Пъзели 27

• 148 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Коя марка е това? Често чета за хлабави части, но на такива не съм попадала засега...

# 541
  • In transit
Залепи го преди да го сложиш щом са хлабави, да не излезе после някоя част.

# 542
Anatolian е марката. Със сигурност ще се наложи да го залепя, но не знам на какво, тъй като само веднъж ми се е налагало да лепя пъзел и се разкриви... Така и не успях да го сложа в рамката, прибрах го под леглото и още ме е яд.

# 543
Във връзка с шантавите форми на части,  с такива да и пъзелите Cobble Hill. Мислех, че ще се реди по-лесно, но далеч не е така. Иначе пък пасват страхотно и са много стегнати. Може да се вдигне без проблем.

Ето го и пъзела, който аз редих. Много приятна картина.

# 544
Скрит текст:
Във връзка с шантавите форми на части,  с такива да и пъзелите Cobble Hill. Мислех, че ще се реди по-лесно, но далеч не е така. Иначе пък пасват страхотно и са много стегнати. Може да се вдигне без проблем.

Ето го и пъзела, който аз редих. Много приятна картина.

Олеле,лошо ми става като гледам частите! Grinning

Anatolian е марката. Със сигурност ще се наложи да го залепя, но не знам на какво, тъй като само веднъж ми се е налагало да лепя пъзел и се разкриви... Така и не успях да го сложа в рамката, прибрах го под леглото и още ме е яд.
Никога не съм редила тази марка.По мое мнение най-зле са пъзелите на Касторланд.Много лошо качество н картона.Те са и много евтини....
Иначе мога да ти дам идея да го залепиш на тънък лист,нещо от типа на кадастрона.Обръщаш пъзела наопаки,мажеш всички части накуп и отгоре слагаш листа и притискаш.
Иначе е много красив с тези слънчогледи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 545
Да кажа как много лесно обърнах пъзел от 500 части. Редих го върху картон малко  по-голям от пъзел, отгоре сложих още един картон в същия размер, хванах от всички страни със щипки за пране някъде през 3-4 см. Обърнах, свалих щипки, залепих картон с размер на пъзел.

1/3 от пъзела от 2000 части също редих върху картон. Чудех се и него как да пренеса върху подложка за лепене. Взех парче от кухненска хартия за печене, подмуших ( има ли такава дума Simple Smile ?  ) много лесно под пъзела и леко плъзнах пъзел върху намазана с лепило подложка. Иска бързо наместване, но се получи.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 16:22 от La_Valletta

# 546
Това с 2та картона и щипките звучи супер хитро. Ще пробвам. 10х за идеите

# 547
Мисля , че същия резултат ще се получи и без щипките .
Поне аз така ги обръщам .И тези по 500 елемента и тези от 1000.
Редя го върху дебел картон , отгоре слагам друг и с ръце просто го премятам на обратно.До сега не ми се е случвало да се развали някой , те парчетата си се държат .

# 548
  • Русе
Мисля , че същия резултат ще се получи и без щипките .
Поне аз така ги обръщам .И тези по 500 елемента и тези от 1000.
Редя го върху дебел картон , отгоре слагам друг и с ръце просто го премятам на обратно.До сега не ми се е случвало да се развали някой , те парчетата си се държат .
Резултата ще се получи само с някои марки пъзели,Ако частите са по-хлабави може и да се разпилее.
Аз на свой ред да кажа,че търся този пъзел.Ако някой го има и е решен да се раздели с него да ми пише

# 549
# 550
# 551
Даже не знам как ще се ради, то само лилаво )))!

# 552
  • София
Даже не знам как ще се ради, то само лилаво )))!
Ще радиш и ще си свиркаш Simple Smile

Аз имам Ню Йорк (с кулите) на Равенсбургер (1500 парчета), но все не се наемам да го наредя.

# 553
Захващам 6-те хиляди! Ще ви пиша като е готов след 67 години :Д

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 23:45 от Breedlove

# 554
  • Пловдив
Vervam, аз бих започнала от планетите, а не от рамката. Подредиш ли планетите и граничните им парчета с тъмния фон, от там нататък ще те водят самите парчета

Общи условия

Активация на акаунт