"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Който и да убие Церсей, трябва да е много неочаквано и голямо. Все пак тя ни тормози вече толкова време. Възмездието според мен трябва да е подобаващо на деянията и.

# 511
  • Вестерос
Някакъв коментар за спойлера, че розовото писмо е от Рамзи  Laughing

Къде е този спойлер?

Някой го каза в темата за сериала

# 512
Писмото не е от Рамзи. Който го е писал в другата тема, не е внимавал. Това се знае.

# 513
Аз четох някъде за това писмо, че е от Станис, Аша или Манс.

# 514
За Розовото писмо залагам на Станис или на Манс.
В сериала най-логично звучи Джон да се чуди как да постъпи по отношение на писмото,което Давос му е донесъл.

# 515
         Zdraveite na vsichki.Iskah da vmetna neshto ,koeto namerih otnostno vyprosa che Vransko oko vsyshtnost e Daario.Preprochetah edno mqsto ,kyde se kazva che you e nai golemiq sin na Kvelon Greyjoy,t.e nqma kak da e po mlad of Beylon,,,a vyv filma me izobrazqvat taka neshtata

# 516
Ще те затрудни ли да ни споделиш това място, защото не сме попадали на него, а не е като да не сме коментирали

# 517
Понеже в другата тема стана дума за Куайте, май тук е по-уместно да си задам въпроса.
Обсъжда ли ви се нейния съвет към Дани и какво от предсказанията и вече се е сбъднало?  Поствам и цитат:
— Къде ме съветваш да отида? — попита тя.
— За да стигнеш севера, трябва да тръгнеш на юг. За да стигнеш на запад, трябва да поемеш на изток. За да тръгнеш напред, трябва да се върнеш, а за да пипнеш светлината, трябва да преминеш под сянката.
„Асшаи — помисли Дани. — Тя ме кара да замина за Асшаи.“
— Ще ми даде ли Асшаи армия? — настоя тя. — Ще се намери ли за мен злато в Асшаи? Ще има ли там кораби за мен? Какво толкова има в Асшаи, дето не мога да го намеря в Карт?
— Истина — каза жената с маската. И след като се поклони, се скри в тълпата.

# 518
         Zdraveite na vsichki.Iskah da vmetna neshto ,koeto namerih otnostno vyprosa che Vransko oko vsyshtnost e Daario.Preprochetah edno mqsto ,kyde se kazva che you e nai golemiq sin na Kvelon Greyjoy,t.e nqma kak da e po mlad of Beylon,,,a vyv filma me izobrazqvat taka neshtata

Юрон не е по-голям от Бейлон, с този си характер не би допуснал по-малкия си брат да го измести.
Това, че Юрон=Даарио е само теория, най-големия и проблем е часовата линия- не пасва в началото. Освен това е обявен кастинг за 6 сезон и търсят някой подобен на Юрон.

Къде го чете това?Да не би да е печатна грешка?

Куайте ми е много съмнителна. Съветите които даде на Дани само подклаждат параноя, без да и кажат нищо съществено. Не знаем нито коя е, нито какви са мотивите и.

# 519
Понеже в другата тема стана дума за Куайте, май тук е по-уместно да си задам въпроса.
Обсъжда ли ви се нейния съвет към Дани и какво от предсказанията и вече се е сбъднало?  Поствам и цитат:
— Къде ме съветваш да отида? — попита тя.
— За да стигнеш севера, трябва да тръгнеш на юг. За да стигнеш на запад, трябва да поемеш на изток. За да тръгнеш напред, трябва да се върнеш, а за да пипнеш светлината, трябва да преминеш под сянката.
„Асшаи — помисли Дани. — Тя ме кара да замина за Асшаи.“
— Ще ми даде ли Асшаи армия? — настоя тя. — Ще се намери ли за мен злато в Асшаи? Ще има ли там кораби за мен? Какво толкова има в Асшаи, дето не мога да го намеря в Карт?
— Истина — каза жената с маската. И след като се поклони, се скри в тълпата.

Ащапор,Юнкай и Мирийн са в южната част на Есос.Общо взето пребиваването там донесе на Денерис пехота и по всичко личи - и флот.Дотраките са на изток - очакваме халазарът,на който се натъкна,да й се подчини и да има и конница.
Ще ходи ли в Асшаи - не се знае.Възможно е червеният жрец,който пътува с Виктарион, да изпълни по някакъв начин предсказанието за светлината и сянката.И цялата тази работа да има нещо общо  с управлението на драконите. Thinking

# 520
  • Варна
Харесах си тази рисунка на братята Клегейн. Това е , което най-много се доближава до представите ми:
Скрит текст:

# 521

Юрон не е по-голям от Бейлон, с този си характер не би допуснал по-малкия си брат да го измести.
Това, че Юрон=Даарио е само теория, най-големия и проблем е часовата линия- не пасва в началото. Освен това е обявен кастинг за 6 сезон и търсят някой подобен на Юрон.

Къде го чете това?Да не би да е печатна грешка?

Куайте ми е много съмнителна. Съветите които даде на Дани само подклаждат параноя, без да и кажат нищо съществено. Не знаем нито коя е, нито какви са мотивите и.

Izvinqvam se posle vidqh che vsyshtnost pishe "Az sym nai - golemiq JIV sin na Kvelon" , moq greshka .
A ima i edna druga situaciya koyato mi napravi vpechatlenie,kogato Djon se gledashe s beliya brodnik-BB syakash mu kazvashe "chakame te " ili "tova shte e tvoyata armiya" neshto takova mi se sori , kogato go gledashe i si beshe vdignal rycete ..

# 522
  • Вестерос
Аз моля да пишеш на кирилица, че ми е трудно да те чета  Peace

# 523
Аз моля да пишеш на кирилица, че ми е трудно да те чета  Peace

Sorry,no slujebniyat mi lap - top zabiva ,kogato mu smenq ezika

# 524
  • Buffyworld
И аз мисля, че Белият Бродник не беше враждебно настроен към Джон, защото иначе какво би го възпряло да заповяда на зомбитата да ги нападнат във водата и да им обърнат лодките ? Джон и хората му дори не бяха още се отдалечили много  от брега .  Защо не-хората не ги нападнаха ?

Общи условия

Активация на акаунт