Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 759
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
 HugМаме,ще се справиш заради  себе си,семейството и заради всички нас!!!!
Много те гушкаме,сигурно се умори да бъдеш силна,но пък му се вижда края!Днес е празник и казват ,че се сбъдват желанията:Здраве ти желая!

# 376
  • София
Прегръдки и кураж и от мен!  Hug

# 377
  • София
Диде, силна прегръдка и от мен!  Hug

# 378
  • София
Маме,имаш и моята морална подкрепа!Ще преодолееш това препятствие,желая ти сили и кураж!  Hug

# 379
Маме, по-тежката част от борбата мина. Връщане назад няма. Знаеш, че мача се играе до края, ти ще надвиеш болестта. Трудно, но сладко.  Hug

# 380
Имам нужда от подкрепа - морална най-вече! Изморих се и физически, и психически......Вярвам, че вие сте с мен, благодаря ви за това!

Hug
С теб сме Praynig

# 381
Благодаря ви, момичета! Днес явно цял ден ще съм на легло - главата ме боли много, повръща ми се.....Неизбежни екстри от терапията.......Дано минат бързо!

Кажи как е младежа? (Снощи си мислех за вас)

Благодаря! Внесохме парите за първия семестър. Остава да мислим за втория - за него не ни достигат близо 4000лв.  

# 382
  • София
Ще се справите!:hug: Няма никакво предаване!!!

Ще помогна с каквото мога.

Много прегръдки и здраве!

# 383
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Кураж и търпение, Маме!   Hug

# 384
  • Пловдив
Горе главата, всичко ще е тип-топ.

# 385
Маме, кураж и виртуално гушкане!  Praynig  Heart Eyes

# 386
  • София
Маме, кураж, всичко ще се оправи!
Прегръдки!  Hug  Heart Eyes

# 387
Кураж, много сили и Бог да е с теб!

# 388
LDH ми е двойно по-високо от нормата, а имаше период, в който няколко химии бе в норма - не знам на какво се дължи това........Продължавам с хранителните добавки, ще сменя нещо и в хранителния си режим и дано другия път да е намаляло.
Успех ти пожелавам, повече вяра и сили!  newsm10 Ще се справиш, виждам колко (много) хора те подкрепят в темата и ти дават кураж Simple Smile Понеже спомена хранителен режим, исках да напиша нещо, което си мисля, че може да помогне, ако не си го пробвала вече. Не съм медицинско лице, но знам за различни хранителни режими, които се използват в помощ на тежки (и по-леки) здравословни проблеми като: диета по "Зоната" на д-р Бари Сиърс, диетата "Гарсон", и кетонна диета.  eat
Мисля, че хранене по Зоната най-вече (и може би да включиш и от режим Гарсон) биха помогнали да се чувстваш по-силна и регулират всички хормони. Ако имаш възможност запознай се с тези режими (има книги по тях)  smile3529 и се консултирай с лекар за режима си на хранене преди да правиш промяна!   umnikuu Simple Smile
Стискам палци и ще се помоля за твоето оздравяване.  Praynig  hug

# 389
  • София
Маме, на този хубав празник ти желая мноооого здраве и усмивки от щастие. Ти си невероятна жена и съм сигурна, че още дълги години ще се радваш на страхотното си семейство.

Общи условия

Активация на акаунт