Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 170
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
# 106

Честита рокля, много ти е хубава!

# 107
Чудесна е! Hug За вкъщи обичам дрехата да ми е свободна, а ако стои добре, какво пречи и навън да си я носиш.

Ще снимам моята от Gang, преправих я, но не знам кога и къде ще я нося. Crazy

# 108
  • София

vihrogonche, много си готина Wink

# 109
  • Sofia

И как го разбра  Party  по роклята ли?

# 110
Здравейте! Дано някой да знае и да ме упъти по моят въпрос   bouquet

Търся си макси бански, може и само горнище, да е удобно и прибрано. Като размери около 48- 50 Е- Ф. Доста походих вчера, обаче сега в края на сезона не са останали от по-специфичните размери.
Като цена мога да си позволя не много висока, до 40 лв за бански или ако е само горнището до 20-30 лв.
Къде в София мога да намеря? Не искам онлайн магазин, за да мога да премеря.

Благодаря    Praynig

Последна редакция: пт, 14 авг 2015, 08:57 от Анонимен

# 111
Маркс и сексът и бра клиник биха имали размера,  евентуално ако има намаление,  ще се вместиш в цената

# 112
Някой май мисли за други неща...  newsm53 newsm47

# 113
Много благодаря,, ♥ HAPPY ♥  Hug

Цитат
Маркс и сексът
не съм го посетила още  Crazy Hug
Бра Клиник - да, имаха размери и намаления, обаче не ми допаднаха моделите там, защото те повдигащи много силно, с по-стегнат колан и малко ме притесняват, като корсет ги чувствам. Аз търся по-удобно, пък макар и по-смъкнато да стои, но да е по-естествено.

Имате ли наблюдения тези с по-твърдата чашка, дали съхнат бързо? Да пробвам и някой такъв модел, а не само с мека чашка да търся.
Днес ще походя още малко, дано имам успех. Ще пиша какво и къде съм открила.  Praynig

# 114
Ужас момичета,  пиша от телефона и той все редактира,  редактира... Поне съм ви развеселила  Laughing

# 115
А в кой мол има Бра клиник да си потърся точно добре оформен и стегнат, повдигащ цял бански?

# 116
Сердика мол

# 117
Благодаря Hug

# 118
Момичета, някоя от вас да носи XL или XXL от серията "Violeta by MANGO"? Бих искала да попитам нещо във връзка с размерите.

# 119
Аз намерих каквото горнище търсех. В този магазин има доста избор от големи размери, шиели се за износ. Има възможност да се вземе само горнище или долнище или да се съчетаят от различни комплекти. С намалението цената беше 30 лв. Също така там правят корекции, ако се наложи, аз още чакам да ми го стеснят малко в гърба.
Намира се в търговския център на втория етаж на пазара Красна поляна.

Бижу, Бра Клиник има също в мола на Ситняково, не зная дали той се води  Мол Сердика.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт