайрийн.И Джон бързичко я прецени и изпрати на безопасно разстояние майстер Емон и бебето на Манс.Тя обаче много му се мазни и умилква.  newsm78

# 467

И Джон бързичко я прецени и изпрати на безопасно разстояние майстер Емон и бебето на Манс.Тя обаче много му се мазни и умилква.  newsm78
Поне в книгите не му е показала "прелестите" си Simple Smile

# 468
А мога ли да помоля някой който е чел спойлерната глава с Теон (чух че имало такава ), да ми каже стана ли нещо значително там ? Аз не я прочетох и вече не мога да я открия.
Или ако някой може да ми даде едно линкче да си я прочета. Ще ви бъда благодарна Wink

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 16:25 от Turanga Leela

# 469

И Джон бързичко я прецени и изпрати на безопасно разстояние майстер Емон и бебето на Манс.Тя обаче много му се мазни и умилква.  newsm78
Поне в книгите не му е показала "прелестите" си Simple Smile
Което ме подсети за легендата за Краля на нощта и оная красива ледена жена.Ама Джонката е много праволинеен,нали е кръв на Едард  Grinning .Добре,че Игрид беше по-настоятелна...  hahaha

П.П. Всички спойлерни глави са  в началото на темата.И пак - много,много благодарности   bouquet

# 470

П.П. Всички спойлерни глави са  в началото на темата.И пак - много,много благодарности   bouquet
Супер! Благодаря и аз.

Четох теория, че Бриен ще приеме ролята на Морс Ъмбър при спасението на Санса и Теон.
След като прочетох главата с Теон, направо си е 100% сигурно Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 16:59 от Turanga Leela

# 471
Добре ще е Бриен най-накрая да направи нещо в този сезон  Mr. Green Mr. Green

# 472
  • Варна
Четох теория, че Бриен ще приеме ролята на Морс Ъмбър при спасението на Санса и Теон.
След като прочетох главата с Теон, направо си е 100% сигурно Simple Smile

Дано тогава Санса не остане без нос.. ooooh!

# 473
Добре ще е Бриен най-накрая да направи нещо в този сезон  Mr. Green Mr. Green
Защо, да гледа през прозореца го владее най-добре Joy

# 474
  • Варна
Относно Ледения дракон.. може би той ще се събуди, а не излюпи.. Направо голям.

# 475
Интересно ако съществува леден дракон, кой ще го язди?
Тъй като нямаме анкета, може да направиш с този въпрос... Възможни отговори - Джон, Шайрий, К на Н, Бран (вартнат), някой друг

# 476
  • Варна
Тъй като нямаме анкета, може да направиш с този въпрос... Възможни отговори - Джон, Шайрий, К на Н, Бран (вартнат), някой друг

Laughing Може би първо трябва да изчакаме дали ще има такъв.

# 477

Laughing Може би първо трябва да изчакаме дали ще има такъв.

Mr. Green Mr. Green Може първата анкета да е: Ще има ли леден дракон?  Joy Joy

# 478
  • Варна
Готово. Mr. Green

# 479
На мен ми харесва идеята да има леден дракон който да излезе от Вала след като надуят рога.
Но мисля че ни е много рано за него.
A girl is not ready yet. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт