„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 22

• 44 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Сещате ли се, че преди няколко месеца беше писала във фейса  си към момичетата от форумите, и то май точно към Хърватките- да не взимат нейни лични снимки .
Пък ако влезе тук и разбере ние какво пишем, как сме го  разчленили, как я наричаме нея и как вече сме  отредили Алакурт  с дете, Тя ще е в Тридневен ШОК!

Сезонче, малко и е на тази гадина. Три годишен шок и трябва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Силистра много си лоша  smile3532 smile3532

# 451
  • Learn to fly. Fly away.
Привет момичета!
Мис Чефли сигурно този уикенд е тичкала сабахлен и геджелер с Чико по 1 час, щото кутрето от много щастие у семейството понапълняло Grinning Така беше писала на дувара у муцунтефтера на близнето.

Вместо да тича, по-добре да се замисли, на какво се дължи драстичното отслабване на Мехмет.
Надали от много семейно щастие.  Mr. Green Stop

# 452
цитатът, от профила на МАА "Öyle bir bakis atarim ki yer yerinden oynar ama cografyayi degistirmeye gerek yok" - С един поглед, мога да накарам земята да играе(земетресение), но няма нужда да се променя географията.

"Родих се в суров край. Израснах в сурови условия. Географията и климата започват да изменят човек според себе си, за да може той да преживее. Ако ми бяха казали, че някога силно ще обичам някого, нямаше да повярвам. Но веднъж в този суров край дойде много красива жена. Тя промени и географията, и климата." Това са думи от разговор между Боран и Съла. Може Мехмет да е имал предвид свое решение относно връзката си с Каро ?!  

С най-добри пожелания към брадата ма МАА, но все пак ...

# 453
 Лятото ще търсим МАА така

# 454
  • София
Днес Гьокмен имал рожден ден. Ставал на 38 годинки. Зничи, нашият Ага е на парти днес, момичета  Gift  party023 newsm59

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 20:54 от margarita_yordanova

# 455
  • near Sofia, Bulgaria
Привет момичета!
Мис Чефли сигурно този уикенд е тичкала сабахлен и геджелер с Чико по 1 час, щото кутрето от много щастие у семейството понапълняло Grinning Така беше писала на дувара у муцунтефтера на близнето.

Вместо да тича, по-добре да се замисли, на какво се дължи драстичното отслабване на Мехмет.
Надали от много семейно щастие.  Mr. Green Stop
Как на какво - от обикаляне от курорт на курорт и от мол на мол го стопи нашето момче тая чехла  #2gunfire Пък песа нека дебелее! #Cussing out

# 456
и отново по сладолед ... в Анталия
imagur

# 457
и отново по сладолед ... в Анталия
imagur

На кого ли са тези ръце  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  и двете леви и двете мъжки  newsm78 newsm78 newsm78. Това от Мис Чехъл ли е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 458
Дясната лява се вижда на кого е, а лявата лява е по-нежна. Кой друг ще ни пуска такива намеци освен Каро.

# 459
Това сега истинска снимка ли е ?!
Тези много по детски го правят Laughing
Сладоледите им се целуват......хм....какво ли намекват newsm78

На мен дясната  ръка ми се струва мъжка и пръстите негови.
Лявата е женска, има маникюр.

# 460
Славени, приемам извинението ти за неявяването на срещата. А пък и щом си готова мъжа си да ми пращаш, значи си ми истинска приятелка Grinning
Ето Силистра преди време и моя мъж искаше, и тя ми е приятелка. Laughing

Зетя има рожден ден, тея двамата на  плажа ми се излежават и близкат ли , близкат дондурма..тц.тц.тц.

# 461
Към снимката има пояснение, че е от Анталия. Нали са били в Белек по миналия уикенд.

# 462
Значи въобще не са се връщали към Истанбул. От миналата седмица във Фетие, са си още в този район.
Уфф завиждам им на безгрижието. Аз работя ли , работя като Роб, а той си плажува най - необезпокояван. Twisted Evil

# 463
Славени, приемам извинението ти за неявяването на срещата. А пък и щом си готова мъжа си да ми пращаш, значи си ми истинска приятелка Grinning
Ето Силистра преди време и моя мъж искаше, и тя ми е приятелка. Laughing

Зетя има рожден ден, тея двамата на  плажа ми се излежават и близкат ли , близкат дондурма..тц.тц.тц.

Сезонче, радвам се да видя , че съм ти приятелка. Ами исках го твоя мъж, нали е по млад от моя  Joy Joy Joy newsm51  love001

# 464
Аз работя ли , работя като Роб, а той си плажува най - необезпокояван. Twisted Evil

Гадняр Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт