Професионални серии за коса - тема 80

• 68 221
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, някой ползвал ли е нещо от серията TIGI GATWALK? Имам в предвид шампоан и балсам/маска от сериите Tigi Catwalk Your Highness Elevating Shampoo или TIGI Catwalk Oatmeal and Honey?
Аз до сега съм ползвала само Tigi Bead Head, но ми са интересни и другите им серии.. Mr. Green
Много се надявам някой да се включи с коментар.. Peace Мерси предварително...

# 496
Miss_Bingley , щом е омазнена,един вид пак е утежнена  Peace , сложила си повечко  Laughing
Количеството зависи изключително от дължината и структурата на косата,ще усетиш по колко да слагаш сама за себе си след повечко опити  Crazy дългата гъста коса с плътен косъм определено поема повече продукт от тънката коса  Peace

Аз да похваля продуктите на Мороканойл,с които се измих днес след боядисване с 6.17 на Лакме хрома- хидратиращ шампоан, възстановяващата маска / с оранжевата капачка / , маслото и интензивният крем за къдрици.
Шампоанът е изключително мек,със страхотен аромат,прави много хубава,богата и нежна пяна  Heart Eyes , напоява много добре косъма...а маската е уникално страхотна  Laughing - най-гъстата и икономична маска,която съм имала  Crazy , изключително малко количество беше достатъчно,за да се нанесе по цялата коса.Оставих за около 5-6 минутки,разресах с пръсти и изплакнах.Макар че е с хидролизиран пшеничен протеин към края на състава,т.е. е балансирана,резултата след хидратиращият шампоан е чудесен,много е мека и хидратирана косата.
Нанесох 2-3 помпички от олиото и завърших с крема за къдрици.Оставих косата да изсъхне сама.
Имам страхотен обем,страхотни спиралки и косата ми е изключително мека и приятна на допир,със страхотен блясък...просто съм страшно очарована от продуктите  Heart Eyes Ще ви се похваля по-късно със снимки  Blush , че сама като се снимам,не ми се получава никак  Blush
Адамантче ,  Hug Heart Eyes

Hug Hug Hug
Много се радвам, че са ти харесали Simple Smile Ама сега като се замисля и аз дали да не взема и маска  Crossing Arms Mr. Green Mr. Green Още масло ще се взима със сигурност, ама дано на другото да остискам  Mr. Green  bouquet

# 497
  • София
Да кажа и тук, че не знам темата за размените доколко се следи:

Скрит текст:
Търся маската Архитект, както и Цимент Термика на Керастаз, хидратиращи шампоан и маска (ще се радвам на Moroccanoil или серията Нутрив на Керастаз).

Основно за размяна имам декоративна козметика, затова публикувам и в тази тема продуктите, които разменям:

Скрит текст:
1.
Guerlain Parure de Lumiere Foundation, цвят 02 Beige Clair - с кутийка, купуван е преди около месец и половина от Дъглас в Сердика център, ползван е около две седмици. Покритието е леко към средно, хидратираща текстура, подходящ за по-сухи кожи. Не го използвам, защото междувременно се сдобих с друг продукт, който в момента предпочитам.

2.
Collistar Fondotinta + Primer Uniformante Pelle Perfetta 24h, цвят 1 Avorio - ФДТ и база за грим в едно, с кутийка, купуван в средата на май от Блик на Шишман. Цветът ми идва доста светъл и като че ли по-жълт, отколкото моят тен понася. Хидратиращ, води се подходящ за сухи кожи, с много сочно покритие. Ползван е броени пъти.

3.
Estee Lauder Double Wear Stay-in-place Make up, цвят 1N1 Ivory Nude - купуван е в края на 2014 г. от Сефора The Mall, ползван около месец-месец и половина, с кутийка. В момента кожата ми е много суха и не го използвам въобще, ще е подходящ за мазни кожи. Изключително покривен, с по-пудрен завършек.

4.
Le Blanc de Chanel Multi-use Illuminating Base - с кутийка, купувана през ноември 2014 г. от Notos Galleries в София Ринг мол. Липсва около 1/3 от продукта. Приятна, кремеообразна текстура, типичният шанелски аромат. Нямам причина да не я ползвам, не знам защо, но просто спрях в един момент и сега не ми се вписва в дневните грим-ритуали. Хубав продукт.

