Filorga - красива всеки ден! - тема 5

• 127 115
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
На мен много ми допадна Hydra Hyal, пъпки нямаше, но ми е недостатъчен за самостоятелно ползване - без крем не ми стига:) Като нов продукт, не трябва ли да има тестери? В аптеките в моловете винаги има, както и в Ремедиум на Витошка по Южния парк Simple Smile

Сега приключвам Изо Структура и кожата ми е най-добрата си форма, буквално като след пиршество Simple Smile

# 676
Петя, мерси за предложението, ще го погледна непременно. Но май към Перфект+ се насочвам.

Алена, аз имам мостричка, но тя ще ми стигне за 3-4 пъти примерно, засега 2 пъти съм си сложила (не бях прочела съставките, не очаквах да има подобен ув филтър в серум!) и общо взето утре очаквам включване с пъпките.

# 677
  • в 1001-та нощ
Дано пък няма Simple Smile Ще очаквам да споделиш  Hug

# 678
  • Бургас/Пз
Сега приключвам Изо Структура и кожата ми е най-добрата си форма, буквално като след пиршество Simple Smile

И аз съм от изключително доволните от Изото. Обаче сега съм в дилема за лятото, защото съм сигурна , че ще ми дойде една идея по-тежък от това , което бих искал. Аленка, ти лятото какво ползваш ?

# 679
  • Бургас
denis, благодаря ти!

А кислородната маска пилинг маска ли е, или не е? Чудя се, още не съм отворила кутията.

# 680
  • в 1001-та нощ
...
И аз съм от изключително доволните от Изото. Обаче сега съм в дилема за лятото, защото съм сигурна , че ще ми дойде една идея по-тежък от това , което бих искал. Аленка, ти лятото какво ползваш ?

Всеки път различно, зависи какво съм взела и имам. От Филорга - Хидра Филър Simple Smile Но не ползвам само Филорга Simple Smile

# 681
Дано пък няма Simple Smile Ще очаквам да споделиш  Hug
Появиха се.  Cry То беше ясно. Общо взето всички химични филтри ми влияят зле - този и Октокрилен най-вече.
Поръчах Perfect+ дано се разберем с него.

# 682
  • Бургас
Епона, би ли споделила после впечатления от Perfect+? Имам мостричка, но още не съм го пробвала.
Аз си взех Хидра Филър, в крайна сметка, но за лятото се опасявам, че може да не е подходящ.

# 683
  • София
Извинете за може би странният въпрос,но нощният крем sleep and peel как въобще действа?Това peel ми е странно??!!Докато спим прави пилинг ли?Аз имам пилинг маската на Филорга и с този peel ще ми дойде сигурно много..??Има ли и други нощни кремове на Филорга?

# 684
  • София
Извинете за може би странният въпрос,но нощният крем sleep and peel как въобще действа?Това peel ми е странно??!!Докато спим прави пилинг ли?Аз имам пилинг маската на Филорга и с този peel ще ми дойде сигурно много..??Има ли и други нощни кремове на Филорга?
Да, Sleep & Peel прави фин, лек пилинг, докато спиш ... и по този начин, заличава малките несъвършенства и фините бръчки, почиства кожата, стимулира обновяването и...  и т.н. Може да се ползва всеки ден, докато пилинг-маската е по-агресивна и се ползва през определен период от време.
Аз я ползвам не повече от 2 пъти в годината.
Ако ползваш двата продукта едновременно, няма да има физиологично време кожата да се възстанови нормално / и правилно/.
Нощни кремове:
- Тime Filler може да се ползва
- Iso Structure -  също
- Nutri Filler
- Sleep Recover
- Skin Absolute Nuit

# 685

Много съм доволна и от серума Perfect+. Нанасям го само сутрин след тоник и преди слънцезащита. Страхотна основа за грим, не съм пъпчасала все още. Тенът се изравнява леко, порите са малко по-малко видими. Надявам се след време и дългосрочен ефект да забележа.

# 686
  • София
Благодаря за отговора bouquet

# 687
  • София

Много съм доволна и от серума Perfect+. Нанасям го само сутрин след тоник и преди слънцезащита. Страхотна основа за грим, не съм пъпчасала все още. Тенът се изравнява леко, порите са малко по-малко видими. Надявам се след време и дългосрочен ефект да забележа.

Супер, на мен ми е по-същия начин. Струва ми се идеален за идващото топло време. Simple Smile

# 688
  • София
Аз имам въпрос за Optim eyes, как да разбера дали е свършил, или помпичката се е прецакала Crazy

# 689
Здравейте,
искам да попитам дали някой е ползвал серума Тайм зиро. Искам да го купя за сестра ми. Тя е на 42-с много суха кожа и има бръчки.

Мерси много

Общи условия

Активация на акаунт