Професионални серии за коса - тема 80

• 68 227
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Вики, МШ интегрити ще са ти подходящи, щом косата ти е по сухичка. И моята обича в момента хидратация, но нищо на МШ не ми пресушава, не знам каква е такава чудна тяхната формула. Crazy

Марокан ойл аз ги отказах за момента, че нямаха налична маската, но Кюн Со Пюр са толкова нежни, че не усещам никакъв маслен или какъвто и да било остатък по косата след измиване. Усеща се много чистичка и в същото време подхранена и подредена.

# 256
А от към хидаратиращи маски тази на макадимия  или на митик ойла носят по добър ефект.

# 257
Здравейте, дами. Интересува ме мнението на някоя от вас, която е ползвала тази серия на Алтерна (Тен)[/b]? - http://arlen.bg/category/90/alterna-ten-perfektna-grizha-za-tezi … -nay-dobroto.html, и същевременно е с изтощена, силно третирана и суха в краищата коса.

Също и тази (repairx)- http://arlen.bg/category/79/caviar-repairx-intenzivno-vazstanovyavashti.html

и тази (moisture) - http://arlen.bg/category/78/caviar-moisture-dalboko-hidratirashti.html

Впечатления?  Rolling Eyes

Предварително благодаря.

Между другото някой от продуктите, които ползвам не ми харесва, но не мога все още да разбера кой. Подозирам нектар термик крема на Керастаз, тъй като пробвах с друг шампоан и маска.
Някакси косата ми става кофти. Леко утежнена, неприятна ми е на пипане. Спомням си преди години  имаше една серия (отвратителна) на елсев (сори за спама), която беше с пчелно млечице. Косата ми ставаше ужасна. Съответно замина в кофата. Ефектът сега е подобен. Видях, че има пчелно млечице в нектар термика, но пък е накрая... Според вас възможно ли е да е от него? Нямам друга термо защита Sad Освен да се изсуша без и да видя...
Препоръчайте ми термозащита, моляяя  Sad Embarassed  Hug

П.С. Извинете за дългият пост.

# 258
Аз пък за пореден път се убеждавам, че Керастас не ме обичат (и аз тях вече) Mr. Green
От всичко до момента косата ми става изпръхнала и гадна. Confused Снощи измих с цялата серия Олео релакс - шампоан, маска, серум) и днес съм с потресаващи дължини и връхчета - сухи, остри, хвърчащи. Довечера пак ще мия.

За информация имам излишни 30мл. Олео релакс шампоан, маска и серум(той е в оригиналното шише). Мога да дам за проба (да подаря Hug).

# 259
  • Sofia
Не мога да разбера защо от всички шампоани ми се появява себореиният участък, освен от Денсифик. Алтерна Бамбук косата е добре но отгоре надолу към тила се появява себореята.  ooooh! . Вчера си измих косата с Денсифик и маска Mediceuticals и днеска няма помен от себореиният участък . Възможно ли е да не измивам добре с Алтерна Бамбук понеже е безсулфатен ? Същото и с Рипейър ми се случва. #Crazy .

А с всичките ли ползваш маската на Медисютикълс? По принцип тя успокоява скалпа  Peace

# 260
Линде , благодаря за пореден път  bouquet Ще рискувам значи с МШ, пък ако нещо не си допаднем ще го рзменя, поне знам че продуктите имат достатъчно привърженици Laughing

vivian_my отзив мога да дам само за хидратиращата серия. Ползвах цялата Ш+М+Б. Бях доволна, наскоро ги приключих. Но последните 2-3 пъти след тях косата ми стана страшно пресушена, все едно не бяха същите продукти Confused Не разбрах на какво се дължеше, може би пренасищане от продукта... Както казах моята коса е естествено чупливо-къдрева, третирана с преса, суха и поизтощена в краищата. Шампоана измиваше хубаво, не ми е премивал, макар че косата поскърцваше и се заплиташе. Маската оправяше всичко това. След балсама усещах косата си доста плътна. Според мен ако косата ти е суха, протеиновата серия няма да ти пасне, аз за това и не съм пробвала. А за Ten и аз ще се радвам на отзив, бях чела че продуктите се напасват към косата и нуждите й изцяло, но дали е така не мога да кажа от личен опит Laughing Би било хубаво с една серия да си решиш всичките проблеми, но се съмнявам. Иначе по-охотно бих ти препоръчала бамбуковата хидратираща на алтерна. Аромата на мен ми допада повече и усещам косата си далеч по-мека, гладка и тежка, отколкото с хайверената. Много добре се справя и с фризитата.

Като цяло, бих ти препоръчала да не избързаваш със закупуването на цяла серия, все пак не са евтини и евентуалното нехаресване на продукта, наистина ще те накара да съжаляваш. По-добре иди до салон, който работи с Алтерна и поискай мостри, за да пробваш. Или пък си направи едно издухване примерно и помоли да използват техен продукт. Simple Smile

# 261
Линде, на мен ми харесват продуктите общо взето. В салона, в който ходя, ползват Керастаз и съм адски доволна от резултата всеки път. Особено от хайверената маска... Уникална е... Явно или подхранващата серия не е за мен, или просто само нектар термика...
Не знам Sad

Victoria Dacheva
, да, добра идея. Знаеш ли салон, в който да работят с Алтерна? (може и на лични)
Благодаря за инфото Simple Smile)))  Hug

# 262
Момичета, страхотни сте! Много благодаря за изчерпателните и полезни отговори!  bouquet Ще поръчам за малката Кюн со пюър и ще преглеждам редовно сайта на парфимо за Джон Мастърс детанглъра  Hug Още един въпрос- ботокс ампулата на ЛП също много примамливо ми звучи, нея мога ли да я ползвам след протеинов шампоан, нанасям я и да запечатам с 2 мин. р-р Афоджи или трябва да е с хидратираща маска?
Скрит текст:
Тази нощ сънувах, че поръчвам ли поръчвам хаххаха Най-тъжно ми беше, че в ензо нямаха в наличност кутиите с концентрати на Керастас (тъй като снощи преди да заспя тях търсих) и толкова тежко го преживях, че накрая си ги поръчах от рибата хахахах  Mr. Green ooooh! Луда работа

# 263
  • София
Ох, и аз така със сънищата ...
Вчера сутринта, към 5 ч. (забележете!  hahaha ) блуждая в някакво неспокойно полусънно състояние и осъзнавам, че причината за него е натрапчивата мисъл, че трябва да поръчам Наши кератин, за да си оправя пре-хидратираната ми косица  Joy Поръчах го, естествено, винаги се доверявам на подсъзнанието си  hahaha hahaha hahaha

# 264
Вчера сутринта, към 5 ч. (забележете!  hahaha ) блуждая в някакво неспокойно полусънно състояние и осъзнавам, че причината за него е натрапчивата мисъл, че трябва да поръчам Наши кератин, за да си оправя пре-хидратираната ми косица  Joy Поръчах го, естествено, винаги се доверявам на подсъзнанието си  hahaha hahaha hahaha

Freya май ще трябва да ни прекръсти на "анонимни психопатки" hahaha Joy

# 265
  • Живее на Луната
Здравейте момичета, отдавна не съм се включвала в темата, но имах доста продукти за изразходване. Сега имам конкретен въпрос, от известно време състоянието на косата ми се влоши, явно от бремеността. Косата ми стана една вяла, късаща се, без форма и блясък, само на опашка я нося че ме дразни. Моля препоръчайте ми нещо, което ще съживи косата ми, не държа на обем, по-скоро на блясък и подреденост. Чудя се между дисциплин или нещо не алтерна  Thinking моля, помагайте  Praynig

# 266
  • София
Здравейте, дами. Интересува ме мнението на някоя от вас, която е ползвала тази серия на Алтерна (Тен)[/b]? - http://arlen.bg/category/90/alterna-ten-perfektna-grizha-za-tezi … -nay-dobroto.html, и същевременно е с изтощена, силно третирана и суха в краищата коса.

Също и тази (repairx)- http://arlen.bg/category/79/caviar-repairx-intenzivno-vazstanovyavashti.html

и тази (moisture) - http://arlen.bg/category/78/caviar-moisture-dalboko-hidratirashti.html

Впечатления?  Rolling Eyes

Предварително благодаря.

Аз съм ползвала и трите серии, но не съм била с изтощена коса. Тен е много хубава, писала съм преди време за сериите на Алтерна и ако не греша на първа страница на темата Фрея е сложила мнението ми, така че можеш там да прочетеш.
Истината е, че всяка коса реагира различно на сериите. Преди време Тен ми беше /или поне така я усещах/ хидратираща. Сега шампоана го усещам протеинов, макар да знам, че не е. Втвърдява ми косата и при измиване още я усещам по-твърда, макар после тази твърдост да не се усеща като сухота върху косата, а като уплътняване.  Но сега сякаш е различен шампоан. Маската е разкошна, в момента я нямам налична и все се каня да си я взема отново и все се замотавам.
Хидратиращата серия не е много силно хидратираща според мен. Шампоана съм го ползвала преди, сега маската имам и обикновено я ползвам със шампоана Тен и ми харесва резултата.

Истината е, че трябва да си пробваш. Не е лоша идеята това да стане при фризьор,  но фризьорите,  които работят с Алтерна обикновено са скъпи и едно измиване със сешоар е около 40 - 50 лева.

# 267
Вчера сутринта, към 5 ч. (забележете!  hahaha ) блуждая в някакво неспокойно полусънно състояние и осъзнавам, че причината за него е натрапчивата мисъл, че трябва да поръчам Наши кератин, за да си оправя пре-хидратираната ми косица  Joy Поръчах го, естествено, винаги се доверявам на подсъзнанието си  hahaha hahaha hahaha

ooooh! Laughing
А аз като не мога да заспя само премислям кое да си взема,за да оправя много сухата ми и раздърпана коса. Все пак реших,че отивам после да ми резнат 2 см. Първо.

# 268
Момичета срещам трудности с определянето на това от какво има нужда косата ми-протеин или хидратация.Теста го правих няколко пъти и пак не мога да разбера.Как точно да се ориентирам,ще ми обясните ли   bouquet

# 269
  • София

Freya май ще трябва да ни прекръсти на "анонимни психопатки" hahaha Joy

Хихих, ами анонимни, анонимни ... колко да сме анонимни  Laughing Joy с някои момичета се познавам лично, а с останалите вероятно предстои да се запозная  Laughing  Hug Laughing А иначе, че сме психопатки, най-вероятно си права Simple Smile

Мис Бингли,
с времето ще започнеш да "разбираш" косата си. И аз от скоро я разбирам, пущината  Laughing Говори ми, насън дори  hahaha
Не мога да дам конкретен отговор на въпроса ти обаче.

Общи условия

Активация на акаунт