Всички снимки са от интернет, при желание и/или необходимост мога да направя и изпратя реални.  Peace

Ще се радвам, ако някоя от вас има излишни продуктите, които търся, или някаква част от тях, за да имам поне за проба на първо време   bouquet

# 498
bellisssima, нямам никакво изсушаване на косата от този шампоан. По-балансиран го усещам в сравнение с другите два (лавандула и розмарин хидратиращ, а вечерна иглика-протеинов). Косата ми е плътна, но по-мека, хидратирана. Нарочно ползвах всичко останало, както при другите два, за да сравня, с изключение на това, че намазах онези сухи изтънели крайчета отдолу с кокосово масло 1 час преди измиване на косата. Ако този цинк предпазва от УВ лъчите, ще бъде един много добър вариант за летен шампоан. Ще видя утре как ще бъде косата, а имам и за още едно измиване  Hug
Hug
Да ти кажа честно, не вярвам чак да предпази от УВ-лъчите Grinning Но определено ще ми е един от летните шампоани - просто ефектът от него страшно много ми харесва. И на мен косата ми с него е мека и приятна на допир, но предполагам, че мекотата до голяма степен се дължи и на детанглъра, тъй като самият шампоан в банята си го усещам като протеинов. Може пък и да си права, че отива към балансиран Peace Ще трябва да го пробвам някой път самостоятелно, да видим какво ще излезе  Mr. Green
Сега за лятото обаче ще ми трябва и един по-хидратиращ. Мисля да заложа на меда и хибискуса. Само чакам да ми изпадне на по-изгодна цена Whistling
Между другото, надявах се, че пробичката ще ти стигне за около 4-5 пъти Sad Пробвай да го нанесеш по този начин, за който бях писала - върху обилно напоена и предварително сресана коса количество малко по-голямо от монета от 1 лв. Би трябвало да се разпени добре и да не се налага да добавяш повече. Освен това, не знам ти как процедираш, но аз измивам само веднъж. Не виждам смисъл от втори път, само се хаби шампоан Grinning А може и да ти е отишло по-голямо количество заради маслото преди това - на мен маслата винаги ми гълтат след това много шампоан и даже в повечето случаи се налага повторно нанасяне.

Михаела, чакаме отзиви Hug

# 499
  • Sofia
Аз винаги слагам 2 пъти шампоан, освен ако не е някакво измиване поради лош вид на косата в същия ден или на следващ ден. Иначе я мия в неделя и четвъртък, лятото може и 3 пъти в седмицата  Mr. Green На първото шампониране сложих повече, за да се разпени добре (а и заради кокоса), но на второто със съвсем малко количество образува много добра пяна  Peace Hug И днес съм доволна от косата си  Hug
За морето съм си поръчала слънцезащита Alterna Caviar Peace

# 500
Здравейте момичета,

аз не съм писала в темата отдавна но ви следя редовно   bouquet

1) Косата ми е доста тънка, боядисвана, обезцветявана, трайно изправена. Общо взето май няма третиране което да не съм и направила  Blush
2) Поддържам я като редувам протеин и хидратация и също пия добавки.
3) В момента имам предимно продукти на Алтерна и Чи.

След последното боядисване косата ми е изключително суха. Някой може ли да ми препоръча хубава и силна хидратираща терапия?  Praynig

Аз да си побутна питането  Cry

Някой пробвал ли е хидратиращата терапия на Марокан ойл? Ако можете да дадете отзиви?  Simple Smile

# 501
Коя е терапията на Мароканойл? Аз имам шампоана и хидратиращата маска с кафява капачка. Писала съм, че съм много доволна от тях. Други момичета също споделиха положителни впечатления.

# 502
И също тази маска, моля който я е ползвал да даде отзиви?   bouquet

# 503
Ами в един салон във Варна я предлагат, като описание е следното:

Здравейте, терапията започва с измиване със силно хидратиращи шампоан и балсам Moroccanoil, като между тях се поставя активният трийтмънт. След това косата се подсушава, нанасят се финиши и масла, които се запечатват в косъма със специална терапевтична преса. Като резултат косата е гладка и много добре хидратирана. wink emoticon

Незнам как да дам линк към самата публикация...  newsm78

# 504
Е, тя тази е лайт варианта на моята. Тоест по-лека формула предназначена за не толкова сухи и увредени коси с фин, тънък косъм. Аз мисля, че за теб по-подходяща би била тежката версия, предвид състоянието, което описваш за косата си.

Ясно значи използват продукти от хидратиращата серия заено с масла и терапевтична преса Peace

# 505
Момичета,да ви покажа как е косата след ползваните днес продукти на Мороканойл :
1 , 2   Blush

# 506
  • София
Момичета,да ви покажа как е косата след ползваните днес продукти на Мороканойл :
1 , 2   Blush
Оле, колко много и колко хубава коса! Пу-пу!  Crazy Какво точно използва?

# 507
Freya благодаря за отзива   bouquet

Ще следя за още доволни Simple Smile

# 508
# 509
Жана, голяма ракошотия  Flutter  Hug  прекрасни блестящи къдрици!

Общи условия

Активация на акаунт