Пъзели 27

• 148 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз съм решила да разчистя малко запасите, но като тръгна да разглеждам и да реша кой да махна и ... Не мога да се реша да ги махна. Ще ми трябва стая само за пъзели и гоблени (другото ми хоби).

# 241
Йес, лошото време, ми даде свободно време да редя цял ден Hands Clap

# 242
Йес, лошото време, ми даде свободно време да редя цял ден Hands Clap

Браво!!!! smile3501

Аз се мъча с моя

# 243
Ами доста ми беше трудничко да си призная, но на хубава светлина с приятна музика се съсредоточих и стана, забелязах, че докато редя пъзели не мисля за нищо друго (това за мен си е вид медитация) ...нямаше в главата ми мисли за работа или други тревоги Heart Eyes а само красотата която леко по-леко се разкриваше... и така около 6 часа, чувствах се страхотно през цялото време, а след това и резултата  Two Hearts

# 244
Пак съм аз момичета  Blush Виждам, че в сайта Ozone.bg има намаление с 20% на пъзели с марка "Jumbo". Дайте вашето мнение за тях, в смисъл доволни ли сте от качеството на тази марка?

# 245
Аз имам коледния (2х1000 части) и е много добър като качество!

# 246
  • Шумен
И аз наскоро редих един от 2000 части от тази марка, като изключим, че някой части не бяха разделени качеството си е добро.

# 247
Ето "моите студени дни" Laughing - Anatolian

Сега мисля да започна тази серия:
https://www.ozone.bg/pazeli-2d-3d/?lastadded=1&oz_constructs … _collection=20431

# 248
ау, последният пъзел е разкошен Simple Smile сладури Simple Smile

За тези с пейзажите (на trefl) и аз много се замислям...и може би ще се изкуша да си взема 1-2 от тях Simple Smile

# 249
За тези с пейзажите (на trefl) и аз много се замислям...и може би ще се изкуша да си взема 1-2 от тях Simple Smile
Аз много се чудя с кой да започна... хем Париж ми е много на сърце, хем Тоскана ми е една такава топла, но и другите не са за пренебрегване  Laughing

# 250
а този с кучетата как се казва? да си го потърся и него Stuck Out Tongue

# 251
а този с кучетата как се казва? да си го потърся и него Stuck Out Tongue

Казва се "Животинско селфи" на Anatolian. Ето го: https://www.ozone.bg/pazeli-2d-3d/pazeli/2d-pazeli/anatolian-358 … hivotinsko-selfi/
Има го и в океански вариант.  Grinning

# 252
  • Варна
Аз пък на Анатолиан хич не ги харесвам пъзелите като качество. Веднъж редих един и ми се лющеха парченцата отгоре, хем съм добра в реденето и не съм ги пробвала по много пъти. От тогава не купувам техни вече колкото и да ми харесва картинката.

# 253
При мен няма проблем с лющенето на парченцата, но наистина сравнение с Educa и Ravensburger качеството не е добро.

# 254
по-лошо качество от Едука и Равенсбургер? За тази цена мислех, че е много добро качеството...На мен Кинг не ми харесаха, че пръстите ми се усещаха като мазни, след като пипам парченцата...

P.s мерси за инфото за пъзела Wink

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 15:37 от animal

Общи условия

Активация на акаунт