"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Питали са го и за конкретната сцена с изгарянето. Отказал е естествено да коментира и намеква, че не е написана още.

Дали се е обадил на Д&Д след като е видял inside episode 9 и не им е теглил една, а? Simple Smile Да ги нареди защо пускат такива спойлери от типа "When Martin told us about it..."

# 496
  • Вестерос
По-добре не бих могла да го напиша. Ако на някой му се чете или още има неразбрали, ето ясно обяснение относно сцената с Шайрийн и защо има недоволство. http://gotgifsandmusings.tumblr.com/post/121016611972/no-this-wo … ppen-in-the-books

Постни го в темата за сериала.

# 497
Запис, и да гласувам. Дано сериала да не повлияе на Мартин, и да тръгне да променя нещо по книгите, че има да чакаме още 5 години.

# 498
За Ветровете едва ли ще чакаме още дълго, но за седмата книга не ми се мисли колко годинки ще минат  Confused Cry

# 499
Не вярвам да променя нещо. Той отдавна знае накъде отиват нещата. Пък и надявам се, че знае че неговата история е по-добрата Simple Smile
Даже и за тази глава с Шайрийн не вярвам, че не е написана. По-скоро не е издадена или не е довършена Wink  

# 500
Няма значение, Мартин индиректно изкара Бениоф лъжец. Това ми е достатъчно. Мисля, че и останалите схаванаха какво всъщност каза.

# 501
Така, тъкмо гледах 9-ти епизод та вече съм наясно за какво говорите Simple Smile. Нека някой фен на Станис да направи сравнение на този в поредицата и този в сериала. Ако ви се занимава де. Или следващата тема може да е за него, въпреки че не веднъж сме го обсъждали.
И само да добавя, че мноооого са съкратили бюджета от към анимация и ефекти. Много зле и също така много тромави бойни сцени. Разочарована съм. Но поне имаше нещо общо между истинската история и последния епизод- Дрогон се появи и Денерис го яхна Simple Smile. Друго общо имаше ли?

# 502
# 503
Няма значение, Мартин индиректно изкара Бениоф лъжец. Това ми е достатъчно. Мисля, че и останалите схаванаха какво всъщност каза.

Който схванал схванал  Peace

# 504
Аз мисля, че няма да има никакъв леден дракон. Сега да попитам нещо, което вероятно вече сте обсъждали, но съм на четвъртата книга, а любопитството ме изяжда. /не ми се смейте много, но не съм добра с теориите Grinning /  Кой мислите, че е "валонкарът", който ще убие Церсей? Първият път като прочетох поредицата естествено си мислех, че е Тирион, но после подозренията ми се прехвърлиха върху Джайм. Сега вече при препрочитането на поредицата не съм толкова сигурна, че валонкарът ще е някой от братята  на Церсей. "Валонкар" се използва за "по-малък брат", но не може ли същата дума да означава и "по-малка сестра"? Ако е така то тогава може би Аря ще е тази, която ще убие Церсей, но пак нещо не ми се връзва. Сутринта се порових в нета и видях, че има теория и за Томен, която ми допадна доста.

# 505
  • Варна
Доста са заподозрените, даже правихме анкета по въпроса в някоя от предишните теми. Май най-много гласове спечели Тирион. Laughing
Така или иначе не става ясно, а и най вероятно няма да стане скоро ясно, защото Церсей би трябвало да доживее и до последната книга.

# 506
Доста са заподозрените, даже правихме анкета по въпроса в някоя от предишните теми. Май най-много гласове спечели Тирион. Laughing
Така или иначе не става ясно, а и най вероятно няма да стане скоро ясно, защото Церсей би трябвало да доживее и до последната книга.
Може Аря да вземе лицето на по-малкия брат и така да си замине Церсей Wink Не знам при безликите има ли вариант жена да го играе мъж.

# 507
  • Вестерос
Някакъв коментар за спойлера, че розовото писмо е от Рамзи  Laughing

# 508
  • Варна
Някакъв коментар за спойлера, че розовото писмо е от Рамзи  Laughing

Къде е този спойлер?

# 509
Може Аря да вземе лицето на по-малкия брат и така да си замине Церсей Wink Не знам при безликите има ли вариант жена да го играе мъж.

Не ми се вярва, нали сменят само лицата си. Тялото няма как да сменят, а и Аря няма вечно да е малко момиче, което може да мине за момче.

Общи условия

Активация на акаунт