Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 088
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Стискам палци, Диди, да мине всичко без проблеми! Hug

# 406
Да видим - ще спи ли мъж ми вече с пенсионерка или ще му се размине......
Joy

Душичка!
Ще стискаме палци, как  Hug

# 407
            И от мен!

# 408
Маме, силно се надявам твоето момче да те има много години жива и здрава до него. И пенсионерка по възраст и заслуги да те има, а не по болест.  Hug

# 409
  • София

Моля ви, утре кажете една кратка молитва за мен - да мине без проблеми ТЕЛК-а.....Да видим - ще спи ли мъж ми вече с пенсионерка или ще му се размине......

Сигурна съм в безпроблемното решение на ТЕЛК-а!Може да станеш пенсионерка по документи,но по дух си едно силно момиче!
Стискам палци и прегръдки от мен!  Hug

# 410
  • Sunshine state
Силно стиснати и от мен утре! Hug

# 411
  • Пловдив
 Praynig

# 412
Стискам палци, но вярвам, че всичко ще мине добре за теб.

# 413
  • София
Да видим - ще спи ли мъж ми вече с пенсионерка или ще му се размине......
hahaha Важното е пенсионерката да е здрава  Hug Късмет маме.

# 414
  • постоянно
Късмет Маме, и  пръстите на краката стискам  Hug

bouquet  bouquet  bouquet

....
херр

# 415
Комисията рече и отсече - 50% за 1 година......Това е положението. Учудиха се, че съм чакала над 6 месеца за да се явя на ТЕЛК, но това зависи от тях, не от мен......

И това означава, че няма да получавам пенсия - поне така ми казаха, освен ако не са променили законодателството.....  Sad Sad Sad Заради 1%....Дали е вярно това?

Скрит текст:

# 416
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Маме, можеш да обжалваш и да се явиш на централна комисия. Малко вероятно е при 50% сега да отхвърлят обжалването. Не се отчайвай Hug

# 417
  • Варна
Маме, не съм се ровила специално и не съм работила със законодателството в тази област, но пенсия за инвалидност не се ли определя на лица с 50 и над 50 на сто трайно намалена работоспособност? Сега ще прочета по-подробно. Peace

Ето това намерих в сайта на НОИ, мисля, че е добре написано и отговаря на въпроса ти:
http://www.nssi.bg/pensions/grantpensions/422-pi

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 15:13 от chockolina

# 418
  • Другата България
Комисията рече и отсече - 50% за 1 година......Това е положението. Учудиха се, че съм чакала над 6 месеца за да се явя на ТЕЛК, но това зависи от тях, не от мен......

И това означава, че няма да получавам пенсия - поне така ми казаха, освен ако не са променили законодателството.....  Sad Sad Sad Заради 1%....Дали е вярно това?

Скрит текст:
Не е вярно.
При влязло в сила ТЕЛК решение имаш право на пенсия, независимо от процентите. Peace

# 419
  • вятър в маслините, вятър над хребета
При влязло в сила ТЕЛК решение имаш право на пенсия, независимо от процентите. Peace
Трябва да са над 50, а дали точно 50 влиза в рамката, не съм сигурна. Баща ми не получи пенсия с 49% и след това обжалва.

Общи условия

Активация на акаунт