Мъж със сандали

• 54 248
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 345

Обаче ме гложди съмнението, че ще се окаже, че зимата е селско мъж да ходи с пуловер или жилетка. Селско е, нали?

Като не четеш, така е. Назад писаха, че плетен пуловер е голяма селяния. Не уточниха на една кука ли, на две ли, просто казаха плетен. С риза с дълъг ръкав форевър, лятото се навиват ръкавите и се добавя ленено сако. Ако настоява за тениска - само такава за яхтсмени за към 300 евро поне (познати като Пол и акула). Но да се внимава със същия този Пол, защото е селянин малко и предлага ризи с къс ръкав.
http://shop.nordstrom.com/s/paul-shark-regular-fit-check-short-s … mp;resultback=900

# 346
  • sofia
Видях, че е среща, но там пък отговорът е "защото може да си го позволи"  Simple Smile

# 347
Веси, ти пък всичките отговори му знаеш на Зуки. Като много знаеш що не измисли ФБ преди него?  Crossing Arms

# 348

Обаче ме гложди съмнението, че ще се окаже, че зимата е селско мъж да ходи с пуловер или жилетка. Селско е, нали?

Като не четеш, така е. Назад писаха, че плетен пуловер е голяма селяния. Не уточниха на една кука ли, на две ли, просто казаха плетен. С риза с дълъг ръкав форевър, лятото се навиват ръкавите и се добавя ленено сако. Ако настоява за тениска - само такава за яхтсмени за към 300 евро поне (познати като Пол и акула). Но да се внимава със същия този Пол, защото е селянин малко и предлага ризи с къс ръкав.
http://shop.nordstrom.com/s/paul-shark-regular-fit-check-short-s … mp;resultback=900

Чек, по-добро обобщение не може да се направи  Grinning Grinning

# 349
  • София
..а наскоро ме информира, че смята пак да си пуска дълга коса.

Има коса, пуска си  Sunglasses Да е гола глава всеки може.

На въпроса защо аз мога да съм с дълга коса, а той не може, не намерих подходящ отговор с който да го сразя..и се предадох. Преди три години го изнудих да си отреже косата, още ми е криво на съвестта.

Главата си е негова  Wink

Веси, ти пък всичките отговори му знаеш на Зуки. Като много знаеш що не измисли ФБ преди него?  Crossing Arms

Joy  Joy изплюх си кафето бе

# 350
Веси, ти пък всичките отговори му знаеш на Зуки. Като много знаеш що не измисли ФБ преди него?  Crossing Arms
Но не знае, че всъщност Марк живее в Люлин и ходи с метрото в Бизнеспарка, където му е офиса.  Party

# 351
  • София
Сетих се обаче за един много селски тренд, който забелязах това лято.
Блузка тип Лакоста /нищо против/ с вдигната якичка!
Не знам кой го е измислил, но е пфффф.

# 352
Тийн мода ли?

# 353

Ами, омръзнало им е на селяните да ги наричат ред нек и са решили да направят нещо по въпроса.

# 354
  • sofia
Веси, ти пък всичките отговори му знаеш на Зуки. Като много знаеш що не измисли ФБ преди него?  Crossing Arms
Щот съм мързелива и обичам да ръся акъл. Даже за това съм учила.

Жаве, и това не го знаех. Човек се учи докато е жив.

# 355
  • София
Тийн мода ли?

И при възрастни мъже го видях, вкл. един известен, по ТВ.

# 356
Леле - и на президентът на Америка са му свършили стилистите. Хем отворена обувка, хем къс ръкав  ooooh!

Henry Cavill - тройно прегрешение - ръкав, обувки, диагоналка  Stop

Дейвид Бекъм, Оливие Мартинес и Лео въобще не смея да ги пускам  Joy

Как пък не се намери една българка да ги вкара в правия път  Simple Smile

# 357
  • София

Ами, омръзнало им е на селяните да ги наричат ред нек и са решили да направят нещо по въпроса.

Laughing

Този ''тренд'' и аз го забелезАх наскоро. В Пикадили един батка, с мадама с отегчен вид, даже се попипа по яката няколко пъти, вероятно да провери дали е напълно вдигната. Селянияяя.

# 358
  • sofia
Аз пък не понасям тея блузи тип "лакоста". Като тръгнали на тенис-мач.

Не се сърди..., те от възмущение са увеличили чехлата.....такива чехли не харесвам, определено.

# 359
  • София
Понеже сега разбирам, че мъж с чанта ВИНАГИ е селско, чакам предложения как ММ да натъпче по джобовете си следните неща:
- 5 връзки ключове - средно с по 3-4 ключа всяка
- ключ от  кола
- документи за кола
- лични документи
- портфейл с карти и банкноти (стотинките са по джобовете за мой ужас)
- 2 телефона
- носни или мокри кърпи
- пакетче дъвки/ментови бонбонки
- химикалка и ноутпад/малък тефтер
- евентуално таблет
При положение, че не всеки ден е необходимо да си на работа строго костюмиран и с куфарче. В много ситуации, такова облекло дори е неуместно.

Общи условия

Активация на акаунт