Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 048
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • постоянно
Няма да се предаваме Маме,  сега почивай.  Една седмица бързо ще мине - дай боже добри резултати. Xxxx 😍 😍 😍

# 556
Стиснати палци и от мен за добри резултати! Praynig

# 557
"Защото се смилих за тях.
Те ще бъдат като че не бях ги отхвърлил,
Защото Аз съм Господ техен Бог,
И ще ги послушам." (Захария 10:6)
Благодаря ти, Господи, че се смили над мен и ми показа благост!
Благодаря и на вас, приятели верни!!!!!!
За помощта, за подкрепата, за окуражителните думи, за молитвите, за топлината и човечността, които ми дадохте! Благодаря на всички, които не ме изоставиха! Благодаря, че споделихте с мен тази така тежка, трудна и наситена с толкова много вълнения, емоции, приливи и отливи година!!!!!!! Не само за мен, но и цялото ми семейство! Чувствам се емоционално и физически изцедена!
Борбата явно продължава.....
Трябва да се види какво имам в левия яйчник. Има вероятност да е киста, тъй като причината за да не мога да забременея бяха точно поликистозните ми яйчници. Има вероятност и да е нещо сериозно! Ще търся мнения по въпроса. Но аз съм на път да се реша да премахна въобще този орган - отчела съм се пред партия, родина и мъж! Това е лошата новина!
Добрата новина е, че цялото тяло ми е чисто, вкл. и лимфите. Няма тумори, няма разсейки. Няма да имам и поддържаща терапия. Ще ходя на контролни прегледи през 3 месеца.
Не знам дали е ден за празнуване, но по всяка вероятност тази вечер ще хапна един бонбон! Въпреки всичко има нещо положително в резултатите от PET скенера! А преди 24г. на днешния ден се запознахме с Лъчо......
Скрит текст:

# 558
  • Варна
Знаех си ,че ще посрещнете празниците щастливи! Simple Smile  Мамич, само такива резултати през 3 месеца да виждаш! От сърце ти го желая!  Hug

# 559
  • Телиш/Плевен
Маме, много се радвам за добрата новина! Hug
За лошата - е, ти сама казваш, че си готова и на крайна мярка, но ти пожелавам да не се стига дотам.
Желая ти весели празници, радвай се на живота и семейството си, след тези напрегнати месеци! Hug

# 560
Поздравления за добрия резултат и дано всички следващи са все така
И все пак един, според мен, интересен линк по темата
http://www.diagnosisdiet.com/what-causes-cancer/

# 561
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Маме, разплака ме направо, така се радвам за теб Hug Hug Hug От миналия понеделник надничам в темата с надежда да се похвалиш с добра новина Hug.

# 562
  • Sunshine state
Каква хубава новина! Спокойни празници ще имате! Hug

# 563
  • Пловдив
Благодаря ,че писа !!!Сигурна съм че много хора те мислим и приемаме  борбата ти като сблъсък  на доброто  срещу злото !Радвам се ,че има положителни новини.Желая ти късмет и сила да продължиш Hug
Топли и светли празници!!!

# 564
  • В полите на Пирин планина
Браво  Hug Много се радвам на добрите резултати  bouquet

# 565
  • Бургас
И аз много се радвам за добрите резултати.
Весели празници със семейството! Hug

# 566
  • sofia
Радвам се за вас, Маме!!!  Hug

# 567
  • Варна
Ей на това му се вика хубав подарък за празниците  Simple Smile
Мама Цоцоланка браво на теб,ти си боец ! Пожелавам ти за напред само положителни емоции.
Весели празници  bouquet

# 568
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Маме ... много  Hug Hug Hug

Светли и благословенни празници  Wink

# 569
Добрата новина е, че цялото тяло ми е чисто, вкл. и лимфите. Няма тумори, няма разсейки. Няма да имам и поддържаща терапия. Ще ходя на контролни прегледи през 3 месеца.
Не знам дали е ден за празнуване, но по всяка вероятност тази вечер ще хапна един бонбон!

Страхотно! Точно за празниците  Hug
Браво, сега вече наистина можете да започнете с веселбата... Все така хубави резултати ти пожелавам и на контролните прегледи. Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт