Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 772
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви, момичета!

Днес ми бе шестата химиотерапия......И тя не мина без перипети, но иначе няма да е интересно......
От третата химиотерапия всяка следваща изкарвам все по-трудно и по-тежко Sad ......

Консултирах се с д-р Хрисчев - той ми каза, че продължавам с два курса само Мабтера, без химиотерапия, през 21 дни. И след тези два курса - ще ме пратят на пет скенер.

LDH ми е двойно по-високо от нормата, а имаше период, в който няколко химии бе в норма - не знам на какво се дължи това........Продължавам с хранителните добавки, ще сменя нещо и в хранителния си режим и дано другия път да е намаляло.

Имам нужда от подкрепа - морална най-вече! Изморих се и физически, и психически......Вярвам, че вие сте с мен, благодаря ви за това!

# 361
Маме, ти си силна и ще се справиш! Имаш подкрепата ни, имаш си любимите същества, заради които да се бориш!  Hug

# 362
С теб сме, прекрасна Hug ВСЯКАК! Нормално е да се чувстваш уморена / всъщност най-меката дума в случая/ след толкова тежки  манипулации. И това ще мине  Hug Hug Hug

# 363
  • Телиш/Плевен
Разбира се, че сме с теб, Маме! Hug Тежко е, няма как, но ще успееш, ще видиш! Hug

# 364
  • София

Имам нужда от подкрепа - морална най-вече! Изморих се и физически, и психически......Вярвам, че вие сте с мен, благодаря ви за това!

Hug  Hug  Hug
  bouquet   bouquet   bouquet
Всичко ще е наред, бъди спокойна...

# 365
  • Варна
Маме, с теб сме, гуш от мен! Hug

# 366
  • Sofia
Прегръдки и кураж!
В една от болниците в София има специалист по възстановяване на огранизма след химиотерапии с подкрепящи средства, ще потърся координатите, препоръчани от позната, която е останала много доволна.
И предполагам знаеш - за 5-скенера записването е поне два месеца предварително.

# 367
  bouquet ще се справиш и с умората, и с нервите и с чувството за безсилие.

# 368
Маме, нали знаеш - винаги има ту падове, ту подеми. Животът се движи по синусоида. Идва момент, човек се препъва, измаря се да се бори, обезверява се... но след някой и друг ден изведнъж нещата изглеждат по-хубави и ей-така на лицето има усмивка, а в душата -нова вяра.
 Кажи как е младежа? (Снощи си мислех за вас)
Много прегръдки и целувки от мен.

# 369
  • Някъде на път....
Маме, горе главата! С теб сме!  Hug
Изпращам ти много положителна енергия!  Hug

# 370
Маме, кураж, с теб сме!  Hug

# 371
# 372
Молим се... Hug

# 373
  • Варна
Ще се справиш, Маме! Simple Smile  Горе главата.

# 374
  • sofia
Маме, бьди силна! С теб сме! Hug

Общи условия

Активация на акаунт