Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 091
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря за насърчителните думи, момичета!

Смея да кажа, че този път по-леко минава възстановяването от химиотерапията......Предния път така и не успях да се оттърся психически и тялото ми страдаше от това......Сега имам хубави емоции и тялото ми реагира по-позитивно......Дано така и продължава.......Съвсем скоро ни очакват 2 рожденни дни - ще им се насладя максимално. Ще отидем и за кратко до Добрич, при родителите ми.....Тази година ще е малко гостуването ни там, не е като други години с месеци Sad ......Ще трябва да се върна за 27.08. - тогава евентуално ще ми е следваща вливка, ако има Мабтера........Но не искам да мисля за това.....Заповядала съм си, че трябва да мисля само за хубави, положителни неща!

Бог да ви благослови момичета и момчета за добрината към мен! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 391
  • София
Маме на днешния светъл празник от сърце ти желая много здраве и силен дух!
Нека Св.Богородица те закриля и пази! Hug

# 392
  • София
Маме, как си? Пиши, когато имаш възможност.  Hug

# 393
  • Варна
това.....Заповядала съм си, че трябва да мисля само за хубави, положителни неща!

Точно така !
Мисли за днес какво ти се случва в момента.Че ти е хубаво,че си със семейството си.Утре ще го мислим утре   Hug

# 394
Днес също е хубав празник. пожелавам ти да празнуваш мнгооо празници.

# 395
Благодаря ви, момичета!

Сравнително добре съм. Съвсем скоро минаха два рожденни дни в семейството ни - Йоан навърши 12г., а Рая - 16г. Сега сме в очакване на започване на учебната година в Американския на Вилизар - на 2 септември. И лека - полека ще се стягаме и за другите ученици на 15-ти.....

Трябваше да имам терапия на 27 август, но поради липса на лекарство - записах нова дата - 10 септември. Ще имам още една вливка на Мабтера. След това ще запиша дата за пет скенер. Така ми каза доктора.

Дойде ми най-накрая писмото за ТЕЛК, чаках го над 6 месеца - на 23 септември трябва да съм при тях. Да видим дали ще ме пенсионират, не се надявам въобще на пари, защото съм регистрирана в Бюрото по труда, без право на обезщетение. Та база въобще няма.

Миналата седмица бях 4 дни с температура, може би е било вирус, въпреки, че много се пазя. Но явно рязката смяна на времето - студ и горещо - си е казала думата. Продължавам да имам слабост в ръцете, елементарни движения - като простиране, миене на чинии(скоро ще останем без чинии) - ми създават трудности. Все още имам уплътнение на лимфата в ляво. Така и не спадна това чудо!

Но както писах по-рано - заповядвам си да мисля само положително. И без това ме чака динамичен септември месец - в неговия край ще имам и рожден ден +  годишнина от сватбата. И за първи път осъзнавам привилегията и благословението да празнуваш рожден ден! Чакам го с нетърпение и вълнение, имаше период, в който смятах, че никога няма да стигна до него.......

пожелавам ти да празнуваш мнгооо празници.

Благодаря ти! Желая от сърце всеки да празнува колкото се може повече празници с любимите си хора!

Мисли за днес какво ти се случва в момента.

Това ми е една от поуките.....Да живея днес! Но наистина да живея днес и да оставя проблемите и тревогите на утрешния ден за утре. И без това днешното предизвикателство е достатъчно!

Благодаря ви, бъдете здрави!!!!!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 18:04 от Мама Цоцоланка

# 396
  • Варна

Дойде ми най-накрая писмото за ТЕЛК, чаках го над 6 месеца - на 23 септември трябва да съм при тях. Да видим дали ще ме пенсионират, не се надявам въобще на пари, защото съм регистрирана в Бюрото по труда, без право на обезщетение. Та база въобще няма.

Преди два месеца минах Телк,ако мога с нещо да съм ти полезна питай.На мен ми дадоха 76 % за една година.
При всички положения ще вземаш пенсия,но ако нямаш достатъчно стаж ще е минимума.

# 397
Много сте хубави всички на снимката! Пожелавам ви да празнувате още много празници заедно!  Heart Eyes

# 398
  • София
Маме и аз ти пожелавам да празнуваш още много празници с любимите ти хора!  Hug

# 399
  • Варна
Много сте хубави, маме! Hug Още мно-о-ого рождени дни да празнувате заедно! И такива мисли за твоя РД повече да няма в главицата ти! Peace

Успех на Вили от утре!

# 400
Момичета, здравейте!

Днес ми бе 7-та вливка......Само Мабтера.....Не се чувствам добре, но силно се надявам от утре да съм пушка. Стана ми лошо още по време на вливането. Сложиха ми Зофран, но....не ми помогна особено. Левкоцити, неутрофили и хемоглобина са ми под нормата, но въпреки това ми направиха вливка. Но ако имаше химия - щяха да ме върнат.

Запознах се с едно много слънчево момиче от......форума.....Тя ме позна....За съжаление бяхме стол до стол...и двете за вливане и химиотерапия......Желая и от сърце пълно оздравяване. Това само потвърждава колко малък е форума...Стана ми много приятно, направо от моята кръвна група е!

Сега ще оправям учениците, силно се надявам на 15-ти да съм добре и да отида с №3 на първия учебен ден. Подготвям и документите за ТЕЛК - дано там всичко мине без проблеми! И...това е!

Още мно-о-ого рождени дни да празнувате заедно!
  bouquet Hug Heart Eyes

Маме и аз ти пожелавам да празнуваш още много празници с любимите ти хора!  Hug

bouquet Hug Heart Eyes

Много сте хубави всички на снимката! Пожелавам ви да празнувате още много празници заедно!  Heart Eyes

Мерсииии!!!!   bouquet Hug Heart Eyes

Благодаря ви за подкрепата!!!!!

# 401
Бързо възстановяване след изморителния ден ти желая! И успех в лечението и на "слънчевото момиче", да сте живи и здрави!

Лек път на № 3 в училище Simple Smile!

# 402
  • София
Маме,и тук да ти кажа,че много те обичаме.
Всички в групата се молим за теб,вярвам в положителната енергия,която ти изпращаме,и тук,и във Фейсбук,просто няма как да не се оправиш,и това да остане само лош спомен.

# 403
  • постоянно
Мама Цоцоланка ,
пожелавам ти пълно оздравяване и само позитивни емоции и енергия в бъдеще.

xxx

........
херр

# 404
Момичета, благодаря ви!  Heart Eyes  Hug

Моля ви, утре кажете една кратка молитва за мен - да мине без проблеми ТЕЛК-а.....Да видим - ще спи ли мъж ми вече с пенсионерка или ще му се размине......

На този етап се чувствам добре, продължавам да пия витамини, чайове, хранителни добавки, да се придържам към алкална диета - въпреки, че на моменти има изключения, гледам духа да е бодър и позитивен и така.....Благодаря ви за подкрепата!

Общи условия

Активация на акаунт