Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 834
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Междувременно се свързах с medpex, за съжаление доставят само до Германия, но ще намерим връзка там, ако ползваме този вариант за лекраствата.

А какъв е проблемът, нали всички ползваме превозвачи от Германия и поръчваме на техния адрес?

# 256
А какъв е проблемът, нали всички ползваме превозвачи от Германия и поръчваме на техния адрес?

Не знаех, това е чудесно.

# 257
  • СОФИЯ
Според мен първо Мама Цоцоланка трябва да уточни дали 700 мг. са необходими за една процедура или това е за целия курс. Да знаем какво количество е необходимо сега, за края на юни месец.
[/Редактирамcolor] Този препарат има ли заместител и какъв?

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 19:07 от мама САННЯ

# 258
Според мен първо Мама Цоцоланка трябва да уточни дали 700 мг. са необходими за една процедура или това е за целия курс. Да знаем какво количество е необходимо сега, за края на юни месец.
[/Редактирамcolor] Този препарат има ли заместител и какъв?

За заместител - нямам идея.
А иначе - 700мг. за една химиотерапия.
Като наближи ще знам повече дали го има в аптеката лекарството....

Момичета, благодаря ви много за съпричастността!!!! Правите живота ми по-лек! Heart Eyes
Желая ви хубави и спокойни почивни дни!!!!! Бъдете здрави!

# 259
  • СОФИЯ
За заместител - нямам идея.
А иначе - 700мг. за една химиотерапия.
Като наближи ще знам повече дали го има в аптеката лекарството....
Няма го в България. Нямам идея каква е причината, но няма да се внася и през следващите месеци.
Да не стане късно за всякакви уточнения.

# 260
  • Mediterraneo
Няма го в България. Нямам идея каква е причината, но няма да се внася и през следващите месеци.
Да не стане късно за всякакви уточнения.

Не изключвам факта болниците/ диспансерите предварително да са заявили и да разполагат с препарата. Това, че го няма налично като количество в момента при вносителя, не трябва да означава, че го няма като наличност по складовете/ аптеките към болниците/ диспансерите.

# 261
Да побутна темата Peace Събираме пари и за Вили:) Завиждам ти Цоци, за умното и трудолюбиво дете... Ще помогна съвсем скоро. Ще са най-приятно "изхарчените" пари!

# 262
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега видях темата и се разтреперах. Маме, силни, силни прегръдки от мен и кураж! Ще се помоля за теб и съм сигурна, че прекрасен човек като теб ще се справи с всяко препятствие. Отивам да видяв и банковите номера, още съм в България за няколко дни и мога да преведа.

# 263
  • в рока
 Бързо оздравяване! Ще помогна с каквото мога!

# 264
И аз виждам чак сега темата, ще помогна съвсем скоро.
Маме, желая ти само силна воля, здравето ще дойде с нея.
Свекърва ми е преборила Ходжкинов лимфон с много воля и вече над 20 години е жива и здрава. Вярвам, че и при теб ще е така!

# 265
  • Варна
Поздрави и пожелания за здраве и радост и от мен!

Ще следя и аз с какво мога да помогна!

Браво на Вили, прекрасно и умно дете, гордост за мам и татко! Simple Smile

# 266
Здравейте, момичета и момчета!!! Не съм писала скоро, очаквах със свито сърце този понеделник....

"Подаръкът" за тази седмица ми е осигурен......Няма Мабтера!!!! Току-що звънях до болничната аптека и....в началото на юли ще го има. Обадих се на дамата, която записва химиотерапиите - тя ме посъветва, че не е добре да отлагам химиотерапията толкова дълго - до новия месец. И когато има Мабтера - да ходя само да ми влеят нея......
Утре ще идем до болницата и да видим какво ще ми кажат......Ще има ли химия без Мабтера, как ще се процедира.....Лошото е, че това е обичайна практика в Национален център!!!!!! Не е единичен, изолиран случай........

Крепи ме само това, че довечера ще бъде връчването на дипломите на випуска на Вили. Днес ще внесем и вноската от 350 долара, която искат като капаро в АУБ........Роднини обещаха уж да ни помогнат с част от парите за таксата, ще подам и молба до Общината - да подпомогнат Вили като отличник и дете от многодетно семейство.....И да видим........

# 267
Маме, кога трябва да започне вливането?

# 268
Маме, кога трябва да започне вливането?

Една дама се ангажира да провери във фармацевична компания дали го има. Иначе на 24 юни - сряда.

Говорихме с доктор Хрисчев - началник на химиотерапията в болницата - той каза да не прекъсваме химията и утре да си отидем на изследвания, а когато има Мабтера в началото на юли - да отидем само за нея.......Утре ще видим дали ще ми назначат скенер......Това са новите новини.

# 269
Всичко ще се подреди  Hug. Имай вяра.
Моля, пиши в темата, ако дамата не успее да съдейства Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт