Мъж със сандали

• 51 986
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 1 305
Здравейте, сабо на мъжки крак как е според вас?
А-ла осемдесетте години на миналия век Grinning.
Помня, като дете, че имахме един съсед ерген - такъв един изтупан, все с черно сабо и бял панталон излизаше, окъпан в корекомски парфюм. Брей, малка съм била, а какви неща съм забелязвала.

Имам чувството, че доста отдавна е било това, но не искаше да се изкажеш по темата с бригадирското движение, аааа Laughing

# 1 306
Сабото е кофти за шофиране. За вкъщи става, носим. Веднъж минах със сабо по жълтите павета, беше валяло малко преди това, чудно изживяване  hahaha

# 1 307
Откакто кроксовете наводниха пазара, дори лекар със сабо не съм виждала.

# 1 308
Герда,много си нахална. На босичко трябва да е.

# 1 309
Сабото е кофти за шофиране. За вкъщи става, носим. Веднъж минах със сабо по жълтите павета, беше валяло малко преди това, чудно изживяване  hahaha

Като поопознах Ензим, и нещо докосна в мен. Сабо и паветаа много силно ми въздейства на въображението.
Кефиииш!

# 1 310
Герда,много си нахална. На босичко трябва да е.

Чакай да не се закачам с теб, че пак ще долети някой да се хвърли да ме хапе неистово.
От теб ще страня. Wink Sunglasses

# 1 311
Диагоналките ги анатемосахме съвсем в началото.

# 1 312
Мъж по шорти и с джапанки ми е смешно, когато е застанал до мацка, видимо негова жена или гадже, стегната като за бал.
И обратното съм виждала. Един познат, който си мре да се разхожда костюмар, даже и в парка ходи облечен като за бизнес среща. Последния път го засякох на една от алеите със жена си и детето. Тя по анцуг и маратонки бута количката, той със сакенцето и панталончето с ръб, с лъснати до блясък обувки.

# 1 313

Като поопознах Ензим, и нещо докосна в мен. Сабо и паветаа много силно ми въздейства на въображението.
Кефиииш!
Hug
Ако някой ме беше заснел, щеше да бъде страхотно, мъка, не повторих hahaha

# 1 314
Ми добре,  Герда..Отбягвай ме тогава, щом не искаш да сме приятелки. Sunglasses

# 1 315
Не, ще бъдем  противнички. По интересно е.
 Wink

# 1 316
  • София - Рим и обратно

За ризата с дълъг ръкав, примерно. Всички снимки на "правилните" ризи бяха само такива Simple Smile
Е, не е вярно това.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 10:46 от 'Кафе с мед'

# 1 317
  • sofia
Ей, заради вас от няколко дни само зяпам кой как е облечен  Laughing Освен това правя бърз сценарий как ще бъде коментирано облеклото в темата  Crazy

# 1 318
И аз. То затова и го загледах тоя хубавец в  краката.
Скрит текст:
Герда, съгласна Peace

# 1 319
Ох, покрай милите спомени за сабо на хлъзгаво, се сетих за една девойка, която вървеше зимата пред мен, с 20-сантиметрови токове, в лед и киша. Беше ми интересно да я наблюдавам. Току затъне някое токче, току се подхлъзне. Имах усещане, че няма да оцелеят дълго шишовете, ама тя майсторка, не успя да падне или да счупи ток, докато пътищата ни се разделиха.

Общи условия

Активация на акаунт