Filorga - красива всеки ден! - тема 5

• 127 115
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
някъде дали все още предлагат сета от две мицеларни води за около 50 лв.?

# 706
Denis,  благодаря ти много! И аз си мислех за околоочния Simple Smile
За тестери аз в БГ съм си взимала от апетака в Мола на Цариградско

# 707
Denis,  благодаря ти много! И аз си мислех за околоочния Simple Smile
За тестери аз в БГ съм си взимала от апетака в Мола на Цариградско

Оо супер, мерси Simple Smile

# 708
Бубанка, не съм ги засичала скоро.

Тестери съм получавала от аптеки Ремедиум и Арлен.

# 709
Denis моля за съвет,аз съм във Франция и от седмица обикалям аптеките за filorga uv defense 50+,но навсядъде ми казват че е изчерпан,а при цена 19 евро,не ми се дава +10евро за доставка да го поръчам от някой сайт.Въпроса ми е да ми предложиш някой идентичен,с висока защита,на 40г съм със смесена кожа,но да е и anti age.Благодаря предварително.

# 710
  • София
някъде дали все още предлагат сета от две мицеларни води за около 50 лв.?

Намери ли? Rolling Eyes

Дами, meso маската можеше ли да се ползва през лятото? Предполагам, че не би трябвало да е проблем, но моята свъши преди няколко месеца и мисля да я подновя заедно със скраб маската и да редувам. Втората много ми хареса също. За жалост изтървах таз месечния код във фармашопа. ooooh!

# 711
обиколих един куп аптеки, в които продават марката, но ми казват все едно и също - сетът е изчерпан и не се знае дали ще го пуснат отново  Confused

# 712
  • София
Не са налични и във френския сайт Peace

# 713
Привет на всички!

Да попитам отзиви за серията Absolute day & night.
Денис, спомням си, че си го ползвала - би ли ми драснала свои отзиви, че определено ми е на прицел.
А и други мнения очаквам от ползвалите го.

# 714
Аз съм използвала само нощния Absolute и много ми допадна! С нормална кожа съм ... той ми харесва най-много от всички нощни кремове на марката  Peace

# 715
Здравейте, следя темата, но не съм попадала на мнения за Pigment Perfect.
Боря едно малко пигментно петно и се чудя дали Филорга е добър избор.
Ще съм много благодарна, ако споделите опита си с този продукт.
 bouquet

# 716
Моля някой да ми опише и сравни консистенцията на кремовете Filorga Optim-Eyes и на Filorga Time Filler Eyes... Praynig Кой препоръчвате от двата (въпрос към тези, които са ползвали и двата крема)? Мисля да си поръчам един от двата крема без проба от тестери и ми е интересно каква им е консистенцията (лека бяла и нежна или по-гъста и като мас)...  newsm78 Rolling Eyes

# 717
Взех си ампулите recover C - никакъв ефект нямат при мен. Нито блясък, нито повлияват фини бръчици, да не говорим, че ми изсушиха кожата. За първи път ползвам продукт от подобен тип, който да няма абсолютно никакъв ефект.  Tired

# 718
Моля някой да ми опише и сравни консистенцията на кремовете Filorga Optim-Eyes и на Filorga Time Filler Eyes... Praynig Кой препоръчвате от двата (въпрос към тези, които са ползвали и двата крема)? Мисля да си поръчам един от двата крема без проба от тестери и ми е интересно каква им е консистенцията (лека бяла и нежна или по-гъста и като мас)...  newsm78 Rolling Eyes

Лека бяла нежна и на 2 та
ефект нулев и от 2 та!

Не ги препоръчвам
Изобщо ми се струва доста попрехвалена серията
близо 2 години ги ползвах всички видове /мезо маска,серуми, черни кремове, изо, тайм и т.н  нито по добре нито по зле ми е ефекта просто Крем

# 719
  • София
Взех си ампулите recover C - никакъв ефект нямат при мен. Нито блясък, нито повлияват фини бръчици, да не говорим, че ми изсушиха кожата. За първи път ползвам продукт от подобен тип, който да няма абсолютно никакъв ефект.  Tired
И аз ги свърших преди няколко дни. бях си ги оставила като тежка артилерия за след раждането. Преди съм ползвала аналогичен продукт на Фито и бях очарована. Тези на Филорга са ми на кантар. Като цяло обаче само маската им  харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт