Пъзели 27

• 148 752
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Момичета, вижте на какво попаднах случайно. Толкова години редя пъзели и досега идея си нямах, че има такава благинка. За съжаление не намирам много инфо в нета, така че ако някоя от вас знае къде се продават тези и ориентировъчна цена, нека пише, моля Simple Smile

# 121
  • София
http://www.jigthings.com/puzzle-cases/
Миналата година видях същия като картинката в предния пост, на сделка в Амазон - около 50П беше, нещо такова ми се върти в главата. Безбожно скъпи са подобни неща... Puzzle case, Puzzle organizer, Puzzle carrier, така се наричат.

# 122
  • Варна
Аз си бях поръчала от Амазон Англия преди около 5години.Имах голям мерак и си направих подарък за рожденния ден! Simple Smile
В момента обаче не се сещам колко ми излезе.Там има доста предложение.

# 123
  • Вестерос
В е-зоната има намаление на Пъзели

# 124
Здравейте пъзел манияци:)
Отдавна ви чета и разглеждам красотите, които сте направили, но днес реших да се регистрирам, и да участвам и аз .
Хубав ден Ви желая, и дано се раздвижи темата, защото е много хубава !

# 125
Защо ми изтрихте мнението ?
С какво наруших правилата ?

# 126
  • София
Изтрито ви е мнение, непредставляващо само цитат.
Как се цитира мнение?
Най-вероятно при писането сте изтрили затварящият таг на мнение/я, което/ито сте цитирала/и.

# 127
  • Вестерос
В озон има намаление на пъзели

# 128
На кои марки пъзели ?

# 129
  • София
Имаше Trefl, Ravensburger, Heye... Отвори и виж най-добре (ако още е валидно намалението).
Чакам тези неща:
Скрит текст:
и
Скрит текст:

# 130
  • София
И пак аз, с наредените вече пъзели. За съжаление, от Glorious Vintage липсват 7 парченца. Дали Равенсбургер изпращат допълнително парченца?

# 131
  • Варна (но всъщност съм от Русе)
Страхотни са пъзелите! За съжаление Равенсбургер не пращат липсващи парченца! Много е лошо така като липсват - но най-вероятно можеш да отправиш запитване към сайта от който си купила пъзелите .За всеки случай пробвай- те нали повечето си имат някакви гаранции за продавачите - така че може и да те обезщетят.Надявам се да може  , за да видим пъзела в цялата му прелест! Simple Smile

# 132
  • София
Компенсираха ме, но няма как да съдействат за липсващите парченца. Не ми се купува нов пъзел само заради тях, затова ще го оставя така. Аз и без това не ги лепя, а си ги прибирам по кутиите Simple Smile

# 133
  • FR
Набързо да се похваля с два наредени пъзела. Цветарския магазин в Париж 1500 части определено ме затрудни, но с удоволствие го редих. Втория Амстердам 1000 части е по-лесен. И едно попадение от 7 пъзела втора употреба на много добра цена, от утре ги почвам  Mr. Green

# 134
  • Den Haag
Здравейте Simple Smile
Темата съвсем е замряла, 9 страници за повече от година Sad. Тъжно, а преди колко много хора пишеха и редяха пъзели, все се надявам, че ще се събуди темата и отново ще се пълни всекидневно с красоти Simple Smile. Аз самата не редя, като преди, ето този съм започнала:

http://www.spiel-ideen.ch/spielzeug-online-shop/spielsachen/spie … 167/59311-schmidt

Общи условия

Активация на акаунт